Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот groti » 22 окт 2020 19:26

metodito написа:
groti написа:Гошо откак е треньор само мрънка. То хубаво че е дошъл да помага и вероятно го прави за смешни пари, ама с това мрънкане и хейт по и без това ошашавените футбалери само прави по-зле нещата. Да си ходи там, където се чувства полезен. В момента това е зле и за нас и за него. Единственото по-лошо нещо от некадърния служител е демотивираният. В момента той е такъв и то предава и на играчите.

А нещо за т.нар. му "шефове" да кажеш? Или те са вода кладенчова ненапита?

Все някак успяват да поддържат клуба жив вече 10 месеца в невиждани условия на безпаричие, непрестанна война от страна на организирани фенове, пандемична обстановка, липса на спонсори, футболисти, на които не им е плащано от месеци и за капак претенции на фенове, които не осъзнават, че едва дишаме. Иначе нищо.
110 години любов!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 окт 2020 21:52

Знам какво ще ми кажете,ама не мога да се въздържа.Само Клуж,ДГД цска-София.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2020 06:54

groti написа:
metodito написа:
groti написа:Гошо откак е треньор само мрънка. То хубаво че е дошъл да помага и вероятно го прави за смешни пари, ама с това мрънкане и хейт по и без това ошашавените футбалери само прави по-зле нещата. Да си ходи там, където се чувства полезен. В момента това е зле и за нас и за него. Единственото по-лошо нещо от некадърния служител е демотивираният. В момента той е такъв и то предава и на играчите.

А нещо за т.нар. му "шефове" да кажеш? Или те са вода кладенчова ненапита?

Все някак успяват да поддържат клуба жив вече 10 месеца в невиждани условия на безпаричие, непрестанна война от страна на организирани фенове, пандемична обстановка, липса на спонсори, футболисти, на които не им е плащано от месеци и за капак претенции на фенове, които не осъзнават, че едва дишаме. Иначе нищо.

А за мен Тодоров има пълното право да "мрънка". Но да, аз предпочитам да мрънка срещу шефовете си, а не да троли футболистите. Според мен има неспазени обещания, нацупени футбалери (от чужденците). Никога не съм бил фен на Тодоров, но сега съм на страната на човека (не казвам "треньора") и не го помня да е мрънкал при миналите си престои начело на "Левски". Определено ми се струва по-добър вариант от Симов или Жиката. Не знам Мечо докъде е стигнал в развитието си като треньор. И какво се случва със Стас и Божинов?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2020 06:58

https://sportn.eu/?p=1918&
Другите три въпроса са ок, но този цепи мрака:
3. Правилно ли се управлява футболния клуб?

Какво точно трябва да отговорят? :lol:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 окт 2020 08:28

Ние ще продължим борбата си тези отговори да бъдат дадени и да достигнат до всеки един левскар. Именно заради това ще инициираме и проведем кампания за събиране на средствата необходими за Финансов и данъчен анализ - 2019-2020 на ПФК Левски АД. Необходимата сума не е малка за българските стандарти, но милионите левскари сме доказали, че когато сме опрени до стената и става дума за Левски ще направим и невъзможното.

Бая са го закъсали :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2020 09:21

И "милиони левскари" да дават се вижда от самолет, че в последните години "Левски" е една каца без дъно. Или може би така искат да го виждаме? Защото само за последните четири години, това, което декларират Русев и Божков, че са дали ще отидат към 50 мЕлЕона и горница, а ако са били обслужвани задълженията ще отидат към 80 000 000. Лудогорец могат само да си правят вятър. Къде сме ние, къде са те?! :lol:
Така че или Зара и Срас лъжат, че са вкарали толко пари или са вкарали и са ги взели, или кой знае...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 окт 2020 10:05

Предварителна продажба на билети за мача с „Черно море“

https://levski.bg/news/details/178065%22%22
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 23 окт 2020 10:11

metodito написа:А за мен Тодоров има пълното право да "мрънка". Но да, аз предпочитам да мрънка срещу шефовете си, а не да троли футболистите. Според мен има неспазени обещания, нацупени футбалери (от чужденците). Никога не съм бил фен на Тодоров, но сега съм на страната на човека (не казвам "треньора") и не го помня да е мрънкал при миналите си престои начело на "Левски". Определено ми се струва по-добър вариант от Симов или Жиката. Не знам Мечо докъде е стигнал в развитието си като треньор.

На мен пък - тъкмо наопаки - Георги Тодоров винаги ми е правил (недоброто) впечатление като треньор, който меко казано не се притеснява от това да хвърли вината върху футболистите за някой конкретен слаб мач или поредица от такива: например към края на сезон 2002/03, когато бяхме на път да стопим 8-точковата преднина на тогавашния "ЦСКА", но се издънихме към края на сезона - първо в дербито с тях на "Герена" (супербунашко 1:1), после със "Спартак" (Варна) пак на "Герена" (0:0 - спукахме топката тогава), - той съвсем директно си каза "това са ми футболистите, аз какво да направя?". Сред футболистите "му" обаче личаха имена като Иванков, Топузаков, Илиян Стоянов, Станислав Ангелов, Телкийски, Головской, Симонович и Чиликов - тоест доста класен състав, който хем би изглеждал като "Байерн" в съпоставка със сегашния, хем и за онова време (по мое мнение поне) беше напълно способен да спечели титлата. Разбира се, и тогава Тодоров беше дошъл "на пожар" след уволнението на Муслин, така че пак не вървеше да го критикуваме - а и нямахме интернет за целта ( :lol: ), но определено не мисля, че подборът на думи (за пред медиите най-малко) е силната му страна.

Това го казвам само като препратка към "миналите престои" - иначе съм далеч от мисълта, че точно пък Тодоров е най-големият проблем на "Левски" в момента. На този етап основното му достойнство като треньор - че е "истински левскар" и не го е страх да се нагърби със задачата да вади кестените от огъня в най-лошото и неблагодарно време, при това без да има големи (финансови и не само) претенции, - е и най-важното за клуба. Не обичам изрази като "няма кой друг да дойде", но в момента, струва ми се, случаят наистина е точно такъв - "физкултурник" или не, Тодоров е най-приличният вариант за наставник (от реалистичните и за тези пари): опит поне не му липсва, нито пък от онова прословуто качество, че "знае какво е "Левски"". А пък и лично аз никога не съм харесвал идеята "Левски" да е училище за треньори и на поста зорлем да се налагат довчерашни играчи, пък били те и със статут на "любимци" или даже "легенди" на клуба (това по въпроса за Миланов и Телкийски).
Последна промяна от Testa_di_Legno на 23 окт 2020 10:54, променено общо 1 път.
Само "Левски"!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2020 10:36

Вероятно не ми е направило впечатление. Помня май, че веднъж пак мрънкаше за "ръст" и тогава не съм сигурен дали не визираше Жо. Или поне аз така го приех.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 окт 2020 10:55

metodito написа:Вероятно не ми е направило впечатление. Помня май, че веднъж пак мрънкаше за "ръст" и тогава не съм сигурен дали не визираше Жо. Или поне аз така го приех.

Туй беше Вили Вуцов. Разправяше че с тоя ръст Жо ставал само за щангист, ама не и за футболист и искаше да го маха. Добре, че Батков тогава не го остави да довърши делото си, та се видя и овчата глава колко разбира от футбол. Гошо Тодоров никога не е бил треньор на Жо.

Върни се в “Левски”