delqnski47 написа:От 41:15![]()
![]()
Интервю от 2016 г. Можете да си го пуснете и по-рано когато почва да говори за Виваком и КТБ . Там между тях сте и вие.
И господинът всичколог да ми говори за Гриша Ганчев, КТБ и ЦСКА. Моля ти се
Оуу ама г-н МП само за един отбор е "молил"
На дневен ред е ЦСКА. Всякакви слухове вървят, търсиш ли нов собственик, инвеститор за ЦСКА, идвал ли е инициативен комитет при теб? Говори се, че „Газпром” взима ЦСКА.
Нещата са много по-елементарни. Действително, сегашното ръководство на ЦСКА има голям проблем, и с публиката, и с отбора. Същевременно, те работят в много български общини, в чистотата. Говорих с президента Борисов и му казах буквално - или се занимавайте с едното, или с другото, ако нямате възможност. В противен случай поставяте под съмнение цялата си дейност. А София сега е много по-чиста. Казах му, че се справят много добре в чистотата, докато има напрежение във футбола. Казах му, или правете нещата както трябва, да не поставя всички нас в такава ситуация. Доколкото знам, има преговори с инвеститори, но от тях зависи. Дойдоха Дучето, фенклуба, с молба към мен. Казах им, че съм говорил с президента на „Газпром” Милър, че ако влезе октомври „Южен поток”, с 50/50 собственост на тръбите, най-титулуваният ни клуб е добре да получи спонсор. Вярно, че той се интересуваше от Левски, но Левски вече има спонсор, вече е късно. Октомври месец, живот и здраве, ще влязат в ЦСКА. Всяка по-голяма фирма, която влиза в България, аз настоявам да си избере да подпомага някой отбор.
На „Газпром” всички отбори са сини, затова той искаше син, Левски. Но в случая, най-титулуваният отбор е ЦСКА, и трябва и на тях. Когато направим смесената компания „Южен поток”, тази компания ще бъде финансирана, ще се поставят тръби, и от нея ще бъде подпомаган ЦСКА. Това е уговорката, ако не се отметнат, ще стане.
https://dariknews.bg/novini/interviu/bojko-borisov-za-gong-gazprom-vliza-v-cska-do-4-godini-futbolyt-shte-se-stabilizira-942451