Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Udoji90 написа:Тези капути са от същата националност като нашите капути. Това обяснява достатъчно.
ViscaBarca написа:Дано слуховете за Суперлигата да се окажат верни! Крайно време е за промяна и без това ШЛ/КЕШ е една недомислица! Всеки да играе срещу всеки - така ще е най-добре и победител ще става винаги най-добрият...отделно няма да има нагласен жребий и няма да може да се минава между капките. Единственото, което не ми харесва е, че Перез ще е председател.
wolf написа:ViscaBarca написа:Дано слуховете за Суперлигата да се окажат верни! Крайно време е за промяна и без това ШЛ/КЕШ е една недомислица! Всеки да играе срещу всеки - така ще е най-добре и победител ще става винаги най-добрият...отделно няма да има нагласен жребий и няма да може да се минава между капките. Единственото, което не ми харесва е, че Перез ще е председател.
Време е за промяна но не със Суперлига. Напълно съм съгласен, че сегашните формати са пародия и съм на 100% "за" поне ЛЕ да се върне изцяло във формат директни елиминации от началото до края. Най-безумното и скучно нещо е най-добрите постоянно едни срещу други. Количеството едно че намаля качеството, второ че половината от кефа да играеш с големия съперник е да го срещаш макс 3 пъти в годината /първенство и купа/. Футбола стана пари, пари, пари и още пари а това освен да бута още кеш в ръцете на клубовете друго не прави. Ти ако си съгласен да няма таван на заплати и трансфери, не мисля че скоро нещата ще се върнат към нормалното.
CSKA69 написа:
ФИФА има правото дори да им забрани изобщо да практикуват професията футболист и треньор, което ще прекрати Суперлигата, още преди да е започнала
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:..., а за второто на все по-малко хора в играта им пука. Та дори и да не е сега, до няколко години очаквам да я спретнат.
ViscaBarca написа:wolf написа:ViscaBarca написа:Дано слуховете за Суперлигата да се окажат верни! Крайно време е за промяна и без това ШЛ/КЕШ е една недомислица! Всеки да играе срещу всеки - така ще е най-добре и победител ще става винаги най-добрият...отделно няма да има нагласен жребий и няма да може да се минава между капките. Единственото, което не ми харесва е, че Перез ще е председател.
Време е за промяна но не със Суперлига. Напълно съм съгласен, че сегашните формати са пародия и съм на 100% "за" поне ЛЕ да се върне изцяло във формат директни елиминации от началото до края. Най-безумното и скучно нещо е най-добрите постоянно едни срещу други. Количеството едно че намаля качеството, второ че половината от кефа да играеш с големия съперник е да го срещаш макс 3 пъти в годината /първенство и купа/. Футбола стана пари, пари, пари и още пари а това освен да бута още кеш в ръцете на клубовете друго не прави. Ти ако си съгласен да няма таван на заплати и трансфери, не мисля че скоро нещата ще се върнат към нормалното.
Фитболът се развива! Не може цял живот да се тъпче на едно място. Сега може да ни изглежда абсурдно подобно нещо, но един ден внуците ни ще гледат с кеф най-големите отбори и ще се чудят как едно време са играли Байерн срещу Динамо Загреб или Ливърпул срещу Стяуа (например)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост