Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 14 юни 2021 14:17

delqnski47 написа:От 41:15 :arrow: :arrow:
Интервю от 2016 г. Можете да си го пуснете и по-рано когато почва да говори за Виваком и КТБ . Там между тях сте и вие.
И господинът всичколог да ми говори за Гриша Ганчев, КТБ и ЦСКА. Моля ти се :lol:

Оуу ама г-н МП само за един отбор е "молил" :? ама разбира се :lol:
На дневен ред е ЦСКА. Всякакви слухове вървят, търсиш ли нов собственик, инвеститор за ЦСКА, идвал ли е инициативен комитет при теб? Говори се, че „Газпром” взима ЦСКА.

Нещата са много по-елементарни. Действително, сегашното ръководство на ЦСКА има голям проблем, и с публиката, и с отбора. Същевременно, те работят в много български общини, в чистотата. Говорих с президента Борисов и му казах буквално - или се занимавайте с едното, или с другото, ако нямате възможност. В противен случай поставяте под съмнение цялата си дейност. А София сега е много по-чиста. Казах му, че се справят много добре в чистотата, докато има напрежение във футбола. Казах му, или правете нещата както трябва, да не поставя всички нас в такава ситуация. Доколкото знам, има преговори с инвеститори, но от тях зависи. Дойдоха Дучето, фенклуба, с молба към мен. Казах им, че съм говорил с президента на „Газпром” Милър, че ако влезе октомври „Южен поток”, с 50/50 собственост на тръбите, най-титулуваният ни клуб е добре да получи спонсор. Вярно, че той се интересуваше от Левски, но Левски вече има спонсор, вече е късно. Октомври месец, живот и здраве, ще влязат в ЦСКА. Всяка по-голяма фирма, която влиза в България, аз настоявам да си избере да подпомага някой отбор.

На „Газпром” всички отбори са сини, затова той искаше син, Левски. Но в случая, най-титулуваният отбор е ЦСКА, и трябва и на тях. Когато направим смесената компания „Южен поток”, тази компания ще бъде финансирана, ще се поставят тръби, и от нея ще бъде подпомаган ЦСКА. Това е уговорката, ако не се отметнат, ще стане.

https://dariknews.bg/novini/interviu/bojko-borisov-za-gong-gazprom-vliza-v-cska-do-4-godini-futbolyt-shte-se-stabilizira-942451

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2021 14:21

LoveAndPeace написа:
delqnski47 написа:От 41:15 :arrow: :arrow:
Интервю от 2016 г. Можете да си го пуснете и по-рано когато почва да говори за Виваком и КТБ . Там между тях сте и вие.
И господинът всичколог да ми говори за Гриша Ганчев, КТБ и ЦСКА. Моля ти се :lol:

Оуу ама г-н МП само за един отбор е "молил" :? ама разбира се :lol:
На дневен ред е ЦСКА. Всякакви слухове вървят, търсиш ли нов собственик, инвеститор за ЦСКА, идвал ли е инициативен комитет при теб? Говори се, че „Газпром” взима ЦСКА.

Нещата са много по-елементарни. Действително, сегашното ръководство на ЦСКА има голям проблем, и с публиката, и с отбора. Същевременно, те работят в много български общини, в чистотата. Говорих с президента Борисов и му казах буквално - или се занимавайте с едното, или с другото, ако нямате възможност. В противен случай поставяте под съмнение цялата си дейност. А София сега е много по-чиста. Казах му, че се справят много добре в чистотата, докато има напрежение във футбола. Казах му, или правете нещата както трябва, да не поставя всички нас в такава ситуация. Доколкото знам, има преговори с инвеститори, но от тях зависи. Дойдоха Дучето, фенклуба, с молба към мен. Казах им, че съм говорил с президента на „Газпром” Милър, че ако влезе октомври „Южен поток”, с 50/50 собственост на тръбите, най-титулуваният ни клуб е добре да получи спонсор. Вярно, че той се интересуваше от Левски, но Левски вече има спонсор, вече е късно. Октомври месец, живот и здраве, ще влязат в ЦСКА. Всяка по-голяма фирма, която влиза в България, аз настоявам да си избере да подпомага някой отбор.

