Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Re: Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме

Мнениеот bacedesko » 07 фев 2010 19:45

Dexter написа:
bacedesko написа: :)) Сухата статистика я знам, но вкарва на слабаци, важните мачове е резерва и за България не се напряга, в Юнайтет го държат от зор, щото са се набутали с много пари, макар че и това е временно и скоро ще поеме на някъде ;)

Не знам дали знаеш , но понякога малкото камъче обръща каруцата . Спомни си само миналата година как само с по 1 гол в 3 последователни мача срещу така наречените слабаци успя да помогне на отбора да измъкне общо 9 точки ( ако бяха завършили и в трите мача наравно едвали щяха да са шампиони ) .

Щом ти харесва играта на Бербатов за България, няма какво да обсъждаме повече, а явно и на Юнайтед не си фен ;) , Мъри не може да вкарва голове и да бъде лидер на отбора , и Барби не може, за съжаление.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Dexter
Контакти:

Мнениеот Dexter » 07 фев 2010 19:49

bacedesko написа:Щом ти харесва играта на Бербатов за България, няма какво да обсъждаме повече, а явно и на Юнайтед не си фен ;) , Мъри не може да вкарва голове и да бъде лидер на отбора , и Барби не може, за съжаление.

От каквато и гледна точка да го погледнеш не е нормално рекордьорът по голове за националния отбор да не си дава зор .Някак си странно ми се струва това мнение.
Това , че по-голямата част от отбора не си даваше зор вече е друго. Бербатов ли трябва да вкара всички голове ?? Нали за това са 10 полеви играчи. Вярно е , че последните квалификации не му бяха най-успешните , но като не играе отборът като цяло той да не Марадона да лъже целия противников отбор :mrgreen:
Какво е морето - СИНЬО , какво е небето СИНЬО , какви са ти венците - СИНИ --> ДА Е?А МАЙКА ТИ МАНГАЛ !

Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 фев 2010 19:52

viroglav написа:bacedesko , за теб сигурно и златната и сребърната топка на Стоичков са дадени по милост. За Бербатов за извадили 31 млн. лири по недоглеждане вероятно... Ще ти кажа , че такива пари не се вадят хей така. Да играеш в Манчестър Юн. не е за всеки , и поради тази причина Гонзо не го взеха там. Още по - преди и Наско Сираков не го взеха в Барселона или Валенсия. Хората знаят най - добре за кой си дават парите. А ако оставят на теб да редиш националния , кой ще сложиш. Да гадаеме ли кой от футболистите на Левски няма да сложиш. То и Мъри Стоилов като тебе , затова сме на това дередже. Мислиш си , че като станеш сутрин и започнеш деня си с някоя казана откровенна глупост , то ще избягаш от действителността си. Да , ама няма. Ще си легнеш пак в същото легло , в същата панелка и пак ще си мислиш откъде да изкараш някой лев , за да си платиш нета. Това просто е начин на живот явно. Дерзай с негативизъм и оплюване , може пък да ти стане и по добре... На мен лично не ми пречиш. 8-)

"За Бербатов за извадили 31 млн. лири по недоглеждане вероятно... Ще ти кажа , че такива пари не се вадят хей така."
Те и Интер платиха 12.5 млн евро за Мансини,но сега играе в Милан под наем.Реал М платиха 27 млн. евро за Хунтелаар.И двете покупки бяха абсолютен провал.Значи такива пари,понякога,се вадят хей така.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 07 фев 2010 20:21

Dexter написа:
bacedesko написа:Щом ти харесва играта на Бербатов за България, няма какво да обсъждаме повече, а явно и на Юнайтед не си фен ;) , Мъри не може да вкарва голове и да бъде лидер на отбора , и Барби не може, за съжаление.

От каквато и гледна точка да го погледнеш не е нормално рекордьорът по голове за националния отбор да не си дава зор .Някак си странно ми се струва това мнение.
Това , че по-голямата част от отбора не си даваше зор вече е друго. Бербатов ли трябва да вкара всички голове ?? Нали за това са 10 полеви играчи. Вярно е , че последните квалификации не му бяха най-успешните , но като не играе отборът като цяло той да не Марадона да лъже целия противников отбор :mrgreen:

Съгласен съм с теб, аз изредих и други, Божинов-дето от 5 години го чакаме да направи нещо, Благо-манекена и други, за тия от нашето първенство, изобщо няма смисъл да говорим, идеята ми е че нито имаме отбор, нито кой знае какви играчи, та нормално е Мъри да не е много сигурен в класирането, макар и това да е възможно, ако звездите се поизпотят а другите се надскочат :)
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 07 фев 2010 20:32

Ми като не можеш да кажеш ,колко квалификации трябва да провалиш та да се усетиш ,че не ставаш???

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 07 фев 2010 20:41

да питаме ванга ,ама почина жената!а пък и мачовете с черна гора и уелс са ти сигурни бе мъри нали упрекваше пламен марков,че немогъл да бие черна гора и грузия,а ти направи фурор срещу кипър италия и ейре на два пъти.СМЕШНИК ХАСКОВСКИ

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 07 фев 2010 20:48

bacedesko написа:
Dexter написа:

Съгласен съм с теб, аз изредих и други, Божинов-дето от 5 години го чакаме да направи нещо, Благо-манекена и други, за тия от нашето първенство, изобщо няма смисъл да говорим, идеята ми е че нито имаме отбор, нито кой знае какви играчи, та нормално е Мъри да не е много сигурен в класирането, макар и това да е възможно, ако звездите се поизпотят а другите се надскочат :)

сега пък играчи няма ,като беше стоичков и пламен марков треньорите били некадърни !страхотни смешници сте това подуенци.по зле сте от грънчаров и стефанов взети заедно

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 фев 2010 20:51

С Мърльо толкоз-4-5 място,просто няма как да надскочи ръста си!! Ако очаквате някви генерални промени в състава или гениални тактически идеи-не се надявайте :lol: Идва 2014 ще чакаме там късмета

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 07 фев 2010 21:00

при най-оптималния вариант не виждам повече от 3-4 точки за правилния футбол.....бахти мъката ще е !!!!на стадиона по 500-600 човека, пред телевизорите отчаяни на по 6-7 ракии хорица.... БГ-ФУТБОЛ С ПЕРУКАТА НАЧЕЛО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :o :o

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 07 фев 2010 21:06

интересно ще ми е при недай си боже лош резултат в черна гора дали перуката ще го уволни както направи с пламен марков.съмнявам се гарван гарвано око не вади

Върни се в “Национален отбор”