Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 28 юни 2021 15:22

Уж беше формалност работата, адвокатите договаряли последните условия, в един момент по думите на Дики бой и представителите му се оказва, че пратеният им от клуба договор не става и за тоалетна книга :shock:

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 28 юни 2021 15:22

Странджата написа:[offtopic]Сираков и другите явно са налапали кукичката с мисълта, че може нещо да изкярят от стръвта и да я изплюят. Сега, като ги докараха до брега и видяха кепчето, взеха с все сила да припляскват, но едва ли ще се откачат. Никога не съм мислил, че ще стигна до такова подозрение, но за мене нещата изглеждат така:
някои, които искат Левски да го има, без да ги интересува за кого, са си взели добър урок от станалото на Армията - една години ни убеждават, че се прави всичко възможно, за да се спасим от участта на армейците, а всъщото време навярно тайно вървят процеси със създаването и консолидирането на новия клуб;
функцията на Сирака е да задоволи всички привърженици, които иначе биха казали не на Левски с многоточие - Целта е видима - направихме всичко възможно, но уви - лошите ни пречат;
остават още малко мъки преди интубацията и последващата евтаназия - две-три декларация и разменени писма, предизборно предсмъртно просветление и клинична смърт;
после ще се окаже, че мъртвият е с друго ЕГН-е, и истинският си е жив и току-що роден ...[/offtopic]

[offtopic]++++
От страни изглежда точно така.... а "дарението" на пеевски преди време го доказва. Разделяш за да владееш.[/offtopic]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 28 юни 2021 15:56

LoveAndPeace написа:
metodito написа:Нас не ни интересува това. Още по-хубаво е че става дума за френска компания, която не е обвързана с хунтата.

Шах и мат :lol:
Не съм сигурен кое е по-абсурдно :) желанието на Софийска вода да даде едни милиони на Левски срещу .......нищо :? или твоите заключения - Нас не ни интересува и компания работеща от 20 години в София (последните 15 с управление на ББ) да няма общо с тъй наречената хунта

Това със Софийска вода е пълен фейк. Веолия догодина си отива, а тук някой ни убеждава, че вместо да вземе и опоска кавото има тия ще дават :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 28 юни 2021 15:57

Положението е за сирени отдавна.. няма накъде да се чака. Наско, излез и изплюй камъчето, кажи си всичко "От До". Кой те излъга, ако всичко е лъжа, кой е виновен за тази поредна гавра с величието Левски? Вярвах силно и ми се насълзиха очите на Могилката, видях същата емоция и в мнозина. Не ми се ще да мисля за края на Левски, ума ми не го побира. Излез и говори, Сираков, картите на масата, пак ще застанем зад любовта си!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юни 2021 16:52

Има такива слухове, че "Някой" е натиснал Наско да бие отбой за Диксън и инвеститорите зад него.
До преди месец допирните точки между двете страни били на 90 %, а днес се разминавали кардинално.
Причината е в Клуба ( Сираков, "хората" зад него ) ... Които попроменили основни параметри, и от там Диксън и хората зад него започнали с ултиматумите.
До колкото е ясно, Левски, или Наско, или "хората" зад него трябва да решат до 1-ви Юли, дали ще има сделка.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 юни 2021 17:15

THE G.A.M.E написа:Има такива слухове, че "Някой" е натиснал Наско да бие отбой за Диксън и инвеститорите зад него.

От къде ги чу тия "слухове"? От някакъв надежден източник или просто една жена казала?
А сигурен ли си, че зад Диксън има инвеститори?
Има ли нормален човек, който е гледал пресконференцията на Диксън и презентацията му за "мола и стадиона" и смята, че това може да е сериозно?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 юни 2021 17:40

Валери Божинов: Ще победим и ще успеем, без борба няма победа

Боби Цонев: Левски е велик клуб, който е създаден да печели

Ради Цонев: Можеше да сме си тръгнали, но искаме да побеждаваме с Левски
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 юни 2021 17:50

В сряда, 30 юни от 10.00 часа ръководство, служители, ветерани и привърженици на „Левски“ ще поднесат венци и цветя по случай 50-та годишнина от трагичната гибел на легендарните футболисти на „Левски“ и националния отбор Георги Аспарухов – Гунди и Никола Котков.

Поклонението ще се състои на Централните софийски гробища.

Двете големи звезди на българския футбол загинаха на 30 юни 1971 година в автомобилна катастрофа в прохода Витиня.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 28 юни 2021 18:00

Ама и сирака избира едни места да "говори'
ТРябва да прикзва всеки ден, а не само на поводи, когато ще го притиснат.
Или няма да се появи и ще избяга
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 28 юни 2021 18:04

vlong написа:Преди няколко години по Дарик радио редовно вървеше една реклама на АЕЦ-а.И на мен тогава ми беше интересно за къв чеп е това.Явно в Бг всичко е възможно.
За договорът ,сигурно са му поискали истински гаранции за инвестиране в клуба,и Д.Д. е припалил,как някой фалиращ ще поставя условия.
И да кажат най-накрая тези писма истински ли са,от Диксън,или някой си търси боя?

То и на ЧЕЗ имаше реклами. Така се купуват мисирките и се осигурява комфорт на шибаняка.

Върни се в “Левски”