На „Газпром” всички отбори са сини, затова той искаше син, Левски. Но в случая, най-титулуваният отбор е ЦСКА, и трябва и на тях. Когато направим смесената компания „Южен поток”, тази компания ще бъде финансирана, ще се поставят тръби, и от нея ще бъде подпомаган ЦСКА. Това е уговорката, ако не се отметнат, ще стане.

https://dariknews.bg/novini/interviu/bojko-borisov-za-gong-gazprom-vliza-v-cska-do-4-godini-futbolyt-shte-se-stabilizira-942451

Ами ,не, аз не отричам че Баце се вре навсякъде, а коментирам как на вас ''кой знае какво не било помагано''.
honda написа:Никога не съм твърдял ,че ББ не е помагал на Левски,напротив - помагал е. Но много повече е помагал на любимия ти клуб.
Самия ББ си го каза.
Тоест за него не е проблем, че властта е помагала на любимия му отбор, а как на други им помагал повече, разбираш ли, :lol: което , първо, не е доказано и ,второ, е супер нагло изказване. Но щом като ''самия ББ го е казал'', окей. Да видим какво ще каже на коментара на ''самия ЦВ''. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 юни 2021 14:40

delqnski47 написа: Ами ,не, аз не отричам че Баце се вре навсякъде, а коментирам как на вас ''кой знае какво не било помагано''. Тоест за него не е проблем, че властта е помагала на любимия му отбор, а как на други им помагал повече, разбираш ли, :lol: което , първо, не е доказано и ,второ, е супер нагло изказване. Виж горе коментара на господин honda . И не един път в тоя форум свързва нас с Пеевски и КТБ и как Пеевски ни бил акционер и собственик :lol: :lol: :lol: Което е супер нагло.

Ами ако приемем , че между Пеевски и ДПС има знак за равенство , то Хонда не е далеч от истината.
Или ще отречеш връзката на Инджов с ДПС ?
Борисов помогна толкова , че едните фалираха , другите са аха-аха да се набълбукат. Както казах и страница по-назда :lol: мерси от такива помагачи.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2021 14:53

LoveAndPeace написа:
delqnski47 написа: Ами ,не, аз не отричам че Баце се вре навсякъде, а коментирам как на вас ''кой знае какво не било помагано''. Тоест за него не е проблем, че властта е помагала на любимия му отбор, а как на други им помагал повече, разбираш ли, :lol: което , първо, не е доказано и ,второ, е супер нагло изказване. Виж горе коментара на господин honda . И не един път в тоя форум свързва нас с Пеевски и КТБ и как Пеевски ни бил акционер и собственик :lol: :lol: :lol: Което е супер нагло.

Ами ако приемем , че между Пеевски и ДПС има знак за равенство , то Хонда не е далеч от истината.
Борисов помогна толкова , че едните фалираха , другите са аха-аха да се набълбукат. Както казах и страница по-назда :lol: мерси от такива помагачи.

Юлиян Инджов никога не е бил депутат или кандидат депутат в никакви листи от ДПС, а издигнат ОТ ДПС за кметските избори преди години в Смолян. Както БСП издигна Румен Радев. Например. Какво общо има това с ЦСКА? Така че не знам за какви депутати от ДПС се говори тук. Имахме един от ГЕРБ, да, оня Емил Димитров . Окей, и? Не фалирахме, не отидохме при аматьорите, не ни се разпадна отбора няколко пъти, не ни наказаха 2-3 пъти УЕФА и БФС. Така ли? Както и да е, тук говорим как на вас'' не се помагало кой знае колко'' и нямате абсолютно нищо общо с КТБ и Пеевски. :lol: 10 000 000 лева минати през отбора от КТБ... пари като шума. Поне от коментарите на господина горе с такова чувство оставам.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 14 юни 2021 15:04

delqnski47 написа:
LoveAndPeace написа:

Юлиян Инджов никога не е бил депутат или кандидат депутат в никакви листи от ДПС, а издигнат ОТ ДПС за кметските избори преди години в Смолян. Както БСП издигна Румен Радев. Например. Какво общо има това с ЦСКА? Така че не знам за какви депутати от ДПС се говори тук. Имахме един от ГЕРБ, да, оня Емил Димитров . Окей, и? Не фалирахме, не отидохме при аматьорите, не ни се разпадна отбора няколко пъти, не ни наказаха 2-3 пъти УЕФА и БФС. Така ли? Както и да е, тук говорим как на вас'' не се помагало кой знае колко'' и нямате абсолютно нищо общо с КТБ и Пеевски. :lol: 10 000 000 лева минати през отбора от КТБ... пари като шума. Поне от коментарите на господина горе с такова чувство оставам.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/politik ... artii.html
Сбирката на парламентарния фен клуб на червения тим събра на едно място хора от БСП, ГЕРБ, „Атака” и ДПС. Политическите противници, които иначе си повишават тон от трибуната, този път имаха обща кауза - да покажат любовта си към червения отбор и да отбележат победата му над „Левски” в компанията на треньора на армейците.

„Ние може да подкрепяме на стадиона, ама да си купим и по някоя акция за да подпомогнем отбора”, предложи Стефан Данаилов от БСП. „През всички години, когато има проблем в ЦСКА, идва един човек и ни спасява - Това е Стойчо Младенов”, каза Хамид Хамид от ДПС след като депутатите-запалянковци аплодираха селекционера на армейците.

