Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот Santiago Munezz » 15 дек 2020 23:16

Някой с хвалебствени дитирирамби за невероятния напредък на отбора този сезон няма ли да драсне нещо или като бием някога пак отборче от зоната на изпадащите ще чуем колко стабилна защита имаме и колко сме опасни с този потенциал в нападение?
И естествено критика по вечно недоволните мрънкачи които искат всеки мач победа :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 15 дек 2020 23:27

Какво да кажат те? Ейго на, тоя преди малко ми говори, че били обичайните претенденти за топ 4, ама мълчи че от 1-вия до 15-тия разликата е 12 точки. То се мисли и расъждава, а не да се плямпа. Миналата седмица много бяха отворени.
Сега пак ще се гони дивото.
Нарочно вчера сложих програмата до средата на февруари. А това, че двата Съдийчестъри са с мач по-малко?
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 15 дек 2020 23:33

Накрая ще излезе вярно, че Лампард ще бъде уволнен преди Коледа. Просто няма как отборът ти да е хвърлил 200 млн. паунда за селекция, а да направиш два безумно слаби мача - поред. Просто последния мач беше черешката на тортата. За добро или лошо - обратното отброяване започна. Лампард вече не може да има никакво оправдание.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 дек 2020 23:48

Аз предлагам Челси да няма един мениджър. Редно е да се назначи колективът на форум Гонг да е начело. Току виж сме спечелили всичките си мачове до края на сезона.

Лампард се учи и расте, както го прави и този доста неопитен отбор. Не може да няма грешки. За пръв път от много години се прави цялостно подмладяване и се дава доверие на мениджър, независимо от резултатите. Да, Франки не е напълно готов да доведе отбора до постоянство и тенекии, но без да се опита и да бъде оставен да се научи никога няма да стане. Малко е срамно хора, които са го гледали като играч и знаят какво означава той за този клуб, да не искат да му дадат 2-3 сезона време. На Моу не ги дадохме, на Конте не ги дадохме, ако някой ги заслужава, това е Лампард. Заради всичко, което е направил за този клуб и заради ташаците които показа, когато се съгласи да го поеме миналата година. Без Азар, без трансфери, с детската градина и се класира в ШЛ. Ей Богу, утвърден мениджър като Клоп имаше нужда от години да превърне Ливърпул от посредствен средняк в топ отбора на континента и само не ми казвайте как с всяка кампания при него се е наблюдавал прогрес, защото не беше така. Гадно ми е да давам точно тях за пример, но те можеха да го разкарат след втория му сезон, който беше мега провал. Вместо това го оставиха и видяхме какво стана.

Трудна е програмата, ами за всички е трудна. Всички губят точки. Лигата е в най-силното си състояние от поне 10 години насам, не знам защо сте си мислели, че борбата за титлата ни е гарантирана, или дори близка. Застанете като мъже и си подкрепете отбора, ако ще сте глезени момченца, които залитат по тенекета, има други отбори към които повече би отивало да се ориентирате.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 15 дек 2020 23:58

rhaegar написа:Аз предлагам Челси да няма един мениджър. Редно е да се назначи колективът на форум Гонг да е начело. Току виж сме спечелили всичките си мачове до края на сезона.

Лампард се учи и расте, както го прави и този доста неопитен отбор. Не може да няма грешки. За пръв път от много години се прави цялостно подмладяване и се дава доверие на мениджър, независимо от резултатите. Да, Франки не е напълно готов да доведе отбора до постоянство и тенекии, но без да се опита и да бъде оставен да се научи никога няма да стане. Малко е срамно хора, които са го гледали като играч и знаят какво означава той за този клуб, да не искат да му дадат 2-3 сезона време. На Моу не ги дадохме, на Конте не ги дадохме, ако някой ги заслужава, това е Лампард. Заради всичко, което е направил за този клуб и заради ташаците които показа, когато се съгласи да го поеме миналата година. Без Азар, без трансфери, с детската градина и се класира в ШЛ. Ей Богу, утвърден мениджър като Клоп имаше нужда от години да превърне Ливърпул от посредствен средняк в топ отбора на континента и само не ми казвайте как с всяка кампания при него се е наблюдавал прогрес, защото не беше така. Гадно ми е да давам точно тях за пример, но те можеха да го разкарат след втория му сезон, който беше мега провал. Вместо това го оставиха и видяхме какво стана.

