Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Отново ще се повторя, негледай на нещата само от собствена гледна точка. Дори и в най-затънтените места вече им оптична свързаност, 4G и т.н.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ugly bug написа:CaptainBertorelli написа:ugly bug написа:Dust написа:Тръгнал си на краставичар краставици да продаваш.
Няма, как да отсвириш нещо, за което имаш сключен договор и същият не е изтекъл.
Също така ако при въпросният операт 10% гледат Диема Екстра, същите тези 10% ще сменят оператора.
Цената от 11,99лв НЕ Е плаща операотор, а крайният клиент. Оператора плаща по-ниска цена, все пак няма да разпространява нещо за това дето клати гората. Във всички случай губещ оператор от повишаване на цената на Диема Екстра и след известно време на Макс спорт, НЯМА.
Продължавай да си дрънкаш..
Аз ти казвам че Диемите са СПРЕНИ !
И нямам абсолютно никакво намерение да си сменям оператора само заради Диемите!
Хората са били винаги коректни и когато е имало някакъв проблем винаги са се отзовавали моментално.
Би ли ми отговорил щом като цената се заплаща от потребителя какво ги брига операторите за цената?
П.п
Само да допълня че за този месец доплатих ОЩЕ 3 лева именно заради Диема 3 !
Точно поради тази причина звъннах на оператора. Хората ми се извиниха за неудобството, обясниха причината поради която са СПРЕНИ и ме уведомиха че следващия месец ще преспаднат сумата платена за пакета от мен.
Е, аз само преди два месеца преподписах с Теленор, Диема плей ми влиза в тарифния план. И изведнъж, сори ама от 30 юни няма Диема, ще ви компенсираме с допълнителен интернет. Хубаво, ама на мен и мобилния интернет ми е неограничен.
Явно искат да е*ат дявола във въздуха с цени за договор..!
Евала и на Теленор че са ги оте*али !
Отебали са друг път. Просто ще му искат 3 лв. отгоре. На негово място отивам на адвокат да ми прочете договора и ги съдя за непредоставена услуга, за която съм платил. След това за нанесени неимуществени вреди.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Dust написа:Отново ще се повторя, негледай на нещата само от собствена гледна точка. Дори и в най-затънтените места вече им оптична свързаност, 4G и т.н.
А от коя гледна точка да гледам като аз съм ПОТРЕБИТЕЛЯ?
Не ме разбирай погрешно !
Аз проблем с това НЯМАМ!
Просто ми стана интересно дали (явно при нас е така) са извивали ръце..?
Щом и Теленор са ги спрели значи вината не е само в "моя телевизор"!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
- Контакти:
pomiqrat написа:ugly bug написа:CaptainBertorelli написа:ugly bug написа:Dust написа:Тръгнал си на краставичар краставици да продаваш.
Няма, как да отсвириш нещо, за което имаш сключен договор и същият не е изтекъл.
Също така ако при въпросният операт 10% гледат Диема Екстра, същите тези 10% ще сменят оператора.
Цената от 11,99лв НЕ Е плаща операотор, а крайният клиент. Оператора плаща по-ниска цена, все пак няма да разпространява нещо за това дето клати гората. Във всички случай губещ оператор от повишаване на цената на Диема Екстра и след известно време на Макс спорт, НЯМА.
Хората са били винаги коректни и когато е имало някакъв проблем винаги са се отзовавали моментално.
Би ли ми отговорил щом като цената се заплаща от потребителя какво ги брига операторите за цената?
П.п
Точно поради тази причина звъннах на оператора. Хората ми се извиниха за неудобството, обясниха причината поради която са СПРЕНИ и ме уведомиха че следващия месец ще преспаднат сумата платена за пакета от мен.
Е, аз само преди два месеца преподписах с Теленор, Диема плей ми влиза в тарифния план. И изведнъж, сори ама от 30 юни няма Диема, ще ви компенсираме с допълнителен интернет. Хубаво, ама на мен и мобилния интернет ми е неограничен.
Отебали са друг път. Просто ще му искат 3 лв. отгоре. На негово място отивам на адвокат да ми прочете договора и ги съдя за непредоставена услуга, за която съм платил. След това за нанесени неимуществени вреди.
Ми, не! Не искат 3 лева отгоре.
"След 30.06.21 Play Diema Xtra няма да бъде част от дигиталните услуги през Теленор. Достъпът до съдържанието след тази дата ще бъде прекратен и то няма да бъде достъпно през Теленор. В знак на извинение за причиненото неудобство Ви предоставяме пакет с 10 000MB, който ще може да активирате след 29.06.21 от приложението MyTelenor. Очаквайте допълнителна информация относно активирането на пакета."
Хайл Мусолини
Не зная как са нещата в детайли за Play Diema Extra на мобилна платформа, там нещата нямат нищо общо с телевизионното разпространение и не искам да гадая.
Нова броудкастинг груп извиха ръцете на операторите на 01.01.2021г. С това увеличение бих казал, че операторите ще поемат глътка въздух.
Нова броудкастинг груп извиха ръцете на операторите на 01.01.2021г. С това увеличение бих казал, че операторите ще поемат глътка въздух.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
CaptainBertorelli написа:pomiqrat написа:ugly bug написа:CaptainBertorelli написа:ugly bug написа:Dust написа:Тръгнал си на краставичар краставици да продаваш.
П.п
Ми, не! Не искат 3 лева отгоре.
"След 30.06.21 Play Diema Xtra няма да бъде част от дигиталните услуги през Теленор. Достъпът до съдържанието след тази дата ще бъде прекратен и то няма да бъде достъпно през Теленор. В знак на извинение за причиненото неудобство Ви предоставяме пакет с 10 000MB, който ще може да активирате след 29.06.21 от приложението MyTelenor. Очаквайте допълнителна информация относно активирането на пакета."
Шок.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
На мен ми харесва 24 китчън и фуд нетуърк
Само те са позитивни и ненатоварващи

Явно очакват хората да се откажат и по този начин да скрият очаквания резил на Подуене за пред повечето хора..
Но ние няма да пропуснем шоуто каквото и да ни струва това!

Както се казва...;
За всичко има Мастър кард ...!
Резила на Подуенци..... - БЕЗЦЕННО!

Но ние няма да пропуснем шоуто каквото и да ни струва това!

Както се казва...;
За всичко има Мастър кард ...!
Резила на Подуенци..... - БЕЗЦЕННО!

pomiqrat написа:На мен ми харесва 24 китчън и фуд нетуъркСамо те са позитивни и ненатоварващи
И с гаранция никога няма да напълнее човек дори постоянно да ги гледа.
ugly bug, в тоя идиотски спор ме загуби, толкова е несъстоятелен бг футбола и участниците в него, че лично мен скоро няма да ми върнат реалния интерес към него. Румъния, Турция за сега задоволяват жаждата ми да гледам футбол на живо от стадионите.
Тез ми ги разправяй на шапката..!
Не гледаш БГ футбол но пък знаеш кой по колко картона има...!?
Айде нема нужда..!

Не гледаш БГ футбол но пък знаеш кой по колко картона има...!?
Айде нема нужда..!