Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 04 ное 2020 17:16

Kiril2681 написа:
honda написа:
Kiril2681 написа:
honda написа:
Kiril2681 написа:
miro_rz написа:В момента в България няма ФК с името ЦСКА .
1.Той "хвана" и играчи на Черно море през 2019. Има неопровержими доказателства за това.
2.Кога точно Литекс изтърпя наказанието си за този мач
3. Кога и от кого беше обявено връщането на ЦСКА в най-високото ниво на бг футбола? Би ли посочил къде в Наредбата или в Устава на БФС има процедура за гласуване кой отбор в кое ниво на футбола да играе? Въобще обсъждан ли е въпроса Литекс да играе в най-високто ниво? Никой клуб официално нито е запитван ,нито се е съгласявал.Има среща ,на която нито един от присъстващите не е бил уполномощен да взема решение по въпроса. Такова решение има толкова юридическа стойност ,колкото ако членовете на форума изберем призедент на САЩ.
Какво го интересува КД гледаемостта на Диема Спорт?- В броя на абонатите за 2015/16 и 2020/21 няма някаква съществена разлика. За една платена телевизия определящи са броя на абонатите,а не гледаемостта.
4. Въпросната сделка е от скандална ,по-скандална.
5. Откакто ГГ влезе в българския футбол съдийските грешки в негов ущърб са много по-малко от тези в негова полза. Преди време треньор на негов тим посочи,че даването на допинг в неговия отбор е било нормална практика.

1- Ха, от теб го чувам! Я дай насам тези "неопровержими ДОКАЗАТЕЛСТВА" Падаш се по истината - дай я, инак си просто един ЛЪЖЕЦ!
2- Не се интересувам от Литекс за да знам, но ще пробвам по твоя метод - Какво беше наказанието?
3- Милиционер си ти, Хонда, а това е диагноза за цял живот! Никой не определя кой къде ще играе, става дума за нов формат, което е напълно в прерогативите на БФС! А всички клубове в тогавашната Висша лига са се съгласили с това, подписвайки се - там има един подпис от Баждеков, примерно... Колкото до гледаемостта, след като си толкова навътре в нещата, би трябвало да знаеш, че важни са както абонатите в момента, така и тези, които биха станали такива в бъдеще - елементарно е, дори за теб!
4 го прескачам, когато не знам, то просто не знам
5- Обобщаваш. Стар похват, милиционерски. Ние с аверчето от Разград си хортувахме за конкретна ситуация, а в нея ЦСКА беше ощетен! Но, понеже си вещ, я дай и тук малко ДОКАЗАТЕЛСТВА, в цифри ако може - колко пъти е бил "бутан" ГГ и колко пъти е "рязан"? Или се скрий, просто си говориш, нали?!

1. За да покажа доказателства трябва да стане ясно и откъде ги имам. Никой не си издава информаторите.
Аз съм готов да се закълна в най-скъпото си -децата ми,че играчите на Черно море са получили пари да играят симуалитвно срещу ЦСКА-София игран на 4.май.2019г. Ти готов ли си да се закънеш в децата си ,че всичко е било чисто около въпросния мач?
2. Странно,че не се интересуващ от Литекс - в момента го поддържаш ;) . Но понеже съм добра душа,ще ти го напомня- изваждане от А група за сезон 2015/16 и през следващия сезон (2016/17) да играе в по-долна група (Б група).
3. Зададох ти пределно ясен въпрос - кой и кога пръв обяви,че ще играете в най-високото ниво на футбола у нас.- Отговор ГГ ,след среща с ББ. Въпросната среща на клубовете от А група е около месец след това. Взетото решение ,не от прерогативите на БФС. Взетото решение е нарушение на Устава на БФС и Наредбата за провеждане на първенствата и турнирите.
Примерно Баждеков ,никой не го е упълномощавал да представлява ФК Левски и да изразява становището на клуба. Същото е и за всички присъстващи. Но дори и да бяха упълномощени такова гласуване няма никаква стойност съгласно нормативните документи на БФС,понеже както вече споменах е в противоречие с Устава на БФС и Наредбата.
4. Много е лесно да мълчите ,когато истината не ви оттърва.
5. Едва ли има някой в този форум,който да е писал повече от мен срещу Домусчиеви и съм първия ,който написа в този форум,какво ще се случи след като те влезнаха в Бг футбола.
Но да се върнем към вашия човек.Само в първенство 2010/11 съдийските грешки в полза на отбора на ГГ ,които се отразиха пряко на крайния резултат 7-8. Да ти напомням ли ,че ГГ беше пряко замесен в последния доказано хванат уговорен мач в българския футбол- тогава цяла България чу СРС-то. И интересно,че Металург беше изхвърлен от професионалния футбол,а Литекс не.
Да ти напомням ли кой измисли понятието "талибаните на ГГ" - визирайки съдиите. Човек нямащ нищо общо с Левски.[/quot

