Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 15 юли 2021 20:53

Отново ще се повторя, негледай на нещата само от собствена гледна точка. Дори и в най-затънтените места вече им оптична свързаност, 4G и т.н.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 юли 2021 20:56

ugly bug написа:
CaptainBertorelli написа:
ugly bug написа:
Dust написа:Тръгнал си на краставичар краставици да продаваш.
Няма, как да отсвириш нещо, за което имаш сключен договор и същият не е изтекъл.
Също така ако при въпросният операт 10% гледат Диема Екстра, същите тези 10% ще сменят оператора.
Цената от 11,99лв НЕ Е плаща операотор, а крайният клиент. Оператора плаща по-ниска цена, все пак няма да разпространява нещо за това дето клати гората. Във всички случай губещ оператор от повишаване на цената на Диема Екстра и след известно време на Макс спорт, НЯМА.

Продължавай да си дрънкаш..
Аз ти казвам че Диемите са СПРЕНИ !
И нямам абсолютно никакво намерение да си сменям оператора само заради Диемите!
Хората са били винаги коректни и когато е имало някакъв проблем винаги са се отзовавали моментално.
Би ли ми отговорил щом като цената се заплаща от потребителя какво ги брига операторите за цената?
;)

П.п
Само да допълня че за този месец доплатих ОЩЕ 3 лева именно заради Диема 3 !
Точно поради тази причина звъннах на оператора. Хората ми се извиниха за неудобството, обясниха причината поради която са СПРЕНИ и ме уведомиха че следващия месец ще преспаднат сумата платена за пакета от мен.

Е, аз само преди два месеца преподписах с Теленор, Диема плей ми влиза в тарифния план. И изведнъж, сори ама от 30 юни няма Диема, ще ви компенсираме с допълнителен интернет. Хубаво, ама на мен и мобилния интернет ми е неограничен. :evil:

Явно искат да е*ат дявола във въздуха с цени за договор..!
Евала и на Теленор че са ги оте*али !

Отебали са друг път. Просто ще му искат 3 лв. отгоре. На негово място отивам на адвокат да ми прочете договора и ги съдя за непредоставена услуга, за която съм платил. След това за нанесени неимуществени вреди.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 юли 2021 20:59

Dust написа:Отново ще се повторя, негледай на нещата само от собствена гледна точка. Дори и в най-затънтените места вече им оптична свързаност, 4G и т.н.

А от коя гледна точка да гледам като аз съм ПОТРЕБИТЕЛЯ?
Не ме разбирай погрешно !
Аз проблем с това НЯМАМ!
Просто ми стана интересно дали (явно при нас е така) са извивали ръце..?
Щом и Теленор са ги спрели значи вината не е само в "моя телевизор"!
:lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 15 юли 2021 21:00

pomiqrat написа:
ugly bug написа:
ugly bug написа:
Няма, как да отсвириш нещо, за което имаш сключен договор и същият не е изтекъл.
Също така ако при въпросният операт 10% гледат Диема Екстра, същите тези 10% ще сменят оператора.
Цената от 11,99лв НЕ Е плаща операотор, а крайният клиент. Оператора плаща по-ниска цена, все пак няма да разпространява нещо за това дето клати гората. Във всички случай губещ оператор от повишаване на цената на Диема Екстра и след известно време на Макс спорт, НЯМА.

Хората са били винаги коректни и когато е имало някакъв проблем винаги са се отзовавали моментално.
Би ли ми отговорил щом като цената се заплаща от потребителя какво ги брига операторите за цената?
;)

П.п
Точно поради тази причина звъннах на оператора. Хората ми се извиниха за неудобството, обясниха причината поради която са СПРЕНИ и ме уведомиха че следващия месец ще преспаднат сумата платена за пакета от мен.

Е, аз само преди два месеца преподписах с Теленор, Диема плей ми влиза в тарифния план. И изведнъж, сори ама от 30 юни няма Диема, ще ви компенсираме с допълнителен интернет. Хубаво, ама на мен и мобилния интернет ми е неограничен. :evil:

Отебали са друг път. Просто ще му искат 3 лв. отгоре. На негово място отивам на адвокат да ми прочете договора и ги съдя за непредоставена услуга, за която съм платил. След това за нанесени неимуществени вреди.

Ми, не! Не искат 3 лева отгоре.
"След 30.06.21 Play Diema Xtra няма да бъде част от дигиталните услуги през Теленор. Достъпът до съдържанието след тази дата ще бъде прекратен и то няма да бъде достъпно през Теленор. В знак на извинение за причиненото неудобство Ви предоставяме пакет с 10 000MB, който ще може да активирате след 29.06.21 от приложението MyTelenor. Очаквайте допълнителна информация относно активирането на пакета."
Хайл Мусолини

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юли 2021 21:02

Не зная как са нещата в детайли за Play Diema Extra на мобилна платформа, там нещата нямат нищо общо с телевизионното разпространение и не искам да гадая.

Нова броудкастинг груп извиха ръцете на операторите на 01.01.2021г. С това увеличение бих казал, че операторите ще поемат глътка въздух.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 юли 2021 21:05

pomiqrat написа:
ugly bug написа:
ugly bug написа:

;)

П.п

Ми, не! Не искат 3 лева отгоре.
"След 30.06.21 Play Diema Xtra няма да бъде част от дигиталните услуги през Теленор. Достъпът до съдържанието след тази дата ще бъде прекратен и то няма да бъде достъпно през Теленор. В знак на извинение за причиненото неудобство Ви предоставяме пакет с 10 000MB, който ще може да активирате след 29.06.21 от приложението MyTelenor. Очаквайте допълнителна информация относно активирането на пакета."

Шок.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 юли 2021 21:07

На мен ми харесва 24 китчън и фуд нетуърк :lol: Само те са позитивни и ненатоварващи

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 юли 2021 21:13

Явно очакват хората да се откажат и по този начин да скрият очаквания резил на Подуене за пред повечето хора..
Но ние няма да пропуснем шоуто каквото и да ни струва това!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Както се казва...;
За всичко има Мастър кард ...!
Резила на Подуенци..... - БЕЗЦЕННО!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юли 2021 22:44

pomiqrat написа:На мен ми харесва 24 китчън и фуд нетуърк :lol: Само те са позитивни и ненатоварващи

И с гаранция никога няма да напълнее човек дори постоянно да ги гледа.

ugly bug, в тоя идиотски спор ме загуби, толкова е несъстоятелен бг футбола и участниците в него, че лично мен скоро няма да ми върнат реалния интерес към него. Румъния, Турция за сега задоволяват жаждата ми да гледам футбол на живо от стадионите.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 юли 2021 23:09

Тез ми ги разправяй на шапката..!
;)
Не гледаш БГ футбол но пък знаеш кой по колко картона има...!?
Айде нема нужда..!
:lol:

Върни се в “Левски”