Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот LoveAndPeace » 29 май 2021 10:36

nikiobicata написа:
LoveAndPeace написа:Цялата тази публичност , истерия и на моменти цирк е вредна за Левски.
Честно казано с този манталитет на собственици сме обречени.

Ти като идеш да си избираш кола хвалиш ли се че си я купил 1 седмица предварително? Те какво са виновни, че Сираков излезе и говори всички тези неща? Обаче ако не беше казал нищо всички щяха да го разпънат! Няма угодия… 32 години след 1989 и още не сме си променили мисленето!

Поантата е - Няма угодия.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 май 2021 10:41

Наистина цялата тази истерия,която се разгоря напоследък около нашия евнтуален нов собственик очаквано придоби невиждани до момента измерения. Това показва ,че ФК Левски и неговата съдба създават интерес ,по-голям отколкото интереса към всички останали клубове взети заедно. Аз лично нямам спомен за друг подобен случай когато всички телевизии да се занимават с подобен казус и в "неспортните" си блокове.
Нямам идея какво точно става и всичко са мои "размисли и страсти" :lol:
Дали обявеното момче е действително анонсирания евнтуален нов собственик ,не мога да кажа. На мен ми изглежда малко несериозно. Първо не знам доколко въпросното момче има възможностите да направи това ,което беше анонсирано от Сираков.
От друга страна нашите трябва да са абсолютни тъпани ,ако за 6 месеца не могат да проучат ,кой е от другата страна. Беше обявено за инвестиционнен фонд- обикновено такива фондове са публични ( такова е естеството на работата им) така ,че да се разбере какви са възможностите на един такъв (евнтуален) фонд не би трябвало да е проблем.
Не изключвам и опцията(даже според мен и доста вероятна) въпросното момче да е представител на евнтуалния собственик.
Познавам няколко милиардера и мога да кажа,че е абсурд такъв човек да прекара 10-15 дни в България и да води преговори за закупуването на Левски . В най-добрия случай - ще дойде в България за няколко часа ,когато нещата са "опечени" ,а иначе ще изпрати свой пълномощник да свърши работата. Такъв тип хора обикновено имат много бизнеси и ангажименти в много страни и обикновено не се фокусират върху един проект. За всеки проект си назначават съответните хора,които да им движат бизнеса.Примерно колко пъти Пр.Митал или М.Чорни идваха в България.

rainman
Контакти:

Мнениеот rainman » 29 май 2021 11:09

Какви са целите на един инвестиционен фонд?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 май 2021 11:39

rainman написа:Какви са целите на един инвестиционен фонд?

Като всеки фонд - едни пари от едно място да отидат на друго място.

rainman
Контакти:

Мнениеот rainman » 29 май 2021 11:57

Не е ли печалбата на вложителите.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 29 май 2021 12:33

Колкото и да дъвчем темата преди да обявят нещо официално няма да разберем. На мен ми е смешно обаче оня Андрешко Ники Александров колко ****** изяде снощи по дспорт срещу евентуалните нови собственици. Томислав пък приличаше на препикано мушкато. Изобщо медиите са по-объркани и от нас. Четат и преписват форуми и фен страници. Много критикувах Сираков, но мисля, че преди да плюем още трябва да изчакаме още седмица.
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 май 2021 14:45

На повечето футболисти не им ли изтичат договорите сега края на май или се бъркам нещо? Да не се окаже в един момент, че сме с нов собственик и без отбор или още по-лошо - нито собственик нито отбор. Братята изразиха готовност да остават, ама за това трябват две страни. Дали някой на някого предлага нещо - нищо не се чува. Или поне аз не съм попадал на информация. Живко сега треньор ли е, ако да - до кога, пак не се коментира. Всички чакат нов собственик, хвърлят боб и гледат на кафе кой ще е. Да видим до къде ще я докараме така. До началото на подготовката, което също е неизвестна дата (поне за мен), би трябвало да се изяснят повечето въпроси. Иначе каква подготовка,къде, с какви футболисти, водена от кого, контроли срещу кои съперници - пълна мъгла.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 29 май 2021 14:50

Не знам за вас, но тази седмица преведох още малко пари по сметката на Левски. Вече никъде няма информация за преведените от привържениците пари, както и постъпленията по други линии. Тоя британец ми е доста съмнителен, но все пак не пречи да се надяваме на по-добро бъдеще.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 май 2021 15:20

Защо превеждате пари в момента???
Да си купите нещо да, ама директно да давате кинти сега не
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 29 май 2021 15:51

Подарък за рождения ден.

Върни се в “Левски”