Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот шивача » 14 юни 2021 10:57

Кога започва първенството в А областна зона София?
Септември?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юни 2021 10:57

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
Ozzimozzi написа:
damyanov1963 написа:Ама наистина тоя Диксън не ви дава мира. Ако наистина има намерение да инвестира и то толкова милиони в Левски, нормално е да си ги избива по някакъв начин. Аз лично съм съгласен да прежалиме още един сезон, но да имаме модерен стадион. Ако нещата с Левски и Диксън се получат си мисля, че може и в други наши отбори да дойдат солидни инвеститори, и най-после и ние да имаме нормални стадиони.

Първо да направя уговорката, че приемаме намеренията на Слънчевият за сериозни и чиста монета.
Не чух обаче в нито един момент да казва, че ще инвестира толкова много милиони в клуба ви, а в търговски обект. Шял да хвърля някой друг лев на клуба в продължение на няколко години, след което трябвало да минете на самоиздръжка. Това чух да казва! ;)
Има обаче един тънък момент, който аз не разбрах. Дики през цялото време говореше че средствата са от банки, което за мен означава голям заем, и в случай, че не се получат нещата ще отънете с толкова задължения, че и Баце този път няма да може да ви спаси. Та от тази гледна точка за вас май е по-добре, ако това е фейк и не се случат нещата. Ще я бутате като през последното десетилети с помощта на хунтата. Ето дадоха ви лиценз отново против всякакви правила, в понеделник Живко ще изведе сбиртока да раздвижи, после следва някаква селекция в движение и ... пак сте в играта.

Дано ти е олекнало на душата, след това излияние ;)
Аз се питам и друго - Ако се бяхме класирали на европейското, къде щяхме да играем домакинските си мачове?

Дамянов чети бе момче,България не е от страните домакини на ЕВРО 20,че да се притесняваш за домакинство.По добре гледай македонците какъв мач правят с Австрия,с класи са над България.

Сега ме успокои, верно се бях притеснил, понеже наще се гласеха за домакини на някакво европейско. А за македонците откри топлата вода, че са с класи над България.
Иначе Благодаря за момчето, наборе ;)

По-голям съм четири години от теб и затова ме слушай като говоря,жена ми е 62 набор :). За стадиона няма да се притесняваш, на следващото ЕВРО ще имаме стадион с Мол в България :).

От твоите уста в Божиите уши, или както казваше Стефан Данаилов във Вражалец - Че иде, че иде, те Божите уши само мене чекат да им кажем :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 юни 2021 10:59

vlong написа:Сред многото аванти за новият отбор все се забравя и за картотекирането на цялото Ню ЦСКА след приключване на законния срок,с личното участие на мутрата гг и животното.
Дижон се отърваха от рижавото Али заради 1сек .закъснение.
Компромиси са се правили за всички.
За кого били повече,за кого по-малко,въпрос на възприятия.
За Левски като гледам ,май е само за разни пропуснати плащания,което е напълно логично.По-добре по-късно да си вземеш парите отколкото като ганчо-нищо.

Е пропускаш, че ви водят всякакви спонсори, както и че рекетират хора като Божков да ви налива пари в бездънната каца. По негови думи над 20 милиона за 1 година! Отделно че клуба се ползва като параван за схеми, чрез които се ощетяват българите с много стотин милиона лева (справка сделката с Виваком)!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 юни 2021 11:10

Божков и Виваком са си бизнес сделки.С Левски или без ,те пак щяха да се случат.
А Виваком май го продадоха още при царя.И стига с този народ,мажоритарният собственик е частен,държавата най-много да има някакъв мижав дял.
Все едно да кажеш ,че Лукойл е държавен.
Може би и Петрол е такъв,и издържа цскату.
Още една държавна помощ.
САМО ЛЕВСКИ!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 юни 2021 11:16

vlong написа:Божков и Виваком са си бизнес сделки.С Левски или без ,те пак щяха да се случат.
А Виваком май го продадоха още при царя.И стига с този народ,мажоритарният собственик е частен,държавата най-много да има някакъв мижав дял.
Все едно да кажеш ,че Лукойл е държавен.
Може би и Петрол е такъв,и издържа цскату.
Още една държавна помощ.

