Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 15 юли 2021 22:25

Тоя Кирил Петков няма ли да се навие да ни стане изпълнителен директор :)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 15 юли 2021 22:27

TristaNNN написа:Добре де, колко от вас познават лично Начев? Колко от вас са близки с него, та толкова категорично се изказвате какво трябва да прави и какво не прави хлапето? Царе сме на мненията без да имаме информация за цялата картинка!
Сираков бил казал не е адекватен аргумент!

Аз лично си признавам, че не го познавам лично и мнението ми е на база чутото от различни места - припокрива се. Ако ти го познаваш и имаш да кажеш нещо интересно - направи го.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юли 2021 22:33

Sinite ot Sofia написа:
TristaNNN написа:Добре де, колко от вас познават лично Начев? Колко от вас са близки с него, та толкова категорично се изказвате какво трябва да прави и какво не прави хлапето? Царе сме на мненията без да имаме информация за цялата картинка!
Сираков бил казал не е адекватен аргумент!

Аз лично си признавам, че не го познавам лично и мнението ми е на база чутото от различни места - припокрива се. Ако ти го познаваш и имаш да кажеш нещо интересно - направи го.

Аз също не го познавам, затова се въздържам от коментари по темата Начев. И се съмнявам, че форумните колеги, всичколози и специалисти по ДЮШ, физическа подготовка, хранителен режим и т.н. го познават, но това не им пречи да пишат категорични заключения за хлапето и неговия живот. Това е гнусно и дразнещо :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 16 юли 2021 00:51

И все пак е странно, защо не се озова в числото, слабия или Арда, ами в клуб от Б група....
Последна промяна от mrw8 на 16 юли 2021 01:00, променено общо 1 път.
България !!!!

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2021 00:58

След като измисляци, като ПК, Й.Арсов, ПХ, Емил Атанасов (така ли се казваше тоз герой), И. Петков, и какви бяха такива се наместиха в "Левски", не знам какво очаквате. Ма то не е от сега, Имаше Букарев треньор и директор, Жадното, Сухото, Универсиадата, не знам кой. Крушката си има опашка, некадърник след некадърник и накрая какво?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 юли 2021 01:42

metodito написа:След като измисляци, като ПК, Й.Арсов, ПХ, Емил Атанасов (така ли се казваше тоз герой), И. Петков, и какви бяха такива се наместиха в "Левски", не знам какво очаквате. Ма то не е от сега, Имаше Букарев треньор и директор, Жадното, Сухото, Универсиадата, не знам кой. Крушката си има опашка, некадърник след некадърник и накрая какво?

Не коментираш Гонзо. И той беше доста плют тук, но...

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2021 02:01

NOMER14 написа:
metodito написа:След като измисляци, като ПК, Й.Арсов, ПХ, Емил Атанасов (така ли се казваше тоз герой), И. Петков, и какви бяха такива се наместиха в "Левски", не знам какво очаквате. Ма то не е от сега, Имаше Букарев треньор и директор, Жадното, Сухото, Универсиадата, не знам кой. Крушката си има опашка, некадърник след некадърник и накрая какво?

Не коментираш Гонзо. И той беше доста плют тук, но...

Аз, ако си спомняш бях "амбразурчик" на Гонзо. Тъжната? истина е, че той е последният успешен директор на "Левски" с три участия в европейските турнири. Боримиров обаче спечели титла, така че... не знам дали той не е по-успешен. Никой след това не постигна това, което направи Гоннзо. А помниш ли какво направи Гонзо, когато изпадна в сходна ситуация, като настоящата и какво направи например ПК? Разбира се, че оправданието на ПК е, че една безгласна буква и некадърна калинка, от когото не зависи нищо... Гонзо събра едни некадърници да играят без пари за "Левски", а тези главанаци сега събраха едни чужденци-некадърници, които ще осъдят "Левски". За един бг ритнитопковец, да попаднеш в "Левски" е чест, за един чужденец - поредната спирка в провалената ти кариера. Стоев като дойде се хвана за главата. Тогава дойдоха и парите отнякъде.... Така че Гонзо беше един успешен директор. Забеляза ли, че и друг не споманах - Топчо. За мен, Топчо даде всичко от себе си (което не е много), за да успее "Левски". Неслучайно Прохи и другите посветиха онова равенство с ЦСКА (RIP), след като си беше заминал. Момчето наистина искаше "Левски" да успее.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 юли 2021 02:08

Виждаме какво прави Гонзо в Пловдив и по-рано във Варна и затова те подкачих.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2021 02:18

NOMER14 написа:Виждаме какво прави Гонзо в Пловдив и по-рано във Варна и затова те подкачих.

Има парички и организация - прави. Особено организацията е много важна. Той, ако не беше директор в "Левски", сега нямаше да е директор в Пловдив. Предполагам, че признава това на Батков, щото без Мустака да му гласува доверие...

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 16 юли 2021 06:46

TristaNNN написа:
scooool написа:Бях в Кърджали при приятели и близки до Арда .... те горе долу броят близнаците за техни! Дано подпишат и останат иначе ще е трагедия.

Явно и твоите приятели са същите локумаджии като част от сините колеги. Кога ли ще се научим да спрем да вярваме на "една жена каза". :roll:

Тогава стана просто на въпрос... имало е сериозно разговори доколкото знам, но тези момчета излезнаха големи левкари. Просто нямам думи за всички който останаха

Върни се в “Левски”