Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Уж беше формалност работата, адвокатите договаряли последните условия, в един момент по думите на Дики бой и представителите му се оказва, че пратеният им от клуба договор не става и за тоалетна книга 

-
- Контакти:
Странджата написа:[offtopic]Сираков и другите явно са налапали кукичката с мисълта, че може нещо да изкярят от стръвта и да я изплюят. Сега, като ги докараха до брега и видяха кепчето, взеха с все сила да припляскват, но едва ли ще се откачат. Никога не съм мислил, че ще стигна до такова подозрение, но за мене нещата изглеждат така:
някои, които искат Левски да го има, без да ги интересува за кого, са си взели добър урок от станалото на Армията - една години ни убеждават, че се прави всичко възможно, за да се спасим от участта на армейците, а всъщото време навярно тайно вървят процеси със създаването и консолидирането на новия клуб;
функцията на Сирака е да задоволи всички привърженици, които иначе биха казали не на Левски с многоточие - Целта е видима - направихме всичко възможно, но уви - лошите ни пречат;
остават още малко мъки преди интубацията и последващата евтаназия - две-три декларация и разменени писма, предизборно предсмъртно просветление и клинична смърт;
после ще се окаже, че мъртвият е с друго ЕГН-е, и истинският си е жив и току-що роден ...[/offtopic]
[offtopic]++++
От страни изглежда точно така.... а "дарението" на пеевски преди време го доказва. Разделяш за да владееш.[/offtopic]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
LoveAndPeace написа:metodito написа:Нас не ни интересува това. Още по-хубаво е че става дума за френска компания, която не е обвързана с хунтата.
Шах и мат![]()
Не съм сигурен кое е по-абсурдножеланието на Софийска вода да даде едни милиони на Левски срещу .......нищо
или твоите заключения - Нас не ни интересува и компания работеща от 20 години в София (последните 15 с управление на ББ) да няма общо с тъй наречената хунта
Това със Софийска вода е пълен фейк. Веолия догодина си отива, а тук някой ни убеждава, че вместо да вземе и опоска кавото има тия ще дават

- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Положението е за сирени отдавна.. няма накъде да се чака. Наско, излез и изплюй камъчето, кажи си всичко "От До". Кой те излъга, ако всичко е лъжа, кой е виновен за тази поредна гавра с величието Левски? Вярвах силно и ми се насълзиха очите на Могилката, видях същата емоция и в мнозина. Не ми се ще да мисля за края на Левски, ума ми не го побира. Излез и говори, Сираков, картите на масата, пак ще застанем зад любовта си!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
-
Има такива слухове, че "Някой" е натиснал Наско да бие отбой за Диксън и инвеститорите зад него.
До преди месец допирните точки между двете страни били на 90 %, а днес се разминавали кардинално.
Причината е в Клуба ( Сираков, "хората" зад него ) ... Които попроменили основни параметри, и от там Диксън и хората зад него започнали с ултиматумите.
До колкото е ясно, Левски, или Наско, или "хората" зад него трябва да решат до 1-ви Юли, дали ще има сделка.
До преди месец допирните точки между двете страни били на 90 %, а днес се разминавали кардинално.
Причината е в Клуба ( Сираков, "хората" зад него ) ... Които попроменили основни параметри, и от там Диксън и хората зад него започнали с ултиматумите.
До колкото е ясно, Левски, или Наско, или "хората" зад него трябва да решат до 1-ви Юли, дали ще има сделка.
THE G.A.M.E написа:Има такива слухове, че "Някой" е натиснал Наско да бие отбой за Диксън и инвеститорите зад него.
От къде ги чу тия "слухове"? От някакъв надежден източник или просто една жена казала?
А сигурен ли си, че зад Диксън има инвеститори?
Има ли нормален човек, който е гледал пресконференцията на Диксън и презентацията му за "мола и стадиона" и смята, че това може да е сериозно?
- modor
- Контакти:
Валери Божинов: Ще победим и ще успеем, без борба няма победа
Боби Цонев: Левски е велик клуб, който е създаден да печели
Ради Цонев: Можеше да сме си тръгнали, но искаме да побеждаваме с Левски
Боби Цонев: Левски е велик клуб, който е създаден да печели
Ради Цонев: Можеше да сме си тръгнали, но искаме да побеждаваме с Левски
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- modor
- Контакти:
В сряда, 30 юни от 10.00 часа ръководство, служители, ветерани и привърженици на „Левски“ ще поднесат венци и цветя по случай 50-та годишнина от трагичната гибел на легендарните футболисти на „Левски“ и националния отбор Георги Аспарухов – Гунди и Никола Котков.
Поклонението ще се състои на Централните софийски гробища.
Двете големи звезди на българския футбол загинаха на 30 юни 1971 година в автомобилна катастрофа в прохода Витиня.
Поклонението ще се състои на Централните софийски гробища.
Двете големи звезди на българския футбол загинаха на 30 юни 1971 година в автомобилна катастрофа в прохода Витиня.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Ама и сирака избира едни места да "говори'
ТРябва да прикзва всеки ден, а не само на поводи, когато ще го притиснат.
Или няма да се появи и ще избяга
ТРябва да прикзва всеки ден, а не само на поводи, когато ще го притиснат.
Или няма да се появи и ще избяга
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
vlong написа:Преди няколко години по Дарик радио редовно вървеше една реклама на АЕЦ-а.И на мен тогава ми беше интересно за къв чеп е това.Явно в Бг всичко е възможно.
За договорът ,сигурно са му поискали истински гаранции за инвестиране в клуба,и Д.Д. е припалил,как някой фалиращ ще поставя условия.
И да кажат най-накрая тези писма истински ли са,от Диксън,или някой си търси боя?
То и на ЧЕЗ имаше реклами. Така се купуват мисирките и се осигурява комфорт на шибаняка.