Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот KOPScousers » 11 апр 2021 00:22

sapio0o написа:
Groucho написа:Toчно 2019-а и 2020-а беше по-добър от Меси. Ако не виждаш защо, твоя си работа. Имаш право на собственото си мнение.
Аз смятам, че Левандовски беше по-добър от Меси конкретно в тия две години.

Не е важно какво смятам аз, а на кого дават наградата. Все си мисля, че разбират повече от мен. Левандовски трудно може да докара и 1/5 от влиянието на Меси на терена. Независимо коя година и в каква форма са двамата. Друг е въпросът, че в момента полякът играе в по-силен отбор.

А ти като фен на Реал, станал свидетел на толкова велики моменти в ШЛ по времето на Роналдо в клуба, за какво влияние на Меси говориш и изобщо? Какво влияние имаше Меси в последните 6 сезона в ШЛ, в които Барса неизменно бива пребивана като куче и Меси не прави нищо, освен да стои на центъра с ръце на кръста и да гледа сърдито? Ясно е, че Меси има своето влияние върху играта на Барса и винаги го е имал, но Роналдо примерно имаше много по-голямо влияние върху играта на Реал и в подобни трудни моменти, особено в ШЛ, почти винаги е изпъквал. Докато Меси откакто Барса вдигнаха требъла през 2015-та, нищо съществено не е направил в ШЛ, освен онзи фамозен свободен удар срещу нас може би... :roll:

Левандовски може и да не е способен като Меси да хване топката, да мине през 4-5 човека и да вкара/подаде за гол, но знае къде да застане, винаги е на точното място и като му падне топката му е по-трудно да пропусне, отколкото да я прати в мрежата. В последните няколко сезона няма по-силен и влиятелен нападател от него, поне според мен. Лева вкарва огромен процент от головете на Байерн и е с основна заслуга за силния период, в който се намират баварците.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 апр 2021 00:24

Тук не сравняваме Меси с Роналдо, а с Левандовски. КР е друга бира, неговата непримиримост е next level. Иначе Меси трудно може сам да класира Барселона, когато разликата между тях и останалите европейски колоси е толкова голяма вече няколко сезона.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 11 апр 2021 00:43

sapio0o написа:Не е важно какво смятам аз, а на кого дават наградата. Все си мисля, че разбират повече от мен.

Aми, не знам колко разбирате нито ти, нито тези, които са гласували честно казано за 2019-а...
Непознати хора сме все пак, но от това, което чета в момента... Май сте на едно ниво ти и гласувалите.
След като набутаха Роналдо с 25 гола за 2019-а в тройката на ЗТ, а оставиха Левандовски с 48 гола за 2019-а на осмо място...
Ма сигурно и Роналдо ще да е имал голямо влияние върху играта и също е бил по-добър от Левандовски през 2019-а :roll: :lol:

Да, връщам си думите назад. Гласувалите правилно са преценили 2019-а година, не трябва човек да се съмнява в тяхната експертиза :lol: :lol: :lol: :lol:

sapio0o написа:Левандовски трудно може да докара и 1/5 от влиянието на Меси на терена.

Направо трудно може да докара и 1/15 даже :lol:

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 11 апр 2021 01:27

sapio0o написа:Тук не сравняваме Меси с Роналдо, а с Левандовски. КР е друга бира, неговата непримиримост е next level. Иначе Меси трудно може сам да класира Барселона, когато разликата между тях и останалите европейски колоси е толкова голяма вече няколко сезона.

А Роналдо може така ли? Онзи ден обясняваше как с тоя слаб Ювентус не може нищо, ама иначе сега намекваш, че Меси не може, а Роналдо да.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 апр 2021 08:05

Тоя Лева е пълен смешник, само се пречи в Байерн. Заплатаджия! :mrgreen:
Ей Богу....
Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 апр 2021 08:08

miro_rz написа:Тоя Лева е пълен смешник, само се пречи в Байерн. Заплатаджия! :mrgreen:
Ей Богу....

Никой не казва това. Четете внимателно.

Groucho написа:Направо трудно може да докара и 1/15 даже :lol:

Изгледай 2-3 мача на двата отбора и може и да разбереш разликата между тях. И аз считам статистиката за определящ фактор, но тя включва много повече от голове и асистенции. Това е основния принос на един атакуващ играч, но в някои случаи съотборниците ти допринасят за тези цифри. Меси играе с много по-слаби футболисти от Левандовски.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 апр 2021 08:12

Вторник - 13.04.

22:00 Челси - Порто /Макс Спорт 2/
Шансове за продължаване според букмейкърите - Челси /1.04/ Порто /13.00/
През уикенда - Кристъл Палас 1:4 Челси; Тондела 0:2 Порто

22:00 ПСЖ - Байерн Мюнхен /Макс Спорт 3/
Шансове за продължаване според букмейкърите - ПСЖ /1.33/ Байерн Мюнхен /3.25/
През уикенда - Страсбург 1:4 ПСЖ; Байерн Мюнхен 1:1 Унион Берлин

Сряда - 14.04.

