Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот 1914.1902 » 18 апр 2021 18:33

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 апр 2021 18:35

Udoji90 написа:Тези капути са от същата националност като нашите капути. Това обяснява достатъчно.

Сега прочетох тази простотия!
Аз като фен на Арсенал съм против решението на ръководството. Няма как да си десети и да искаш да играеш при по-добрите. Какво като си име!? :x
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 апр 2021 18:40

Е, за пари е всичко. Учудваш ли се?
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 18 апр 2021 18:59

'' the clubs concerned will be banned from playing in any other competition at domestic, European or world level, and their players could be denied the opportunity to represent their national teams.'' :lol:

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 18 апр 2021 19:23

Дано слуховете за Суперлигата да се окажат верни! Крайно време е за промяна и без това ШЛ/КЕШ е една недомислица! Всеки да играе срещу всеки - така ще е най-добре и победител ще става винаги най-добрият...отделно няма да има нагласен жребий и няма да може да се минава между капките. Единственото, което не ми харесва е, че Перез ще е председател.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 апр 2021 19:35

ViscaBarca написа:Дано слуховете за Суперлигата да се окажат верни! Крайно време е за промяна и без това ШЛ/КЕШ е една недомислица! Всеки да играе срещу всеки - така ще е най-добре и победител ще става винаги най-добрият...отделно няма да има нагласен жребий и няма да може да се минава между капките. Единственото, което не ми харесва е, че Перез ще е председател.

Време е за промяна но не със Суперлига. Напълно съм съгласен, че сегашните формати са пародия и съм на 100% "за" поне ЛЕ да се върне изцяло във формат директни елиминации от началото до края. Най-безумното и скучно нещо е най-добрите постоянно едни срещу други. Количеството едно че намаля качеството, второ че половината от кефа да играеш с големия съперник е да го срещаш макс 3 пъти в годината /първенство и купа/. Футбола стана пари, пари, пари и още пари а това освен да бута още кеш в ръцете на клубовете друго не прави. Ти ако си съгласен да няма таван на заплати и трансфери, не мисля че скоро нещата ще се върнат към нормалното.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 18 апр 2021 19:40

wolf написа:
ViscaBarca написа:Дано слуховете за Суперлигата да се окажат верни! Крайно време е за промяна и без това ШЛ/КЕШ е една недомислица! Всеки да играе срещу всеки - така ще е най-добре и победител ще става винаги най-добрият...отделно няма да има нагласен жребий и няма да може да се минава между капките. Единственото, което не ми харесва е, че Перез ще е председател.

Време е за промяна но не със Суперлига. Напълно съм съгласен, че сегашните формати са пародия и съм на 100% "за" поне ЛЕ да се върне изцяло във формат директни елиминации от началото до края. Най-безумното и скучно нещо е най-добрите постоянно едни срещу други. Количеството едно че намаля качеството, второ че половината от кефа да играеш с големия съперник е да го срещаш макс 3 пъти в годината /първенство и купа/. Футбола стана пари, пари, пари и още пари а това освен да бута още кеш в ръцете на клубовете друго не прави. Ти ако си съгласен да няма таван на заплати и трансфери, не мисля че скоро нещата ще се върнат към нормалното.

Фитболът се развива! Не може цял живот да се тъпче на едно място. Сега може да ни изглежда абсурдно подобно нещо, но един ден внуците ни ще гледат с кеф най-големите отбори и ще се чудят как едно време са играли Байерн срещу Динамо Загреб или Ливърпул срещу Стяуа (например)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 апр 2021 20:02

CSKA69 написа:
ФИФА има правото дори да им забрани изобщо да практикуват професията футболист и треньор, което ще прекрати Суперлигата, още преди да е започнала :lol:

То като се основе тая Суперлига, тя няма да се интересува от ФИФА, УЕФА, ФУФА и т.н. Те затова ще я правят, защото искат масата пари да са за тях, а не за организацията. За момента могат да я ограничат две неща-забрана за трансфери в отборите от новата лига на играчи, които си играят в националните шампионати и забрана на играчите от Суперлигата да играят за националните им отбори. За първото бързо ще се вдигне вой от самите футболисти, които ще знаят че големите пари и слава са в Суперлигата, а за второто на все по-малко хора в играта им пука. Та дори и да не е сега, до няколко години очаквам да я спретнат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 апр 2021 20:33

rhaegar написа:..., а за второто на все по-малко хора в играта им пука. Та дори и да не е сега, до няколко години очаквам да я спретнат.

За националните отбори според мен ще им припука на футболерите. Ще изглеждат като алчни наемници. А те дори да са такива, няма да искат да им се носи публична слава на такива :lol: Повечето фенове се интересуват от националния отбор на страната си.
Цялата идея изглежда много паянтова. Всеки голям клуб, който не се съгласи да влезе вътре я отслабва, а могат да санкционират участниците по куп начини. А и да има 6 клуба от ВЛ е несериозно, колкото и да са богати на Острова :lol:

До няколко години... Мераците за тая Суперлига са от поне 10-15 години май. Я стане до няколко години, я - не.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 апр 2021 21:10

ViscaBarca написа:
wolf написа:

Фитболът се развива! Не може цял живот да се тъпче на едно място. Сега може да ни изглежда абсурдно подобно нещо, но един ден внуците ни ще гледат с кеф най-големите отбори и ще се чудят как едно време са играли Байерн срещу Динамо Загреб или Ливърпул срещу Стяуа (например)

Аха, викаш да комерсиализираме футбола на n-та и да приключваме. Всички права за телевизиите и клубовете, да лапат още повече пари, да дигнат цените на билетите и артикулите защото видиш ли е "суперлига". Какво значи да тъпче на едно място? Премахването на директните елиминации в купата на уефа и премахването на КНК се доказаха като грешки. Ако искаш направо да спрем футбола на малките и да затворим долните дивизии, то няма смисъл. Ще играят като американските отбори на принципа на франчайза 12-16-20 отбора които не могат да изпадат и ще лапат само те големите пари. Останалите кучета ги яли. Гледай си ги но ти гарантирам че огромната част от хората точно това не им се гледа.

Върни се в “Архив”