Младенов връчи на депутатите плакет с посвещение. „На най-добрите ни играчи в парламента. Вие сте едни от нас”, гласеше посвещението.

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2021 15:06

gkostadinov написа:
delqnski47 написа:
LoveAndPeace написа:

https://btvnovinite.bg/bulgaria/politik ... artii.html
Сбирката на парламентарния фен клуб на червения тим събра на едно място хора от БСП, ГЕРБ, „Атака” и ДПС. Политическите противници, които иначе си повишават тон от трибуната, този път имаха обща кауза - да покажат любовта си към червения отбор и да отбележат победата му над „Левски” в компанията на треньора на армейците.

„Ние може да подкрепяме на стадиона, ама да си купим и по някоя акция за да подпомогнем отбора”, предложи Стефан Данаилов от БСП. „През всички години, когато има проблем в ЦСКА, идва един човек и ни спасява - Това е Стойчо Младенов”, каза Хамид Хамид от ДПС след като депутатите-запалянковци аплодираха селекционера на армейците.

Младенов връчи на депутатите плакет с посвещение. „На най-добрите ни играчи в парламента. Вие сте едни от нас”, гласеше посвещението.

:lol: :lol: :lol:

Те, депутатите, нямат право да са фенове , така ли :lol:
Sofia.

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 14 юни 2021 15:11

delqnski47 написа:Те, депутатите, нямат право да са фенове , така ли :lol:

А кво викаш Инджов не е бил депутат от ДПС и това значи, че всичко е точно. А парите, които дава в преместения Литекс като идват от обществени и държавни поръчки в районите на ДПС ? Ако не е част от кръга ДПС ще му дават ли поръчки ?
Хамид Хамид дали е припознал Литекс е интересно :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 юни 2021 15:12

delqnski47 написа:
honda написа: С ВТБ нещата не са точно така ,както ги казва ТБ(той много добре знае как са,но това е друга тема,само ще ти дам един джокер - ген.директор на ВТБ не знаеше ,че са спонсори на Левски,защо?). Но ще примем ,че нещата са така както казва ТБ. Няма нищо лошо един МП да помоли една чужда(повтарям ЧУЖДА) компания да спонсорира българско дружество( в случая ФК). (Казвам ти като представител на голяма международна компания- това се прави постоянно и навсякъде и се нарича обвързване с общественозначима кауза, компанията която представлявах обикновено спонсорира образование или подарява медицинско оборудване).

Нямало нищо лошо МП избран от Парламента представляван от всички нас ,да ''моли'' компании за спонсориране на частни фирми, вика. И прави сравнение с любимия си отбор, който мене и много хора не ги интересува с компании за... забележете. Образование и медицинско оборудване :lol:

Въпросната компания за ,която говоря и съм представлявал, преди време е била спонсор и на много футболни отбори включително и генерален спонсор на отбор ,печелил ШЛ с логото на компанията на гърдите си. Като въпросния клуб не е от страната от ,която е компанията-майка.
По-късно Компанията решава да се отегли от спонсориране на професионалния спорт.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2021 15:14

gkostadinov написа:
delqnski47 написа:Те, депутатите, нямат право да са фенове , така ли :lol:

А кво викаш Инджов не е бил депутат от ДПС и това значи, че всичко е точно. А парите, които дава в преместения Литекс като идват от обществени и държавни поръчки в районите на ДПС ? Ако не е част от кръга ДПС ще му дават ли поръчки ?
Хамид Хамид дали е припознал Литекс е интересно :lol:

Ами ние като почнем по тая логика с вашия Спас Русев, например, или с адвоката на Пеевски, който ви беше в отбора и който няма абсолютно нищо общо с Пеевски същевременно :lol: и КТБ знаеш ли колко страшно ще стане. Вие бяхте пред фалит още преди нас.
Даваш ли си сметка. Аз коментирам как вас не са ви пипали изобщо, както господин Хонда говори.
Последна промяна от delqnski47 на 14 юни 2021 15:15, променено общо 1 път.
Sofia.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 юни 2021 15:14

delqnski47 написа:
LoveAndPeace написа:

Ти сериозно ли :lol: ИСА 2000 (фирмата на Юлиан) е любимият строител на ДПС. Покрай това , не е зле и с баце ББ.
Изображение
А припознавач да говори с лошо за КТБ , особено разпада и последвалото ограбване е лоша идея , имайки предвид прилапването на Петрол от страна на невисокият господин от село Микре. (под сурдинка само......недали е с неудобрението на ДП и лейтенантите му).
Не ме разбирай погрешно , не отричам , няма и как човек да отрече връзката Пеевски - Левски. Но и при вас беше и все още е същата работа общо взето :)

Върни се в “Левски”