Как точно Божков бе бизнес сделка, като той самият каза, че е бил рекетиран?
За Виваком бяхте ползвани като параван и чрез поставеното лице Спас Русев, държавата бе ощетена с близо милиард евро! Разбира се вие се облажихте с едни бързи 12 милиона евро под формата на "спонсорски договор". Та така се случват нещата...
https://fakti.bg/mnenia/497884-do-vsichki-balgari-1-mlrd-ot-vivakom-baha-vashi-no-shishi-mafiata-gi-sviha-zashto-malchite
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2021 11:22

vlong написа:Сред многото аванти за новият отбор все се забравя и за картотекирането на цялото Ню ЦСКА след приключване на законния срок,с личното участие на мутрата гг и животното.
Дижон се отърваха от рижавото Али заради 1сек .закъснение.
Компромиси са се правили за всички.
За кого били повече,за кого по-малко,въпрос на възприятия.
За Левски като гледам ,май е само за разни пропуснати плащания,което е напълно логично.По-добре по-късно да си вземеш парите отколкото като ганчо-нищо.

Освен за плащания на Левски са правени компромиси и за едни картотеки на играчи, ама ти си младо момче и не ги помниш тези неща.Имаше и едни заседания на Дисциплинарната комисия в петък посред нощите, ама айде да не задълбаваме.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 юни 2021 11:23

Дрънкаш глупости.Провери си кои бяха собственици на Виваком,какви дружества,чудесии,ВТБ.Отдавна го излапаха БТК-то.Божков е рекетиран не само с Левски,каза че е дал 60 млн.и на Горанов.
Без Левски Горанов щеше да получи 80.
Ти колко щеше да получиш?
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 юни 2021 11:25

За Гонзо ли говориш?
Един играч е равен на цял отбор?
Това е признание.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 юни 2021 12:21

vlong написа:За Гонзо ли говориш?
Един играч е равен на цял отбор?
Това е признание.

За мен Гонзо ми се е издигнал в очите. Казва по мъжки нещата, не лош треньор си и беше. А сега като ръководител е още по-добър!
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 14 юни 2021 12:30

Ozzimozzi написа:
LoveAndPeace написа:
Ozzimozzi написа:
Warped написа:Как знаеш, какво е споразумението?
Ако там пише, че може да се превежда и сума като минимум на месец?
И не е 100 лева, а над 10 хиляди.

Много пъти е цитирано от вашите ръководители, включително и на официалният ви сайт. Прегледай си кампаниите!

НАП е в пълното право да си поиска парите. Всички и накуп :lol: ще ги вземе колкото ги взе и от оригиналното ЦСКА.
Вече някой ръководител би отговорил , кое би било по-правилното - На час по лъжичка или да духат супата :?

Старото дружество на ЦСКА фалира и НАП прибраха каквото можаха след процедурата. Такива са законите и така трябва да се случва. При вас съм сигурен, че задълженията се увеличават, така че от НАП колкото повече се бавят, толкова по-големи стават задълженията! ;)

Така е , но пропускаш може би най-важната разлика между двата случая. ЖЕЛАНИЕТО.
Докато при оригиналното ЦСКА фалита беше търсен от собственика , от страна на Левски се прави всичко възможно да се избегне. Разговори , договаряния , предоговаряния...... Както казах най-добре би отговорил някой шеф на НАП по въпроса.
Не можете да отречете , че Левски прави всичко възможно да погасява задълженията си до колкото това му е по силите.
П.С. Ако все пак се стигне до фалит сценария няма да се повтори или НАП няма да успеят да вземат дори и тези 35% , които успяха от ЦСКА.

Върни се в “Левски”