Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот 1914.1902 » 12 дек 2020 00:12

abel_balbo написа:

През 2000г. ги отстраняваме на 1/4финала след 1-3 в Лондон и 5-1 на Кампа.
2004/2005 Челси ни остранява след 2-1 на Кампа за Барса и 4-2 за Челси в Лондон.
2005/2006 Барса отстранява Челси след победа 2-1 в Лондон (Дел Орно без малко да прекрати кариерата на Меси след една зверска подсечка в коляното в стил ММА). На Кампа мача завърши 1-1 и Барса продължи.
В групите бяхме 2006/2007. Тогава 2-2 на Кампа и 1-0 за Челси в Лондон.
2008/2009г., култовите мачове с уж неотсъдените дузпи (дето и ВАР нямаше да ги признае, щото бяха неволна игра с ръка във всички ситуации). Тия мачове вече би трябвало да си ги спомняш щото си бил вече на 17-18г. а не с биберон като 2000г. :lol: :mrgreen:
2011/2012г. Челси продължи към финала след 1-0 победа в Лондон и 2-2 на Кампа.
2017/2018г. Барса продължава след 1-1 в Лондон и 3-0 на Кампа. Ама един приятел фен на Юве ми вика да не го броя, щото треньор тогава им бил доказания евронеудачник и евродебил - Антонио Конте. :lol: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 дек 2020 00:33

abel_balbo написа:Дел Орно без малко да прекрати кариерата на Меси след една зверска подсечка в коляното в стил ММА).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

abel_balbo

Мнениеот abel_balbo » 12 дек 2020 00:41

Кво се хилиш бе. След тоя мач февруари 2006г. и зверското влизане на Дел Орно, Меси повече не игра до края на сезона и на Световното 2006г. едвам го взеха в последния момент, но беше извън всякакъв ритъм и форма. Вкара само 1 гол при 6-0 срещу слабаците от Сърбия и Черна гора (последното им участие на форум под това име). Пропусна и финала в ШЛ срещу Арсенал през май, където липсата му се усети, вместо него игра Жули, който не можеше да стъпи и на малкия му пръст, макар Меси още да не беше навършил 19г.! Неслучайно Дел Орно месеци наред се оплакваше, че получавал смъртни заплахи от каталунски фенове... :lol:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 12 дек 2020 00:43

Е Антонио Конте наистина си е най-големият евроидиот сред уж "топ" мениджърите, какъвто се води заради визитката, предимно с Юве и Челси. Най-скъпоплатеният треньор в Италия, а общо взето няма кой знае какъв прогрес спрямо периода на Спалети. Огромно доверие, подплатено със сериозни средства на трансферния пазар, а не може да мине втори пореден сезон групите в ШЛ, пъпеша му с пъпеш. Три поредни сезона Интер не може да си вземе домакинството на най-слабия на хартия отбор в групата, е за какво си говорим? Как искат да се класират? Миналата година и да бяха били Славия Прага, пак нямаше да се класират, ама хиксовете насред Сан Сиро с ПСВ през 18/19 и сега с Шахтьор им костваха място на осминафиналите. Не пуска в игра Ериксен, при положение, че по-добър халф от него в отбора няма. Пуска отдавна приключилия Ашли Йънг като несменяем титуляр. Не знам, за мен с това ядро Ханданович - Шкринияр, Хакими - Ериксен, Барела - Лукаку, Лаутаро Интер има потенциал за поне 1/4-финал в ШЛ, а Конте не може да мине групата дори.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Fbf

Мнениеот Fbf » 12 дек 2020 05:29

Udoji90 написа:1-0 за Челси в Лондон и 2-2 на Камп Ноу свършиха в групата с Левски и Вердер.

Челси в момента може би са по-класният отбор от Барселона. Като са били в една група с Левски не знам точно как е било.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 дек 2020 08:12

abel_balbo написа:Кво се хилиш бе. След тоя мач февруари 2006г. и зверското влизане на Дел Орно, Меси повече не игра до края на сезона и на Световното 2006г. едвам го взеха в последния момент, но беше извън всякакъв ритъм и форма. Вкара само 1 гол при 6-0 срещу слабаците от Сърбия и Черна гора (последното им участие на форум под това име). Пропусна и финала в ШЛ срещу Арсенал през май, където липсата му се усети, вместо него игра Жули, който не можеше да стъпи и на малкия му пръст, макар Меси още да не беше навършил 19г.! Неслучайно Дел Орно месеци наред се оплакваше, че получавал смъртни заплахи от каталунски фенове... :lol:

Долна лъжа и излизане от контекста на събитията! Да, Меската се контузи и не игра доста време (май беше около 6 месеца), но не се контузи след влизането на Дел Орно, щото Дел Орно вече беше изгонен, когато момчето с номер 30 се контузи! Повечето от каталунските фенове тогава сигурно не са знаели кой е това момче, което прилича малко на момиче. Почти съм сигурен, че Карвальо качи на черешата Меси с грациозна балтия на скорост!
ЧЕЛСИ изпуснаха много дори с 10 човека, но Рийкард като никога беше взел читаво решение и беше закотвил на пейката Шави и Иниеста за да не ви пребием като мръсни псета, отново. 11 на 11 ЧЕЛСИ много трудно щеше да загуби, ама квото е....
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 дек 2020 08:32

KOPScousers написа:Е Антонио Конте наистина си е най-големият евроидиот сред уж "топ" мениджърите, какъвто се води заради визитката, предимно с Юве и Челси. Най-скъпоплатеният треньор в Италия, а общо взето няма кой знае какъв прогрес спрямо периода на Спалети. Огромно доверие, подплатено със сериозни средства на трансферния пазар, а не може да мине втори пореден сезон групите в ШЛ, пъпеша му с пъпеш. Три поредни сезона Интер не може да си вземе домакинството на най-слабия на хартия отбор в групата, е за какво си говорим? Как искат да се класират? Миналата година и да бяха били Славия Прага, пак нямаше да се класират, ама хиксовете насред Сан Сиро с ПСВ през 18/19 и сега с Шахтьор им костваха място на осминафиналите. Не пуска в игра Ериксен, при положение, че по-добър халф от него в отбора няма. Пуска отдавна приключилия Ашли Йънг като несменяем титуляр. Не знам, за мен с това ядро Ханданович - Шкринияр, Хакими - Ериксен, Барела - Лукаку, Лаутаро Интер има потенциал за поне 1/4-финал в ШЛ, а Конте не може да мине групата дори.

леле потресен съм, че има хора, които уж гледат футбол и си позволяват да сравняват Конте със Спалети!
Поне се научи от колко години Конте е в шибания Интер! Коментара ти звучи като дело на обидна форма на живот, честно!
Няма как да ти пусна топлата вода и всеки има право да е идиот, но поне малко благоприличие - половината суха информация в поста ти е грешна! Така няма как да стане!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 дек 2020 09:39

Писал съм го доста пъти и може да става досадно, ама на Конте-то Ашли Йънг му изяде главата, както на нашия Зиданка Марсело. Миналата есен мачкаха мега силно в първенството, зимата дойде Ашлито и оттогава не могат да отлепят.

KOPScousers написа:Е Антонио Конте наистина си е най-големият евроидиот сред уж "топ" мениджърите, какъвто се води заради визитката, предимно с Юве и Челси. Най-скъпоплатеният треньор в Италия, а общо взето няма кой знае какъв прогрес спрямо периода на Спалети. Огромно доверие, подплатено със сериозни средства на трансферния пазар, а не може да мине втори пореден сезон групите в ШЛ, пъпеша му с пъпеш. Три поредни сезона Интер не може да си вземе домакинството на най-слабия на хартия отбор в групата, е за какво си говорим? Как искат да се класират? Миналата година и да бяха били Славия Прага, пак нямаше да се класират, ама хиксовете насред Сан Сиро с ПСВ през 18/19 и сега с Шахтьор им костваха място на осминафиналите. Не пуска в игра Ериксен, при положение, че по-добър халф от него в отбора няма. Пуска отдавна приключилия Ашли Йънг като несменяем титуляр. Не знам, за мен с това ядро Ханданович - Шкринияр, Хакими - Ериксен, Барела - Лукаку, Лаутаро Интер има потенциал за поне 1/4-финал в ШЛ, а Конте не може да мине групата дори.

Е, то зависи и от играчите. Цялостната спойка е мега сложна и комплексна. В противен случай вместо по 100 мил. за футболисти, ще се даваха например по 300-400 за един треньор и гранатирана ШЛ, требъл и всичко :) . От изброените имена Лукаку и Лаутаро са на топ ниво, Ериксен нещо умря още предишния полусезон в Тотнъм, преди да дойде в Интер, останалите им играчи не са лоши, но са на средно европейско ниво, такива, каквито има например във всеки един отбор от топ първенствата да кажем на местата 3-то - 6-то в класирането.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 12 дек 2020 11:08

Sardukar написа:

леле потресен съм, че има хора, които уж гледат футбол и си позволяват да сравняват Конте със Спалети!
Поне се научи от колко години Конте е в шибания Интер! Коментара ти звучи като дело на обидна форма на живот, честно!
Няма как да ти пусна топлата вода и всеки има право да е идиот, но поне малко благоприличие - половината суха информация в поста ти е грешна! Така няма как да стане!

Аре като съм идиот, кажи ми кво повече постигна Конте от Спалети. Конте е в шибания Интер от миналия сезон, отпадането от ШЛ през 18/19, като не биха ПСВ на Сан Сиро е със Спалети начело, много добре знам какво и защо, повярвай ми. Интересувам се от Интер и често следя отбора, за да знам отлично какво се случва в него. И не ми вади сухи статистики, че бил завършил на точка зад Ювентус миналия сезон, защото Юве пак бяха шампиони 5 кръга преди края и играха ганкиното в последните мачове.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 12 дек 2020 13:10

rhaegar написа:На кой?

Е ще се сетят, нали са големи фенове на ВЛ. Аз дето не я следя ли да им казвам. :P

Върни се в “Архив”