1- Бла-бла и отново бла! Ти си просто един голям ЛЪЖЕЦ! ПОВТАРЯМ - БЛА-БЛА И ПАК БЛА, а ти си ЛЪЖЕЦ!
2-ТИ можеш да си мислиш, че подържам и Левски, лично твоя глупост си е. Апропо, последния кръг на Б група срещу кого игра Пирин?
3-Помниш ли кой първи обяви, че Реално не е добре психически, примерно?! Какво ненормално има собственик на ФК да обяви тази новина? А като какъв се е подписал Баждеков? А защо несъгласните отбори не напуснаха новата лига? Или не казаха пред медиите - не, не искаме? Какво лоби има в БФС ГГ, та да му играят по свирката? И още въпроси имам, но не ми се занимава с лъжци като теб!
4- Откога трябва да говоря за неща, които не знам?! Не правя така, а ти? Сигурен ли си?!
5- Поредното бла-бла, без нито едно ДОКАЗАТЕЛСТВО! Говори си, не ми пречиш! Все едно аз да ти кажа, че Левски е най-подпирания след 10 ноември, ама без доказателства, ей така да ти го кажа и да искам да ми вярваш, щото съм ти го казал...Глупости на търкалета, МИЛИЦИОНЕРЩИНИ! Последно, защото ми писна от лакърдиите ти - какво общо има някакво уговаряне на мач ( според теб ) със съдийските грешки и броя им?! И защо месиш Левски в "мач" между ЦСКА и Лудогорец?! Леко коплексарско ми звучи....ама съвсем леко, де :)

1. Аз вече казах ,че съм готов да се закълна в децата си, като си толкова уверен в себе си - приеми предизвикателството , ако ли не млъкни и не се обаждай повече иначе вече стана за смях.
2. Няколко пъти,ти казах с какво беше наказанието на Литекс и изненадващо според ПК на БФС( апропо има ли такава,защото преди твърдеше ,че няма такава :mrgreen: ) Литекс и ЦСКА-София е един и същ клуб.- ама наистина ли :lol:
3. Вече незнам колко пъти ти писах,че ГГ го обяви след среща с ББ , около месец преди срещата на клубовете от А група. Покажи ми къде в нормативните документи на БФС има процедура според ,която клубовете може да променят формата на първенството. Вече не знам колко пъти ,обясних ,че нито БФС ,нито клубовете могат да променят формата в разрез с Наредбата. според теб кой клуб би обявил публично,че не е съгласен с Премиера Слънце ,на който вие ходихте да се молите и ,който ви вкара в най-висшето ниво на футбола у нас в разрез с всички разпоредби.
4.Много удобно,когато не ти отърва.
5.Ако искаш може да направим нещо като състезание- тие посочваш ситуации в ,които сте ощетени ,а аз посочвам ситуации в които сте били облагодетелствани от грешки на съдиите. Да видим ,кои ще са повече.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 04 ное 2020 17:23

Тва с клетвите е сходна черта на софиските и кюстендилското гета.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 ное 2020 17:38

djd написа:
honda написа:
шивача написа:
realno написа:
шивача написа:
realno написа:
Абсурдно е, че продължаваш да се наричаш ЦСКА-ар при положение, че изгони ЦСКА от армията и го обрече на затриване за да поканиш Литекс Ловеч по заместване. Другото, което изброяваш се нарича бизнес интереси, но като родени от БКП няма как да го разберете. Все едно да говоря на прасето за чистота.