Трудна е програмата, ами за всички е трудна. Всички губят точки. Лигата е в най-силното си състояние от поне 10 години насам, не знам защо сте си мислели, че борбата за титлата ни е гарантирана, или дори близка. Застанете като мъже и си подкрепете отбора, ако ще сте глезени момченца, които залитат по тенекета, има други отбори към които повече би отивало да се ориентирате.

ЕЙЙЙЙЙ БОГУ Клоп взе Ливърпул порез октомври и финал в Ле, следващата година финал в ШЛ, следващата година ШЛ и СК, следващата година ВЛ. Колко години а?????????????????????????????????????????? 10????????????????
Да не говорим за Фалиралия Дортмунд тогава, ама едва ли си гледал

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 16 дек 2020 00:04

Проблема не е в двата поредни слаби мача,така казано наистина излиза, че едва ли не трябва да гази с поредни победи всичко живо.
Проблема е че вече година и половина начело Лампард не е придал никакъв облик,няма и грам наченки на някакъв стил на игра който да налага и да съобрази селекцията със стила който практикува.Тотален хаос,жалки опити за безцелно владеене на топката, цялостното представяне в защита е под всякаква критика ,отпред или цял мач центрирания или юруш на маслините.Впрочем както написах него още от миналия сезон всеки треньор му хвана цаката и си го набиват с лекота.Резултатите до момента го потвръждават.Всеки по стабилен отбор ни разкри.
Естествено че няма как да мачка всеки мач,но след година и половина начело, и 200 и нагоре милиона за трансфери всеки от средняк нагоре да те пребива където те хване и да лежиш на изклизмени победи срещу Брайтън и Лийдс просто няма да стане.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 дек 2020 00:04

JustChelsea написа:ЕЙЙЙЙЙ БОГУ Клоп взе Ливърпул порез октомври и финал в Ле, следващата година финал в ШЛ, следващата година ШЛ и СК, следващата година ВЛ. Колко години а?????????????????????????????????????????? 10????????????????
Да не говорим за Фалиралия Дортмунд тогава, ама едва ли си гледал

Да, следващата година. Сигурно 2018 е година след 2016. В първият си сезон Клоп завърши осми. После имаше два, в които не беше дори близо до титлата, въпреки класиранията в четворката. Чак на четвъртия му сезон (трети пълен) игра финал в ШЛ и беше претендент.

И се дръж малко по-нормално. "Баткото на форума" си, никой никога нищо не е гледал преди тебе. Едно към едно с оня ненормалник фена на барса с 15 ника, дето все го банват.

Изображение

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 16 дек 2020 00:08

Да, моя грешка. Обаче колко години според теб а? 10 ли?
И както ти казваме отборът няма почертк, а при Клоп се усети веднага. Така че си налегни мозъка и поне с енапъни да разбереш какво говориум,а не да плямпаш.
Последна промяна от JustChelsea на 16 дек 2020 00:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 дек 2020 00:08

Santiago Munezz написа:Естествено че няма как да мачка всеки мач,но след година и половина начело, и 200 и нагоре милиона за трансфери всеки от средняк нагоре да те пребива където те хване и да лежиш на изклизмени победи срещу Брайтън и Лийдс просто няма да стане.

Пеп на колко милиона и титли отгоре е, че е цъфнал и вързал като нас? Оня норвежки идиот на другия селски отбор малко ли пръсна? Как да се види изграден стил, като за една година се смени почти целия титулярен състав? Че тия момчета до преди 3 месеца не се бяха виждали повечето, подготвяха се в отвратителни условия, нормално е утвърдените състави, които не са претърпели множество промени да имат предимство.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 дек 2020 00:10

JustChelsea написа:Да, моя грешка. Обаче колко фодини според теб а? 10 ли?
И както ти казваме отборът няма почертк, а при Клоп се усети веднага. Така че си налегни мозъка и поне с енапъни да разбереш какво говориум,а не да плямпаш

Ох. Аз къде казах 10? Казах че искам да му се даде доверие, каквото се даден на Клоп. Три години не са десет.

Аз много добре те разбирам какво говориш, само че твърденията ти са абсолютно грешни. Няма как да се разберем така.

Изображение

Върни се в “Челси”