22:00 Дортмунд - Манчестър Сити /РИНГ/
Шансове за продължаване според букмейкърите - Дортмунд /5.50/ Манчестър Сити /1.14/
През уикенда - Щутгарт 2:3 Дортмунд; Манчестър Сити 1:2 Лийдс

22:00 Ливърпул - Реал Мадрид /БТВ Екшън/
Шансове за продължаване според букмейкърите - Ливърпул /3.75/ Реал Мадрид /1.25/
През уикенда - Ливърпул 2:1 Астън Вила; Реал Мадрид 2:1 Барселона

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 апр 2021 09:25

Рамос имаше основно влияние върху играта на Реал, Роналдо обираше лаврите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 апр 2021 10:23

Groucho написа:
sapio0o написа:Не е важно какво смятам аз, а на кого дават наградата. Все си мисля, че разбират повече от мен.

Aми, не знам колко разбирате нито ти, нито тези, които са гласували честно казано за 2019-а...
Непознати хора сме все пак, но от това, което чета в момента... Май сте на едно ниво ти и гласувалите.
След като набутаха Роналдо с 25 гола за 2019-а в тройката на ЗТ, а оставиха Левандовски с 48 гола за 2019-а на осмо място...
Ма сигурно и Роналдо ще да е имал голямо влияние върху играта и също е бил по-добър от Левандовски през 2019-а :roll: :lol:

Да, връщам си думите назад. Гласувалите правилно са преценили 2019-а година, не трябва човек да се съмнява в тяхната експертиза :lol: :lol: :lol: :lol:

sapio0o написа:Левандовски трудно може да докара и 1/5 от влиянието на Меси на терена.

Направо трудно може да докара и 1/15 даже :lol:

Категоричен съм че за отличието "най-добър футболист" на първо място трябва да се взимат успехите за годината и на второ - човекът с най-голяма заслуга и принос за тях, без непременно броят голове да е определящ фактор. За 2019 г. Левандовски трябваше да е твърдо пред Роналдо и Меси и твърдо в тройката, но не и пред Ван Дайк. За 2020 нещата са кристално ясни.

Колкото до златната топка: тя е награда със съмнителна репутация, организирана от джендъри (четох наскоро че били над 100 вида и съм сигурен че сред работещите във Франс футбол има представители на по-голямата част от тях) на база безумни и съмнителни критерии, свързани преди всичко с корупция (трябва ли треньорите и капитаните на държави като Фиджи и Бурунди да гласуват за играчи, които нито са чували, нито могат да произнесат) и чието автентично име показва че е награда за медийни балони. Кой я е печелил, кой е трябвало да я спечели и кой ще я печели мен не ме интересува. Най-хубавото, което корона кризата може да причини е това джендърско сборище да бъде разтурено, служителите им и техните семейства да не могат да си намерят работа и дъщерите им да се молят за жълти стотинки по магистралите на недоизгонените от Макрон български и полски тираджии и те да им плащат, но от старите пари.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 11 апр 2021 13:28

sapio0o написа:Изгледай 2-3 мача на двата отбора и може и да разбереш разликата между тях.

Хе-хе, "може и да разбера" :lol: Благодаря за съвета :lol: Гледам достатъчно мачове.
Какво стана с експертизата на гласувалите? Още ли смяташ, че тия, които гласуват за ЗТ разбират повече от теб, след като слагат Роналдо в тройката за 2019-а :?: :lol: На едно ниво сте, на едно ниво сте според мен... :lol:

Кажи колко силно беше влиянието на Роналдо през 2019-а, че заслужи да влезе в тройката и може би колко процента от влиянието на Роналдо на терена има Левандовски. Може би Левандовски има 1/4 или 1/6 от влиянието на Роналдо на терена, не :?: :lol:

sapio0o написа:Левандовски може да е по-добър от Меси точно никога. Дори през 2020 не е бил по-добър, ако гледаме изцяло индивидуално представяне и цялостно влияние на терена. Байерн М спечели требъл и може да кажем, че Лева е бил с голям принос като нападател, но това не го прави по-добър, а просто по-успешен колективно.

Да покажем все пак статистиката и за 2020-а. Меси 26 гола, Левандовски 45 гола.
Дори 2020-а Левандовски не е бил по-добър от Меси, ако гледаме изцяло индивидуалното представяне и цялостното влияние на терена, не?
Защото Меси и 2020-а имаше пет пъти по-голямо влияние на терена в сравнение с Левандовски, не :?: :lol:

Меси до пенсия по-добър от всички останали активни футболисти, независимо какъв сезон или каква година прави аржентинецът!!!

Все още е твърде рано за ЗТ за 2021-а, ако въобще се присъжда, но Меси и Роналдо отново са фаворити за нея и по-добри от останалите, защото, нали..., влиянието, което имат на терена... Не може да се сравнява с това на останалите простосмъртни играчи.

Върни се в “Архив”