Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юни 2021 17:35

Пагубно е за амбициите ни на Балканите, 'макетата" да останат извън западните структури.
Алтернативата е ясна каква е - На изток. А точно "изтокът" е виновен за отношението на политическата "каста" на юго-запад към нас.
Хубаво би било дори Сърбия да попадне в ЕС, но това е кауза пердута. Те с албанците няма да се оправят никога.
То и сега някои българи пробват да налазят "Македония" икономически, ако са в ЕС, нещата ще се случват далеч по лесно.
Най-малкото няма къде да ходят, в ЕС не се допуска етническа дискриминация и нетолерантност по никакъв повод.
Тъй че, при едно такова положение все повече българи ще надигат глави и няма да се страхуват от произхода си.

Всеки по далновиден човек вижда позитивите за България от членството на С. Македония в ЕС.
Не бива спорът за няколко личности да остави на произвола на съдбата хората с българско самосъзнание там.
Както писах, простотиите на Кремъл и Белград там, няма да се оправят за ден-два, или година-две.
Българизацията на "Македония" минава през дълъг период от време. Няма да е лесен процес.
Но за целта, те трябва да са в структурите, в които членуваме и ние.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 юни 2021 19:10

Влизат в ЕС под благосклонния поглед ня България и викаш спират да пишат в учебниците фашисти, татари и прочие говна и българското малцинство там ще цъфне. На фона на това, че им признаваме всичко каквото казват? Мислиш ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 юни 2021 21:49

https://bnt.bg/bg/a/chiya-e-tazi-pesen

Изгледайте този филм. И после кажете какво мислите за това кой как е реагирал на проучването на жената.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 07 юни 2021 00:13

Ей, к'ва пламенна дискусия за "макетата" се завихрила тук... Я да питам, вие колко често ходите до Македония? Аз отскачах често преди "пандемията" и така и не срещнах "анти-българи", никой не ми е викал татарин, за Гоце изобщо не помня да сме си говорили с някой... Навсякъде съм срещал приятелско отношение, добра трапеза и много разбрани хора. (... а, всъщност, гледали са ме лошо тук-таме, ама не съм сигурен, че беше Македония - едни оранжеви знамена с орли се вееха, едни джамии на всеки 500 метра, едни чечено-подобни типове... И реално не гледаха толкова лошо мен, а Кръста на колата, та не го приемам лично :) ).
Та... тия работи, дето ги пишете тук - от хора ли сте ги чували, или от политици? Щото второто е съвсем отделен биологичен вид и изпълненията му не бива да се зачисляват на хората (македонци, българи, руснаци, американци и каквито и да е...)
А дали да ги пускаме в ЕС... Вече не знам - руснаците им натресоха "български проблем", американците - "албански проблем", остава Европата ги зарине с 30-те си пола, парадиращи лгбтисти, маскирани ковидисти и вакси-фашизоиди и... Абе братя са, не можем да им го причиним...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юни 2021 17:18

fcb_bg написа:Влизат в ЕС под благосклонния поглед ня България и викаш спират да пишат в учебниците фашисти, татари и прочие говна и българското малцинство там ще цъфне. На фона на това, че им признаваме всичко каквото казват? Мислиш ли?
А като ги спряхме, уплашиха ли се ?
Както писах, това с "макетата" и насаденият им манталитет, че сме виновни за цялата им несъстоятелност, е дълга битка.
70 г. се е срало там, няма лесно да се почисти. Но не бива да изпускаме шансът да го направим.
А това може да стане само по два начина, със сила ( никой няма да ни го позволи ) ... С политика+икономика.
При всички положения най-лошият вариант за България е, "Македония" да се върне в лоното на Сърбия и Русия.

Междудругото, гърците също направиха компромис.
Преди 10-15 г. те не искаха въобще да се използва думичката "Македония", ама виждаме, че не ги огря.
Пък 2-ри път имаме и това, че "макетата" продължават да смятат Ал. Македонски за свой човек. В това гърците въобще не успяха да им повлияят, но пък и едвали са се опитвали кой-знае колко.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 09 юни 2021 00:13

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 09 юни 2021 01:00

Добър шамар му отпра :lol: Но обувките по Буш бяха по-ефектни :roll: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юни 2021 02:38

Малко му е : 0 Преди години Саркози имаше пререкание с някакъв по подобен начин и влезе в ефира като го напсува "кас туа". Имам предвид, че Саркози напсува един, а не те него : )

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 юни 2021 16:17

Велик е американският войник. Къв Бай Иван? С енот не могат да се справят
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_PDH-xNjo2g[/youtube]

https://www.banker.bg/finansov-dnevnik/ ... -na-danuci

Милиардерите, включително създателите на Amazon и Tesla Джеф Безос и Илон Мъск, както медийният титан Майкъл Блумбърг са избягвали да плащат федерален данък върху доходите в някои години, показват доклади, публикувани от разследващите журналисти от ProPublica.

Най-богатият човек в света, Джеф Безос, не е платил нито един долар през 2007 г. и 2011 година. Другият най-популярен богаташ - Илон Мъск, не е плащал нищо на данъчните през 2018 година.

Уорън Бъфет, главен изпълнителен директор и председател на Berkshire Hathaway, е избегнал плащането на най-много данъци, според ProPublica, плащайки данъчна ставка от 0,1% върху състояние от 24,3 милиарда долара, натрупани между 2014 и 2018 година.

Джордж Сорос, милиардерът инвеститор, заяви, че не е плащал данъци в години, в които е загубил пари от инвестициите си.

Изданието ProPublica заяви, че няма да разкрие как е получило данните, които са му били предоставени в суров вид. Журналистите посочват, че имат данъчни декларации на хиляди от най-богатите хора в Съединените щати, обхващащи повече от 15 години.

Според разследващите журналисти най-богатите хора са платили по-малко данъци, отколкото един работник, който изкарва 45 000 долара годишно. Особено ако в сметката бъдат включени здравните и социалните осигуровки.

Американските власти определят като незаконно изтичането на индивидуални данъчни декларации. ФБР започва разследване.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юни 2021 17:51

Каква изненада само : ) Прочетете малко за Гети :lol:

---

Вярно, ебати хората... как не взеха една м-ка и не направиха бронираната машина на миш маш барабар с животинката, след това геройски трябваше да я одерат, проснат кожата на някое оръдие и да го изядат заедно с някой одеколон, понеже друго си нямат :lol: Колко страпно е да си правят клипче как се забавляват и се попикавт от смях с някакво странно животно. :lol:

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Свободна зона”