unist_gp написа:Гуу,
Пожелавам ти да можеш да си купиш билет за ЦСКА, щото може и бързо да свършат от много неходене на мачовете на Черноморец.коментирайте по-добре мацките от снимката, а не НЕмениджерските си умения
Добре, мацките ми харесват много, имат много "яки" потничета, а тази най-отдясно има страхотно коремче...

PFC Litex написа:Гуу от поста ти, без да се сърдиш за пореден път се убеждавам, че мисленето ни относно футбола на фенско ниво у нас е някъде объркано.
На мач се ходи за да се откъсне човек от ежедневието без значение отборът ти срещу кой играе. Отиваш да се видиш с приятели, да пиете по бира преди мача, да покоментирате.
Добре, че западняците не мисля като нас, защото стадионите им ще останат пусти по време на мач. Да, предполагам, че ще ми излезеш с оправдание, че там видиш ли играли извънземен футбол, да така е, но пък и цените на билетите спрямо нашите за мач са 10-15 пъти по-високи.
Е, при всички положение е така, няма нищо лошо...

За мен всеки продукт има цена, дали ще е билет за мач, блуза от магазина или кисело мляко от супермаркета, няма значение. В случая продуктът, който Черноморец предоставя, не струва поставената му цена. Това е лично мнение, разбира се, не ангажирам никого с него.