Мнениеот bacedesko » 07 фев 2010 20:21
Dexter написа:bacedesko написа:Щом ти харесва играта на Бербатов за България, няма какво да обсъждаме повече, а явно и на Юнайтед не си фен

, Мъри не може да вкарва голове и да бъде лидер на отбора , и Барби не може, за съжаление.
От каквато и гледна точка да го погледнеш не е нормално рекордьорът по голове за националния отбор да не си дава зор .Някак си странно ми се струва това мнение.
Това , че по-голямата част от отбора не си даваше зор вече е друго. Бербатов ли трябва да вкара всички голове ?? Нали за това са 10 полеви играчи. Вярно е , че последните квалификации не му бяха най-успешните , но като не играе отборът като цяло той да не Марадона да лъже целия противников отбор

Съгласен съм с теб, аз изредих и други, Божинов-дето от 5 години го чакаме да направи нещо, Благо-манекена и други, за тия от нашето първенство, изобщо няма смисъл да говорим, идеята ми е че нито имаме отбор, нито кой знае какви играчи, та нормално е Мъри да не е много сигурен в класирането, макар и това да е възможно, ако звездите се поизпотят а другите се надскочат

„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.