Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Тоя Кирил Петков няма ли да се навие да ни стане изпълнителен директор 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
TristaNNN написа:Добре де, колко от вас познават лично Начев? Колко от вас са близки с него, та толкова категорично се изказвате какво трябва да прави и какво не прави хлапето? Царе сме на мненията без да имаме информация за цялата картинка!
Сираков бил казал не е адекватен аргумент!
Аз лично си признавам, че не го познавам лично и мнението ми е на база чутото от различни места - припокрива се. Ако ти го познаваш и имаш да кажеш нещо интересно - направи го.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Sinite ot Sofia написа:TristaNNN написа:Добре де, колко от вас познават лично Начев? Колко от вас са близки с него, та толкова категорично се изказвате какво трябва да прави и какво не прави хлапето? Царе сме на мненията без да имаме информация за цялата картинка!
Сираков бил казал не е адекватен аргумент!
Аз лично си признавам, че не го познавам лично и мнението ми е на база чутото от различни места - припокрива се. Ако ти го познаваш и имаш да кажеш нещо интересно - направи го.
Аз също не го познавам, затова се въздържам от коментари по темата Начев. И се съмнявам, че форумните колеги, всичколози и специалисти по ДЮШ, физическа подготовка, хранителен режим и т.н. го познават, но това не им пречи да пишат категорични заключения за хлапето и неговия живот. Това е гнусно и дразнещо
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
И все пак е странно, защо не се озова в числото, слабия или Арда, ами в клуб от Б група....
Последна промяна от mrw8 на 16 юли 2021 01:00, променено общо 1 път.
България !!!!
-
На линияmetodito
- Контакти:
След като измисляци, като ПК, Й.Арсов, ПХ, Емил Атанасов (така ли се казваше тоз герой), И. Петков, и какви бяха такива се наместиха в "Левски", не знам какво очаквате. Ма то не е от сега, Имаше Букарев треньор и директор, Жадното, Сухото, Универсиадата, не знам кой. Крушката си има опашка, некадърник след некадърник и накрая какво?
metodito написа:След като измисляци, като ПК, Й.Арсов, ПХ, Емил Атанасов (така ли се казваше тоз герой), И. Петков, и какви бяха такива се наместиха в "Левски", не знам какво очаквате. Ма то не е от сега, Имаше Букарев треньор и директор, Жадното, Сухото, Универсиадата, не знам кой. Крушката си има опашка, некадърник след некадърник и накрая какво?
Не коментираш Гонзо. И той беше доста плют тук, но...
-
На линияmetodito
- Контакти:
NOMER14 написа:metodito написа:След като измисляци, като ПК, Й.Арсов, ПХ, Емил Атанасов (така ли се казваше тоз герой), И. Петков, и какви бяха такива се наместиха в "Левски", не знам какво очаквате. Ма то не е от сега, Имаше Букарев треньор и директор, Жадното, Сухото, Универсиадата, не знам кой. Крушката си има опашка, некадърник след некадърник и накрая какво?
Не коментираш Гонзо. И той беше доста плют тук, но...
Аз, ако си спомняш бях "амбразурчик" на Гонзо. Тъжната? истина е, че той е последният успешен директор на "Левски" с три участия в европейските турнири. Боримиров обаче спечели титла, така че... не знам дали той не е по-успешен. Никой след това не постигна това, което направи Гоннзо. А помниш ли какво направи Гонзо, когато изпадна в сходна ситуация, като настоящата и какво направи например ПК? Разбира се, че оправданието на ПК е, че една безгласна буква и некадърна калинка, от когото не зависи нищо... Гонзо събра едни некадърници да играят без пари за "Левски", а тези главанаци сега събраха едни чужденци-некадърници, които ще осъдят "Левски". За един бг ритнитопковец, да попаднеш в "Левски" е чест, за един чужденец - поредната спирка в провалената ти кариера. Стоев като дойде се хвана за главата. Тогава дойдоха и парите отнякъде.... Така че Гонзо беше един успешен директор. Забеляза ли, че и друг не споманах - Топчо. За мен, Топчо даде всичко от себе си (което не е много), за да успее "Левски". Неслучайно Прохи и другите посветиха онова равенство с ЦСКА (RIP), след като си беше заминал. Момчето наистина искаше "Левски" да успее.
Виждаме какво прави Гонзо в Пловдив и по-рано във Варна и затова те подкачих.
-
На линияmetodito
- Контакти:
NOMER14 написа:Виждаме какво прави Гонзо в Пловдив и по-рано във Варна и затова те подкачих.
Има парички и организация - прави. Особено организацията е много важна. Той, ако не беше директор в "Левски", сега нямаше да е директор в Пловдив. Предполагам, че признава това на Батков, щото без Мустака да му гласува доверие...
TristaNNN написа:scooool написа:Бях в Кърджали при приятели и близки до Арда .... те горе долу броят близнаците за техни! Дано подпишат и останат иначе ще е трагедия.
Явно и твоите приятели са същите локумаджии като част от сините колеги. Кога ли ще се научим да спрем да вярваме на "една жена каза".
Тогава стана просто на въпрос... имало е сериозно разговори доколкото знам, но тези момчета излезнаха големи левкари. Просто нямам думи за всички който останаха