Писал съм го доста пъти и може да става досадно, ама на Конте-то Ашли Йънг му изяде главата, както на нашия Зиданка Марсело. Миналата есен мачкаха мега силно в първенството, зимата дойде Ашлито и оттогава не могат да отлепят.
KOPScousers написа:Е Антонио Конте наистина си е най-големият евроидиот сред уж "топ" мениджърите, какъвто се води заради визитката, предимно с Юве и Челси. Най-скъпоплатеният треньор в Италия, а общо взето няма кой знае какъв прогрес спрямо периода на Спалети. Огромно доверие, подплатено със сериозни средства на трансферния пазар, а не може да мине втори пореден сезон групите в ШЛ, пъпеша му с пъпеш. Три поредни сезона Интер не може да си вземе домакинството на най-слабия на хартия отбор в групата, е за какво си говорим? Как искат да се класират? Миналата година и да бяха били Славия Прага, пак нямаше да се класират, ама хиксовете насред Сан Сиро с ПСВ през 18/19 и сега с Шахтьор им костваха място на осминафиналите. Не пуска в игра Ериксен, при положение, че по-добър халф от него в отбора няма. Пуска отдавна приключилия Ашли Йънг като несменяем титуляр. Не знам, за мен с това ядро Ханданович - Шкринияр, Хакими - Ериксен, Барела - Лукаку, Лаутаро Интер има потенциал за поне 1/4-финал в ШЛ, а Конте не може да мине групата дори.
Е, то зависи и от играчите. Цялостната спойка е мега сложна и комплексна. В противен случай вместо по 100 мил. за футболисти, ще се даваха например по 300-400 за един треньор и гранатирана ШЛ, требъл и всичко

. От изброените имена Лукаку и Лаутаро са на топ ниво, Ериксен нещо умря още предишния полусезон в Тотнъм, преди да дойде в Интер, останалите им играчи не са лоши, но са на средно европейско ниво, такива, каквито има например във всеки един отбор от топ първенствата да кажем на местата 3-то - 6-то в класирането.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]