И естествено критика по вечно недоволните мрънкачи които искат всеки мач победа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Аз предлагам Челси да няма един мениджър. Редно е да се назначи колективът на форум Гонг да е начело. Току виж сме спечелили всичките си мачове до края на сезона.
Лампард се учи и расте, както го прави и този доста неопитен отбор. Не може да няма грешки. За пръв път от много години се прави цялостно подмладяване и се дава доверие на мениджър, независимо от резултатите. Да, Франки не е напълно готов да доведе отбора до постоянство и тенекии, но без да се опита и да бъде оставен да се научи никога няма да стане. Малко е срамно хора, които са го гледали като играч и знаят какво означава той за този клуб, да не искат да му дадат 2-3 сезона време. На Моу не ги дадохме, на Конте не ги дадохме, ако някой ги заслужава, това е Лампард. Заради всичко, което е направил за този клуб и заради ташаците които показа, когато се съгласи да го поеме миналата година. Без Азар, без трансфери, с детската градина и се класира в ШЛ. Ей Богу, утвърден мениджър като Клоп имаше нужда от години да превърне Ливърпул от посредствен средняк в топ отбора на континента и само не ми казвайте как с всяка кампания при него се е наблюдавал прогрес, защото не беше така. Гадно ми е да давам точно тях за пример, но те можеха да го разкарат след втория му сезон, който беше мега провал. Вместо това го оставиха и видяхме какво стана.
Трудна е програмата, ами за всички е трудна. Всички губят точки. Лигата е в най-силното си състояние от поне 10 години насам, не знам защо сте си мислели, че борбата за титлата ни е гарантирана, или дори близка. Застанете като мъже и си подкрепете отбора, ако ще сте глезени момченца, които залитат по тенекета, има други отбори към които повече би отивало да се ориентирате.
JustChelsea написа:ЕЙЙЙЙЙ БОГУ Клоп взе Ливърпул порез октомври и финал в Ле, следващата година финал в ШЛ, следващата година ШЛ и СК, следващата година ВЛ. Колко години а?????????????????????????????????????????? 10????????????????
Да не говорим за Фалиралия Дортмунд тогава, ама едва ли си гледал
Santiago Munezz написа:Естествено че няма как да мачка всеки мач,но след година и половина начело, и 200 и нагоре милиона за трансфери всеки от средняк нагоре да те пребива където те хване и да лежиш на изклизмени победи срещу Брайтън и Лийдс просто няма да стане.
JustChelsea написа:Да, моя грешка. Обаче колко фодини според теб а? 10 ли?
И както ти казваме отборът няма почертк, а при Клоп се усети веднага. Така че си налегни мозъка и поне с енапъни да разбереш какво говориум,а не да плямпаш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта