Приятен ден! Напиши някой нов виц, че напоследък нещо избледняха ...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Тези пороци и всичко онова, което е унищожило дисциплината, са се родили в нейния разцвет
Всяка добре организирана система носи в себе си своето отрицание. Някои го наричат ентропия, други - изхабяване ... Но истината е, че докато някой организъм - пък било и социален, като млад е далеч по-жизнен, а после става онова, което стана с развития социализъм
. Но с него нещата са по-скоро други - това, дето е било навито - както казва о бозе почившия академик Сендов, не е било пригодено въобще за развиване, защото априори то е било неунищожимо и вечно

Следващият път като сме домакини на ЦСКА-София в първенството на таблото трябва да пише:
Левски срещу -
Левски срещу -
Странджата написа:Тези пороци и всичко онова, което е унищожило дисциплината, са се родили в нейния разцветВсяка добре организирана система носи в себе си своето отрицание. Някои го наричат ентропия, други - изхабяване ... Но истината е, че докато някой организъм - пък било и социален, като млад е далеч по-жизнен, а после става онова, което стана с развития социализъм
. Но с него нещата са по-скоро други - това, дето е било навито - както казва о бозе почившия академик Сендов, не е било пригодено въобще за развиване, защото априори то е било неунищожимо и вечно
![]()
Всичко това ,къде си го написал си е природен закон,Няма вечни неща,както младият организъм се изтощава и отслабва,така е и при обществата,но ако се спазва режим,май живота става по-дълъг.Божа работа.Усетил съм те ,че обичаш да философстваш и напътстваш.Явно си е ,че си от старата школа.
Това за вица не знам как да го възприема,ако е сарказъм ,мисля че не го заслужавам.
Това си ми е мнението.Спирам,че ентропията се увеличава с всяка дума.
САМО ЛЕВСКИ!
Взех билети с доста зор,ама защо ми дадоха само 8?
САМО ЛЕВСКИ!
-
Serafim
- Контакти:
Странджата написа:Тези пороци и всичко онова, което е унищожило дисциплината, са се родили в нейния разцветВсяка добре организирана система носи в себе си своето отрицание. Някои го наричат ентропия, други - изхабяване ... Но истината е, че докато някой организъм - пък било и социален, като млад е далеч по-жизнен, а после става онова, което стана с развития социализъм
![]()
Благодаря за това мнение!
![]()
Странджа,
използвал си любимата ми думичка ентропия. С нея що изпити съм взел: термодинамика(дизика), теория на вероятностите, въведение в теория на управлението. Имаше я и при системите - информационни, динамични, дори и във философията. Не съм чувал да я ползват във филологията.
Иначе по темата за разпада на империите ще кажа и аз нещо. Навремето освен Литературен фронт и Народна култура в къщи получавахме едно малко вестниче с твърдички листа "АБВ". От там съм запомнил едно заглавие "Излишъкът води до упадък"
- Странджата
- Контакти:
Re: vlong
Извинявам се, че съм го написал така, че не си ме разбрал добре.
За вицът е едно към едно - без подтекст. Липсват ми добрите, а подозирам, че знаеш такива.
За другото - да, от ветераните съм, но никога не съм поучавал, иначе нямаше да съм бил добър преподавател, както са ме оценили моите ученици и студенти. Това, че често имам друг поглед върху нещата, не е поучение, а просто лично мнение. Никога не съм го представял за истина.
Та сега чакам виц - може и повече
За вицът е едно към едно - без подтекст. Липсват ми добрите, а подозирам, че знаеш такива.
За другото - да, от ветераните съм, но никога не съм поучавал, иначе нямаше да съм бил добър преподавател, както са ме оценили моите ученици и студенти. Това, че често имам друг поглед върху нещата, не е поучение, а просто лично мнение. Никога не съм го представял за истина.
Та сега чакам виц - може и повече
- Странджата
- Контакти:
Re: NOMER14
Е, що пък мислиш, че филолозите четат само правописния речник (ама то и там я има думата)
. Езикът също е система и пред очите на всички всяко строго дефинирано понятие се компроментира в речта, а пък нали точно речта е реализацията на езика - граматиката му е само описание
. И към тебе, и към всички - пишете по някой хубав и нов виц бе, ама такъв, че да те разсмива ... да не продължавам в стил Милен Русков. И не ме отпращайте към форумни теми - там е пълно с тъпизми, които натъжават с простотията си ...
Аз, като човек от старата гвардия, мога да напиша любимия си виц, който се появи след Московската олимпиада, когато се завърнаха нашите ватерполисти, пребити от бой, защото в последния момент ги поканиха на мястото на американците. Надявам се много малко тук вече да го помнят
Аз, като човек от старата гвардия, мога да напиша любимия си виц, който се появи след Московската олимпиада, когато се завърнаха нашите ватерполисти, пребити от бой, защото в последния момент ги поканиха на мястото на американците. Надявам се много малко тук вече да го помнят
Не помня такъв виц.
Отново Палмс бет, но с по добри условия. Но колко, не се знае.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"