Бизнес интереси казваш :lol:
В тоя лилав умрелтак кой нормален бизнесмен ще инвестира? Да не говорим за щрабак, които печелят ОБЩЕСТВЕНИ поръчки, които не зависят от рекламата, а какво са подали като оферта в писъмцето. Ако ще щрабак да рекламира във всички футболни клубове в цял свят, офертата, ако им е с едно евро отгоре, отпадат. Тук става въпрос, както Иво55 е написал, че ББПП ви води спонсори и дори не го крие :mrgreen: Щрабак обира всички големи поръчки в държавата и това при тях не зависи дори и от офертите, които подават, просто им е осигурено срещу снасяне на едни пари, където трябва. Нарича се корупция и вие сте в схемата с тях. Но това не е разбираме за определени хора от обществото, които са, как да кажа: като едни животни, дето ги стрижат за вълна :mrgreen:

А ДПсаря Инджов от партията на Пеевски с какво живее? Да не произвежда зеленчуци? Или за едните може, а за другите, не? Освен това престъпление ли е да се печелят обществени поръчки или според полит бюро на БКП това е буржоазна практика на лошите капиталисти? Единственото незаконно нещо е нагласените обществени поръчки като на ваши г-н Ганчев.

Мани ги Инджов и Ганчев-те са дребни риби. Но щом отговаряш по този начин на въпроса с въпрос, приемаш очевидно нашите твърдения :mrgreen: Та в този ред на мисли,шиши и бойко всячески ви помагат и ми любопитно дали ще отървете кожата този път или пак ще се наложи да припознаете някое динамо или спартак, или на Лафчис измишльотина? Ясно е, че с вашите пари от закуски стигат да покрият заплатата на ПК и Раев, за останалото има шиши и ббпп

Дребни, дребни - колко да са дребни - след като могат да си позволят ВСЯКА година да дават по- 10 на млн лв. от джоба си (според собствения ви ГФО, реално са повече). Как би коментирак,че ГГ дължи на КТБ( известна като банката на ДПС) приблизително 400 млн лв (без лихвите), в момента основен кредитор на бизнеса на ГГ е държавната ББР(известна като банката на ДП). Това не е ли корупция? Но е напълно нормално помаците ГГ и ЮИ да бъдат в отбора на ДПС.
На твое място бих бил доста по-внимателен в определенията си за Щрабаг. Говориш за публична компания,ако не знаеш какво значи това (би ме изненадал ,ако знаеш). Много бих искал да знам как става номера с корупцията в публична компания. Сериозно го говоря - работя с подобни компании и знам за какво става дума.
Добре е да научиш и кои са собствениците на Щрабаг ,дали не е са много близки до бившия ни собственик Михаил Семьонович Чорни.
И какво общо имат евреите от Щрабаг с турците от ДПС?

Баце, кви турци, кви 5 лева? ДПС е антитурска партия бе, аркадаш. Тя е проруска. Анадънму? Понимаеш? Лукойл, ВТБ, КГБ, ДС, ...
Дори и Гришата и Инджето да са помаци, което не е много ясно, помаците са българи. Според Васил Априлов помаците са приели исляма, за да избягат от тормоза на гръчките фанариоти, които са ги скубели за щяло и нещяло - сватби, кръщенета, погребения, освещавания, всичко. И най-важното - назначавали гръчки владици и попове, които четели на гръчки. Което село отказвало да плаща, го обявявали за бунт и викали аскера.

