Наистина цялата тази истерия,която се разгоря напоследък около нашия евнтуален нов собственик очаквано придоби невиждани до момента измерения. Това показва ,че ФК Левски и неговата съдба създават интерес ,по-голям отколкото интереса към всички останали клубове взети заедно. Аз лично нямам спомен за друг подобен случай когато всички телевизии да се занимават с подобен казус и в "неспортните" си блокове.
Нямам идея какво точно става и всичко са мои "размисли и страсти"
Дали обявеното момче е действително анонсирания евнтуален нов собственик ,не мога да кажа. На мен ми изглежда малко несериозно. Първо не знам доколко въпросното момче има възможностите да направи това ,което беше анонсирано от Сираков.
От друга страна нашите трябва да са абсолютни тъпани ,ако за 6 месеца не могат да проучат ,кой е от другата страна. Беше обявено за инвестиционнен фонд- обикновено такива фондове са публични ( такова е естеството на работата им) така ,че да се разбере какви са възможностите на един такъв (евнтуален) фонд не би трябвало да е проблем.
Не изключвам и опцията(даже според мен и доста вероятна) въпросното момче да е представител на евнтуалния собственик.
Познавам няколко милиардера и мога да кажа,че е абсурд такъв човек да прекара 10-15 дни в България и да води преговори за закупуването на Левски . В най-добрия случай - ще дойде в България за няколко часа ,когато нещата са "опечени" ,а иначе ще изпрати свой пълномощник да свърши работата. Такъв тип хора обикновено имат много бизнеси и ангажименти в много страни и обикновено не се фокусират върху един проект. За всеки проект си назначават съответните хора,които да им движат бизнеса.Примерно колко пъти Пр.Митал или М.Чорни идваха в България.