Девет нови красавици ще радват публиката в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Девет нови красавици ще радват публиката в Бургас

Мнениеот Гуу » 09 фев 2010 19:43

unist_gp написа:Гуу,
Пожелавам ти да можеш да си купиш билет за ЦСКА, щото може и бързо да свършат от много неходене на мачовете на Черноморец. :mrgreen: коментирайте по-добре мацките от снимката, а не НЕмениджерските си умения :mrgreen:

Добре, мацките ми харесват много, имат много "яки" потничета, а тази най-отдясно има страхотно коремче... :lol: :lol: :lol:

PFC Litex написа:Гуу от поста ти, без да се сърдиш за пореден път се убеждавам, че мисленето ни относно футбола на фенско ниво у нас е някъде объркано.

На мач се ходи за да се откъсне човек от ежедневието без значение отборът ти срещу кой играе. Отиваш да се видиш с приятели, да пиете по бира преди мача, да покоментирате.
Добре, че западняците не мисля като нас, защото стадионите им ще останат пусти по време на мач. Да, предполагам, че ще ми излезеш с оправдание, че там видиш ли играли извънземен футбол, да така е, но пък и цените на билетите спрямо нашите за мач са 10-15 пъти по-високи.

Е, при всички положение е така, няма нищо лошо... ;)
За мен всеки продукт има цена, дали ще е билет за мач, блуза от магазина или кисело мляко от супермаркета, няма значение. В случая продуктът, който Черноморец предоставя, не струва поставената му цена. Това е лично мнение, разбира се, не ангажирам никого с него. ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 фев 2010 19:51

Гуу написа:За мен всеки продукт има цена, дали ще е билет за мач, блуза от магазина или кисело мляко от супермаркета, няма значение. В случая продуктът, който Черноморец предоставя, не струва поставената му цена. Това е лично мнение, разбира се, не ангажирам никого с него. ;)

Точно така, всеки продукт има цена, но и колкото да ни е трагично първенството един лев при милиони инвестиция е без коментар. Точно за това се правят подобни неща с реклама, мажоретки и прочие за да се разчупи сивотата около футбола у нас.
Изображение

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 фев 2010 19:58

unist_gp написа:Девет нови красавици ще радват публиката в Бургас От Топспорт.бг

Изображение

С настъпването на пролетния полусезон , талисманът на Черноморец Бургас - акулата Шарки, ще се радва на подкрепата на девет нови момичета, които с много танци и добро настроение, ще допринасят за още по-приятната атмосфера на стадион „Лазур".

Симпатичните танцьорки бяха избрани на специален кастинг, на който присъстваха специалиста по балетна режисура Петя Стойкова, събитийния мениджър на клуба - Елена Тодева, както и самият Шарки. Журито беше много взискателно по време на интервютата, но търпението им се възнагради, защото освен със своята красота, избраните момичета са и отличнички в танците.

Черноморец е единственият клуб в България, който може да се похвали с талисман. Симпатичната акула Шарки се появи миналото лято и предизвика интереса както на футболните запалянковци на стадиона, така и на цялата бургаска общественост. Талисманът участва в забавната програма за зрителите преди мачовете, а в други дни събира симпатии в центъра на града.

Коментар - някой си имат талисман, а други използват за това Бай Ганьо, Дучето, Г.Ганчев, чичо Венци и т.н.

Харесах си 2-3 ........тия хора, що не побликуват и телефоните им..... :mrgreen:
Та да може.....за тази година, да си подсигуря безплатно спане на морето..... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 09 фев 2010 20:06

Нямо лошо,нека да танцуват...Само дето футболистите малщо ще се разсейват,ама карай 8-) :mrgreen:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 фев 2010 02:32

modor написа:
Parmalat написа:
Гуу написа:Поредната тъпня...
Така ли Събев ще привлича фенове, с танцьорки, с талисмана Шарки и с раздаване на брошури ?
Докато не намали цените на билетите, стадиона му ще е все така празен, убеден съм в това. ;)

По посещаемост през първия полу-сезон Черноморец е пред отбора на Левски!

Ти сега гордееш ли се с това :shock:

Да много :lol:
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 фев 2010 02:35

Cesc Fabregas написа:
unist_gp написа:Гуу,
Пожелавам ти да можеш да си купиш билет за ЦСКА, щото може и бързо да свършат от много неходене на мачовете на Черноморец. :mrgreen: коментирайте по-добре мацките от снимката, а не НЕмениджерските си умения :mrgreen:

Коментар- нито една от тях не е кой знае какво. Не са лоши, но не са кой знае кви красавици :roll:

От всичките само тая втората от дясно много ми харесва :mrgreen:
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 10 фев 2010 16:17

_RoKi_ написа:Нямо лошо,нека да танцуват...Само дето футболистите малщо ще се разсейват,ама карай 8-) :mrgreen:

На бенефиса "15 години от България 2:1 Германия" футболистите доста се поразсеяха.
@PFC Litex на мач се ходи да се вика, а не да се чоплят семки :!:

Върни се в “Черноморец”