Добре ли си? На какво точно си - май си пушил нещо много силно :) .
За едно си прав -ДПС наистина не е протурска партия, тя е ТУРСКА партия - огромната част от избирателите и(практически всички) сами се определят като турци. Като една много голяма част от тях си живеят и в Турция .Не е тайна - може да провериш как се гласува в секциите разположени в Турция. Дали Ердоган би позволил подобно гласуване ?
За съжаление огромната част от помаците също сами се определят като ...турци( въпреки ,че са българи мюсюлмани). Вярно е ,че голяма част от помаците са приели исляма принудително, но в момента повечето от тях се определят ... вече казах като какви.
Не знам дали ти е известно,че вашия собственик Ю.Инджов е построил пътя и паметника(тюрбе) на Ени хан баба- завоевателя на Родопите.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 ное 2020 17:39

ivo55 написа:Тва с клетвите е сходна черта на софиските и кюстендилското гета.

Стига бе, в "деполитизираното" БНА също имаше клетви :P
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 ное 2020 17:42

ivo55 написа:Тва с клетвите е сходна черта на софиските и кюстендилското гета.

Също така са клели и всички български революционери - борци за Освобождението на България.
Както и всеки ,който е бил военнослужещ в БА , но явно на теб не ти е познато.
Те гейовете не служеха в казармата. :mrgreen:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 ное 2020 17:47

Непринуден написа:
honda написа:Дали наистина един ФК неможе да умре?- справка Устава на БФС.

Явно устава на БФС е иззел функцията на Библията, Корана и други свети писания, щом дава отговор за смъртта. Въпрос мъчещ човечеството от хилядолетия. Поклон пред БФС.

Амо за ПФК - това е Библията.
Подаваш документи за несъстоятелност - преставащ да бъдещ ФК .
Така е според Устава на БФС. :mrgreen:
Ако не ви харесва ,може да си създадете ваша федерация и ще бъдеще шампиони колкто пъти си сикате.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 ное 2020 17:51

Динамовци, мислете си за вашето разнебитено динамо :roll: . ЦСКА утре има мач в Европа. :lol: Вече постигнахме няколко позитивни резултата, за които вие можете само да мечтаете. Утре може да бием Йънг Бойс. :) Ще е мъка огромна за вас, ще има да пишете за любимия ви Литекс ...
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 ное 2020 17:55

damyanov1963 написа:
ivo55 написа:Хаха, сините комплекси. Еди си кога си били стигнали 3-ти крък. Уау. Хвала на тия "герои".

Значи ние имаме комплекси, че някога сме стигнали до трети пролетен кръг, а тия дето никога не са стигали, нямат.
Желязна логика, печелиш жълтата фланелка :lol:

Комплексите са при теб. Или рабираш, но се правиш, тоест типичен милиционерски метод или си глупав ако исрено си го вярваш това с кръговете.

Сега с трите предварителни кръга се играят една камара мачове. По твоята логика преодоляването им е равносилно на полуфиналите на ЦСКА. Все пак и при двата варианта стигаш до четвърти съперник. Така би тълкувал кръговете само един глупак или милиционер.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 ное 2020 17:56

шивача написа:
honda написа:
шивача написа:
realno написа:
шивача написа:
realno написа:
Абсурдно е, че продължаваш да се наричаш ЦСКА-ар при положение, че изгони ЦСКА от армията и го обрече на затриване за да поканиш Литекс Ловеч по заместване. Другото, което изброяваш се нарича бизнес интереси, но като родени от БКП няма как да го разберете. Все едно да говоря на прасето за чистота.

