Kiril2681 написа:honda написа:Kiril2681 написа:honda написа:Kiril2681 написа:miro_rz написа:В момента в България няма ФК с името ЦСКА .
1.Той "хвана" и играчи на Черно море през 2019. Има неопровержими доказателства за това.
2.Кога точно Литекс изтърпя наказанието си за този мач
3. Кога и от кого беше обявено връщането на ЦСКА в най-високото ниво на бг футбола? Би ли посочил къде в Наредбата или в Устава на БФС има процедура за гласуване кой отбор в кое ниво на футбола да играе? Въобще обсъждан ли е въпроса Литекс да играе в най-високто ниво? Никой клуб официално нито е запитван ,нито се е съгласявал.Има среща ,на която нито един от присъстващите не е бил уполномощен да взема решение по въпроса. Такова решение има толкова юридическа стойност ,колкото ако членовете на форума изберем призедент на САЩ.
Какво го интересува КД гледаемостта на Диема Спорт?- В броя на абонатите за 2015/16 и 2020/21 няма някаква съществена разлика. За една платена телевизия определящи са броя на абонатите,а не гледаемостта.
4. Въпросната сделка е от скандална ,по-скандална.
5. Откакто ГГ влезе в българския футбол съдийските грешки в негов ущърб са много по-малко от тези в негова полза. Преди време треньор на негов тим посочи,че даването на допинг в неговия отбор е било нормална практика.
1- Ха, от теб го чувам! Я дай насам тези "неопровержими ДОКАЗАТЕЛСТВА" Падаш се по истината - дай я, инак си просто един ЛЪЖЕЦ!
2- Не се интересувам от Литекс за да знам, но ще пробвам по твоя метод - Какво беше наказанието?
3- Милиционер си ти, Хонда, а това е диагноза за цял живот! Никой не определя кой къде ще играе, става дума за нов формат, което е напълно в прерогативите на БФС! А всички клубове в тогавашната Висша лига са се съгласили с това, подписвайки се - там има един подпис от Баждеков, примерно... Колкото до гледаемостта, след като си толкова навътре в нещата, би трябвало да знаеш, че важни са както абонатите в момента, така и тези, които биха станали такива в бъдеще - елементарно е, дори за теб!
4 го прескачам, когато не знам, то просто не знам
5- Обобщаваш. Стар похват, милиционерски. Ние с аверчето от Разград си хортувахме за конкретна ситуация, а в нея ЦСКА беше ощетен! Но, понеже си вещ, я дай и тук малко ДОКАЗАТЕЛСТВА, в цифри ако може - колко пъти е бил "бутан" ГГ и колко пъти е "рязан"? Или се скрий, просто си говориш, нали?!
1. За да покажа доказателства трябва да стане ясно и откъде ги имам. Никой не си издава информаторите.
Аз съм готов да се закълна в най-скъпото си -децата ми,че играчите на Черно море са получили пари да играят симуалитвно срещу ЦСКА-София игран на 4.май.2019г. Ти готов ли си да се закънеш в децата си ,че всичко е било чисто около въпросния мач?
2. Странно,че не се интересуващ от Литекс - в момента го поддържаш. Но понеже съм добра душа,ще ти го напомня- изваждане от А група за сезон 2015/16 и през следващия сезон (2016/17) да играе в по-долна група (Б група).
3. Зададох ти пределно ясен въпрос - кой и кога пръв обяви,че ще играете в най-високото ниво на футбола у нас.- Отговор ГГ ,след среща с ББ. Въпросната среща на клубовете от А група е около месец след това. Взетото решение ,не от прерогативите на БФС. Взетото решение е нарушение на Устава на БФС и Наредбата за провеждане на първенствата и турнирите.
Примерно Баждеков ,никой не го е упълномощавал да представлява ФК Левски и да изразява становището на клуба. Същото е и за всички присъстващи. Но дори и да бяха упълномощени такова гласуване няма никаква стойност съгласно нормативните документи на БФС,понеже както вече споменах е в противоречие с Устава на БФС и Наредбата.
4. Много е лесно да мълчите ,когато истината не ви оттърва.
5. Едва ли има някой в този форум,който да е писал повече от мен срещу Домусчиеви и съм първия ,който написа в този форум,какво ще се случи след като те влезнаха в Бг футбола.
Но да се върнем към вашия човек.Само в първенство 2010/11 съдийските грешки в полза на отбора на ГГ ,които се отразиха пряко на крайния резултат 7-8. Да ти напомням ли ,че ГГ беше пряко замесен в последния доказано хванат уговорен мач в българския футбол- тогава цяла България чу СРС-то. И интересно,че Металург беше изхвърлен от професионалния футбол,а Литекс не.
Да ти напомням ли кой измисли понятието "талибаните на ГГ" - визирайки съдиите. Човек нямащ нищо общо с Левски.[/quot
1- Бла-бла и отново бла! Ти си просто един голям ЛЪЖЕЦ! ПОВТАРЯМ - БЛА-БЛА И ПАК БЛА, а ти си ЛЪЖЕЦ!
2-ТИ можеш да си мислиш, че подържам и Левски, лично твоя глупост си е. Апропо, последния кръг на Б група срещу кого игра Пирин?
3-Помниш ли кой първи обяви, че Реално не е добре психически, примерно?! Какво ненормално има собственик на ФК да обяви тази новина? А като какъв се е подписал Баждеков? А защо несъгласните отбори не напуснаха новата лига? Или не казаха пред медиите - не, не искаме? Какво лоби има в БФС ГГ, та да му играят по свирката? И още въпроси имам, но не ми се занимава с лъжци като теб!
4- Откога трябва да говоря за неща, които не знам?! Не правя така, а ти? Сигурен ли си?!
5- Поредното бла-бла, без нито едно ДОКАЗАТЕЛСТВО! Говори си, не ми пречиш! Все едно аз да ти кажа, че Левски е най-подпирания след 10 ноември, ама без доказателства, ей така да ти го кажа и да искам да ми вярваш, щото съм ти го казал...Глупости на търкалета, МИЛИЦИОНЕРЩИНИ! Последно, защото ми писна от лакърдиите ти - какво общо има някакво уговаряне на мач ( според теб ) със съдийските грешки и броя им?! И защо месиш Левски в "мач" между ЦСКА и Лудогорец?! Леко коплексарско ми звучи....ама съвсем леко, де
1. Аз вече казах ,че съм готов да се закълна в децата си, като си толкова уверен в себе си - приеми предизвикателството , ако ли не млъкни и не се обаждай повече иначе вече стана за смях.
2. Няколко пъти,ти казах с какво беше наказанието на Литекс и изненадващо според ПК на БФС( апропо има ли такава,защото преди твърдеше ,че няма такава
3. Вече незнам колко пъти ти писах,че ГГ го обяви след среща с ББ , около месец преди срещата на клубовете от А група. Покажи ми къде в нормативните документи на БФС има процедура според ,която клубовете може да променят формата на първенството. Вече не знам колко пъти ,обясних ,че нито БФС ,нито клубовете могат да променят формата в разрез с Наредбата. според теб кой клуб би обявил публично,че не е съгласен с Премиера Слънце ,на който вие ходихте да се молите и ,който ви вкара в най-висшето ниво на футбола у нас в разрез с всички разпоредби.
4.Много удобно,когато не ти отърва.
5.Ако искаш може да направим нещо като състезание- тие посочваш ситуации в ,които сте ощетени ,а аз посочвам ситуации в които сте били облагодетелствани от грешки на съдиите. Да видим ,кои ще са повече.