Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

danon
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот danon » 30 юли 2021 10:33

Cooler написа:Миланов е изненадващия трансфер. Оформя се адски прилична халфова линия с братята, Миланов и Драган.
Жалко че нямаме качествен треньор.

Миланов не е играл 1 година футбол, братята са контузени през няколко мача за по месец и повече, а Драган скитал да си търси отбор и никой не го взел. Завиждам ти за оптимизма :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 юли 2021 10:35

alexdb написа:
honda написа:
dedra написа:Голяма българска фирма ще налива пари при нас!

Само на мен ли ми направи впечатление думите на К.Баждеков. 3 Пъти гледах интервюто с него и лично аз останах с впечатление ,че не говори за "Палмс Бет" - Първо спомена имента на собственците на "Палмс Бет" ,после отказа да спомене името на компанията (което е напълно нормално,ако компанията е "Палмс Бет" то дали ще споменеш името на компанията или на собственицте и, няма голяма разлика). Другото което ми направи впечатление ,че Баждека ,каза че въпросната компания има разнопосочни дейности. На мен лично не ми известно "Палмс Бет" да има други дейности освен хазарт.
Друго нещо ми направи впечатление- К.Баждеков заяви,че ще бъде на директор до ОС,след което явно ще бъде заменен. Няма никакъв смисъл да вземаш някой на работа и има няма 2 седмици след това ,той вече да знае ,че след 1 месец вече няма да е на работа(като 6 месеца не можаха да намерят такъв човек). И точно този човек се занимава с финансите- на мен ми намирисва ,че се водят преговори не за спонсор.
Не са толкова много компаниите в България ,които могат да отделят милиони. Дали не става дума за много нашумелите напоследък "Еврохолд" - това си е в кръга на шегата.

Еврохолд е фирма пряко свързана с обръчите на ДПС и Пеевски. А тези не са много по даването.

Честно казано не знам откъде имаш подобна информация. "Еврохолд" се появиха в България преди около 25 години . Имат застрахователни компании в десетина държави освен България. Също така са официални представители ( и то от доста години и не само за България) на няколко големи световни автомобилни производители. Не знам да имат нещо общо с АД или с ДП. Самия факт ,че чакаха 3 години държавата да одобри сделката за ЧЕЗ говори ,че не са от "най-близките" до ГЕРБ/ДПС.
На мен не ми направило впечатление АД/ДП да проявяват особен интерес към финансови институции(след КТБ) още по-малко извън България.
Мисля,че е излишно да споменавам ,че придобиването на лиценз за застрхователна компания или банка минава задължително през доста дълга процедура включително и през финансовото разузнаване и щателна проверка на евентуалния нов собственик включително и за свързаност с определени лица. Нещо което според мен АД/ДП се стремят всярчески да избегнат.
Честно казано съм изненадан ,че "ЕвроИнс" скочиха по този начин в енергоразпостранението - с над 1 млрд лева.
Но те си знаят.
До момента обръчите от фирми на споменатите от теб ДПи АД не са показали интерес към компании разполагащи с големи активи(трудно ликвидни) , носещи не много висока(но сигурна ) възвращаемост и изискващи големи първоначални инвестиции. Общо взето до момента те са били на принципа "продавай и бягай" . Докато ЧЕЗ е точно обратното , ако аз бях политик щях да стоя далеч от ЧЕЗ( нищо че може да се печели много добре от дружеството) - даваш много силен коз в ръцете на политическите си противници.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 юли 2021 14:52

Kaкво стана с Г.Миланов :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 юли 2021 15:09

mikata написа:Kaкво стана с Г.Миланов :roll:

Грънчаров да каже.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 юли 2021 15:22

MuFc1878 написа:
modor написа:Влади Гаджев 8-) :lol:

Залагам на Йордан Милиев 8-)

Аааааааааааа
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 юли 2021 15:31

Жуниор М'Пиа Мапуку...... :mrgreen:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 юли 2021 15:52

Вълчан написа:Жуниор М'Пиа Мапуку...... :mrgreen:

Или пък Гарата :)

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 30 юли 2021 15:54

Явно Миланов не е преминал медицинските тестове. Не виждам смисъл от подобен трансфер на поредния стъклен футболист приключил вече с футбола. Но то при нас вече други не можем да си позволим. Бомбастичните трансфери на Грънчаров са пълна смешка.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 юли 2021 16:31

„ПФК Левски“ подписа договор с полузащитника Георги Миланов за една година.

Роден на 19 февруари 1992 г. в град Левски, Миланов играе като офанзивен халф или втори нападател, но може да се изявява еднакво добре по левия и десния фланг на атаката.
През 2005 г. постъпва в Академия „Литекс“, а през февруари 2009 г. тогавашният наставник на „оранжевите“ Станимир Стоилов го взима в първия отбор. По това време Георги е неизменен титуляр в юношеския национален отбор, на който е и капитан.

В края на 2012 г. е избран за Футболист № 1 на България, като се превръща в най-младия победител в анкетата. На същата церемония Миланов печели и втора награда за „Най-добър футболист на А група“ за 2012 година.
На 5 юли 2013 г. Миланов подписва петгодишен договор с шампиона на Русия – ЦСКА (Москва). Дебютира на 18 август срещу „Кубан“. С времето заиграва като опорен халф.

Българинът успява да се адаптира в отбора и получава все по-голямо доверие от старши треньора Леонид Слуцкий. Постепенно става един от твърдите титуляри в състава.
Подвизава се още в „Грасхопър“ и МОЛ Види, където записва 42 мача с 4 гола.

„ПФК Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Георги Миланов и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 юли 2021 16:34

Купата е синя!

Върни се в “Левски”