Бизнес интереси казваш :lol:
В тоя лилав умрелтак кой нормален бизнесмен ще инвестира? Да не говорим за щрабак, които печелят ОБЩЕСТВЕНИ поръчки, които не зависят от рекламата, а какво са подали като оферта в писъмцето. Ако ще щрабак да рекламира във всички футболни клубове в цял свят, офертата, ако им е с едно евро отгоре, отпадат. Тук става въпрос, както Иво55 е написал, че ББПП ви води спонсори и дори не го крие :mrgreen: Щрабак обира всички големи поръчки в държавата и това при тях не зависи дори и от офертите, които подават, просто им е осигурено срещу снасяне на едни пари, където трябва. Нарича се корупция и вие сте в схемата с тях. Но това не е разбираме за определени хора от обществото, които са, как да кажа: като едни животни, дето ги стрижат за вълна :mrgreen:

А ДПсаря Инджов от партията на Пеевски с какво живее? Да не произвежда зеленчуци? Или за едните може, а за другите, не? Освен това престъпление ли е да се печелят обществени поръчки или според полит бюро на БКП това е буржоазна практика на лошите капиталисти? Единственото незаконно нещо е нагласените обществени поръчки като на ваши г-н Ганчев.

Мани ги Инджов и Ганчев-те са дребни риби. Но щом отговаряш по този начин на въпроса с въпрос, приемаш очевидно нашите твърдения :mrgreen: Та в този ред на мисли,шиши и бойко всячески ви помагат и ми любопитно дали ще отървете кожата този път или пак ще се наложи да припознаете някое динамо или спартак, или на Лафчис измишльотина? Ясно е, че с вашите пари от закуски стигат да покрият заплатата на ПК и Раев, за останалото има шиши и ббпп

Дребни, дребни - колко да са дребни - след като могат да си позволят ВСЯКА година да дават по- 10 на млн лв. от джоба си (според собствения ви ГФО, реално са повече). Как би коментирак,че ГГ дължи на КТБ( известна като банката на ДПС) приблизително 400 млн лв (без лихвите), в момента основен кредитор на бизнеса на ГГ е държавната ББР(известна като банката на ДП). Това не е ли корупция? Но е напълно нормално помаците ГГ и ЮИ да бъдат в отбора на ДПС.
На твое място бих бил доста по-внимателен в определенията си за Щрабаг. Говориш за публична компания,ако не знаеш какво значи това (би ме изненадал ,ако знаеш). Много бих искал да знам как става номера с корупцията в публична компания. Сериозно го говоря - работя с подобни компании и знам за какво става дума.
Добре е да научиш и кои са собствениците на Щрабаг ,дали не е са много близки до бившия ни собственик Михаил Семьонович Чорни.
И какво общо имат евреите от Щрабаг с турците от ДПС?

През уя ми е щрабак кви са и на кой са :mrgreen: Точат държавна пара и връщат ресто! И за ГГ и Инджов ми е през уя, но да ги сравняаш тях с щрабак е, като кон и кокошка. Но за теб не се учудвам, че правиш подобни сравнения :) Щом не знаеш как става номера, напускай работа и ходи сей картофи :mrgreen:

Би ли ми посочил българска публична компания ,чиито акции се продават на световните борси?
Честно казно много искам да знам как става този номер с нерегламентираните плащания в една публична компания?
Ако ти знаеш мога да те свържа със съответните хора ,които ще ти дадат много добра комисионна . Най-вероятно по-голяма от стойността на цялата реколта картофи на България.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 ное 2020 18:00

honda написа:
Непринуден написа:
honda написа:Дали наистина един ФК неможе да умре?- справка Устава на БФС.

Явно устава на БФС е иззел функцията на Библията, Корана и други свети писания, щом дава отговор за смъртта. Въпрос мъчещ човечеството от хилядолетия. Поклон пред БФС.

Амо за ПФК - това е Библията.

Утре отивам в БФС и им казвам, че съм умрял. От там нататък имат те думата. Явно са наясно с материята.

Всички сте като по калъп. Еднакви, изляти по калъп, няма никаква униалност във вас. Направо сте скучни. Един не грабва вниманието с нещо интелигентно. Сега моля те обясни ми и как сме Литекс. Там убийства, предателства, припознавания, знаете там в кръжока каква е историята. Като гледам калъпа си действа и всички сте еднакви и в това. Давай! ..........Имало едно време един оранжев отбор (нататък си ти).......
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Върни се в “Левски”