Кога започва първенството в А областна зона София?
Септември?
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Без цензура!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- damyanov1963
peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:Ozzimozzi написа:damyanov1963 написа:Ама наистина тоя Диксън не ви дава мира. Ако наистина има намерение да инвестира и то толкова милиони в Левски, нормално е да си ги избива по някакъв начин. Аз лично съм съгласен да прежалиме още един сезон, но да имаме модерен стадион. Ако нещата с Левски и Диксън се получат си мисля, че може и в други наши отбори да дойдат солидни инвеститори, и най-после и ние да имаме нормални стадиони.
Първо да направя уговорката, че приемаме намеренията на Слънчевият за сериозни и чиста монета.
Не чух обаче в нито един момент да казва, че ще инвестира толкова много милиони в клуба ви, а в търговски обект. Шял да хвърля някой друг лев на клуба в продължение на няколко години, след което трябвало да минете на самоиздръжка. Това чух да казва!
Има обаче един тънък момент, който аз не разбрах. Дики през цялото време говореше че средствата са от банки, което за мен означава голям заем, и в случай, че не се получат нещата ще отънете с толкова задължения, че и Баце този път няма да може да ви спаси. Та от тази гледна точка за вас май е по-добре, ако това е фейк и не се случат нещата. Ще я бутате като през последното десетилети с помощта на хунтата. Ето дадоха ви лиценз отново против всякакви правила, в понеделник Живко ще изведе сбиртока да раздвижи, после следва някаква селекция в движение и ... пак сте в играта.
Дано ти е олекнало на душата, след това излияние![]()
Аз се питам и друго - Ако се бяхме класирали на европейското, къде щяхме да играем домакинските си мачове?
Дамянов чети бе момче,България не е от страните домакини на ЕВРО 20,че да се притесняваш за домакинство.По добре гледай македонците какъв мач правят с Австрия,с класи са над България.
Сега ме успокои, верно се бях притеснил, понеже наще се гласеха за домакини на някакво европейско. А за македонците откри топлата вода, че са с класи над България.
Иначе Благодаря за момчето, наборе
По-голям съм четири години от теб и затова ме слушай като говоря,жена ми е 62 набор. За стадиона няма да се притесняваш, на следващото ЕВРО ще имаме стадион с Мол в България
.
От твоите уста в Божиите уши, или както казваше Стефан Данаилов във Вражалец - Че иде, че иде, те Божите уши само мене чекат да им кажем
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
vlong написа:Сред многото аванти за новият отбор все се забравя и за картотекирането на цялото Ню ЦСКА след приключване на законния срок,с личното участие на мутрата гг и животното.
Дижон се отърваха от рижавото Али заради 1сек .закъснение.
Компромиси са се правили за всички.
За кого били повече,за кого по-малко,въпрос на възприятия.
За Левски като гледам ,май е само за разни пропуснати плащания,което е напълно логично.По-добре по-късно да си вземеш парите отколкото като ганчо-нищо.
Е пропускаш, че ви водят всякакви спонсори, както и че рекетират хора като Божков да ви налива пари в бездънната каца. По негови думи над 20 милиона за 1 година! Отделно че клуба се ползва като параван за схеми, чрез които се ощетяват българите с много стотин милиона лева (справка сделката с Виваком)!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Божков и Виваком са си бизнес сделки.С Левски или без ,те пак щяха да се случат.
А Виваком май го продадоха още при царя.И стига с този народ,мажоритарният собственик е частен,държавата най-много да има някакъв мижав дял.
Все едно да кажеш ,че Лукойл е държавен.
Може би и Петрол е такъв,и издържа цскату.
Още една държавна помощ.
А Виваком май го продадоха още при царя.И стига с този народ,мажоритарният собственик е частен,държавата най-много да има някакъв мижав дял.
Още една държавна помощ.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Божков и Виваком са си бизнес сделки.С Левски или без ,те пак щяха да се случат.
Още една държавна помощ.
Как точно Божков бе бизнес сделка, като той самият каза, че е бил рекетиран?
За Виваком бяхте ползвани като параван и чрез поставеното лице Спас Русев, държавата бе ощетена с близо милиард евро! Разбира се вие се облажихте с едни бързи 12 милиона евро под формата на "спонсорски договор". Та така се случват нещата...
https://fakti.bg/mnenia/497884-do-vsichki-balgari-1-mlrd-ot-vivakom-baha-vashi-no-shishi-mafiata-gi-sviha-zashto-malchite
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
-
peliforewer
- Контакти:
vlong написа:Сред многото аванти за новият отбор все се забравя и за картотекирането на цялото Ню ЦСКА след приключване на законния срок,с личното участие на мутрата гг и животното.
Дижон се отърваха от рижавото Али заради 1сек .закъснение.
Компромиси са се правили за всички.
За кого били повече,за кого по-малко,въпрос на възприятия.
За Левски като гледам ,май е само за разни пропуснати плащания,което е напълно логично.По-добре по-късно да си вземеш парите отколкото като ганчо-нищо.
Освен за плащания на Левски са правени компромиси и за едни картотеки на играчи, ама ти си младо момче и не ги помниш тези неща.Имаше и едни заседания на Дисциплинарната комисия в петък посред нощите, ама айде да не задълбаваме.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Дрънкаш глупости.Провери си кои бяха собственици на Виваком,какви дружества,чудесии,ВТБ.Отдавна го излапаха БТК-то.Божков е рекетиран не само с Левски,каза че е дал 60 млн.и на Горанов.
Без Левски Горанов щеше да получи 80.
Ти колко щеше да получиш?
Без Левски Горанов щеше да получи 80.
Ти колко щеше да получиш?
САМО ЛЕВСКИ!
За Гонзо ли говориш?
Един играч е равен на цял отбор?
Това е признание.
Това е признание.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:За Гонзо ли говориш?
Това е признание.
За мен Гонзо ми се е издигнал в очите. Казва по мъжки нещата, не лош треньор си и беше. А сега като ръководител е още по-добър!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Ozzimozzi написа:LoveAndPeace написа:Ozzimozzi написа:Warped написа:Как знаеш, какво е споразумението?
Ако там пише, че може да се превежда и сума като минимум на месец?
И не е 100 лева, а над 10 хиляди.
Много пъти е цитирано от вашите ръководители, включително и на официалният ви сайт. Прегледай си кампаниите!
НАП е в пълното право да си поиска парите. Всички и накупще ги вземе колкото ги взе и от оригиналното ЦСКА.
Вече някой ръководител би отговорил , кое би било по-правилното - На час по лъжичка или да духат супата
Старото дружество на ЦСКА фалира и НАП прибраха каквото можаха след процедурата. Такива са законите и така трябва да се случва. При вас съм сигурен, че задълженията се увеличават, така че от НАП колкото повече се бавят, толкова по-големи стават задълженията!
Така е , но пропускаш може би най-важната разлика между двата случая. ЖЕЛАНИЕТО.
Докато при оригиналното ЦСКА фалита беше търсен от собственика , от страна на Левски се прави всичко възможно да се избегне. Разговори , договаряния , предоговаряния...... Както казах най-добре би отговорил някой шеф на НАП по въпроса.
Не можете да отречете , че Левски прави всичко възможно да погасява задълженията си до колкото това му е по силите.
П.С. Ако все пак се стигне до фалит сценария няма да се повтори или НАП няма да успеят да вземат дори и тези 35% , които успяха от ЦСКА.