Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 23 сеп 2020 13:20

Sweet_DG7 написа:Ливърпул ще следи изявите на Джонатан Дейвид в Лил през настоящия сезон. Канадецът е гласен за заместник на Роберто Фирмино.

Няма особена логика, Фирмино с този стил на игра е човека който ще изкара най-много години от триото тъй като най-малко разчита на скорост и повратливост.

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 23 сеп 2020 14:00

wolf написа:
Sweet_DG7 написа:Ливърпул ще следи изявите на Джонатан Дейвид в Лил през настоящия сезон. Канадецът е гласен за заместник на Роберто Фирмино.

Няма особена логика, Фирмино с този стил на игра е човека който ще изкара най-много години от триото тъй като най-малко разчита на скорост и повратливост.

Желязото се кове, дорде е горещо.
Trent N Robbo

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 23 сеп 2020 16:33

fkbl1 написа:Майкъл Едуардс бе възпиран от Роджърс, който се бореше с "трансферния комитет". FSG не се разбираха с него и ако Клоп беше свободен по-рано, щеше да си замине преди октомври 2015.
Клоп беше освободен от Борусия май месец, като за раздялата им дори се знаеше още преди това. Резултатите на Роджърс бяха отчайващи, ама само FSG си знаят защо не му показаха изхода по-рано.

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 23 сеп 2020 18:17

Скай пишат, че се водят преговори с Бърнли за Хари Уилсън, като се очаква трансферната сума да е около 15 милиона.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 23 сеп 2020 19:03

merseyside написа:Скай пишат, че се водят преговори с Бърнли за Хари Уилсън, като се очаква трансферната сума да е около 15 милиона.

Това ще е третия изходящ трансфер,след ловрен и ежария. Наред е дузпаджията за 20млн.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 23 сеп 2020 19:31

john barnes написа:
merseyside написа:Скай пишат, че се водят преговори с Бърнли за Хари Уилсън, като се очаква трансферната сума да е около 15 милиона.

Това ще е третия изходящ трансфер,след ловрен и ежария. Наред е дузпаджията за 20млн.

Що си му насъбрал толкова на малкия
Офтопик:
СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края!

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 23 сеп 2020 19:51

Щото не ме кефи и това е. Щото го хвалят и мислят за голяма звезда,а на неговите години Фаулър и юдата късаха мрежите във ВЛ,а тоя има няколко гола във чемпиъншип и стана бахти звездата. Продадем ли го,ще стане като със други вечни таланти,дето не се реализираха никъде. Примери бол...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 сеп 2020 21:39

fkbl1 написа:Майкъл Едуардс бе възпиран от Роджърс, който се бореше с "трансферния комитет". FSG не се разбираха с него и ако Клоп беше свободен по-рано, щеше да си замине преди октомври 2015. Иън Айър беше човекът, който не можеше да се справи с трансферите.

Не знам защо смяташ, че Жота е докаран против желанието на Клоп. Не знам защо не можеш да разбереш, че 50 милиона на куп при положение, че няма да има никакви приходи от билети е невъзможно. Кой голям отбор освен Сити извади огромни пари накуп през този прозорец?

Ти пак не схващаш, че на най-добрия треньор, който ти изкарва най-големите приходи май му е редно да му се вземе най-доброто което иска, а не нещо по-евтинко, щото той и без туй си се оправя и така. Не съм ти казал, че не го иска, той Клоп с Митко Рангелов се е оправял, ти чакай да се цупи на Диого Жота. Въпросът е, че ако е имал някакви планове за надграждане на отбора с Вернер, сега трябва пак да прави чудеса с по-слаб играч, който му се докарва. Ти ми кажи кой голям отбор освен нас не купи никакви сериозни играчи мин лято, та сега пак се правят на луди и минават тънко твоите? Как да не може да се извадят 50 млн? Ако толкова няма пари, ако вземеш заем- дължиш пари на банката, а сега дължим пари на Уулвърхямптън. Ама вие си вярвате, че всичко е точно. Каква е разликата дали ще ги дължим на банка или на Уулвс? Разликата е в лихвата за банката, ама те и Уулвс си сложиха лихва в цената, те да не са шматки хората да си подаряват играчите ей така, щото ФСГ трябва да продават Мънибол на някои заблудени фенове, които им вярват на басните, че всичко което правят е най-голямата далавера във футбола :lol:

Сега това първото което си го написал, кажи ни кой я надроби цялата ей тази каша и как така им благодариш за успешният модел, а пропускаш че 5г се въртяха в собствените си Г*мна американците и чак, като дойде Клоп работите бавничко взеха да се нареждат едно след друго и сега им се пляска за успешния модел на тях? 30 години нямахме титла, ти даваш ли си сметка, че 10 от тях бяха при ФСГ? Ей хора, какъв модел могат да имат тези неориентираните, като при единия треньор се работи без спортен директор, а при другия се назначава такъв? На кое от двете му викате модела на ФСГ?
За дългосрочната им цел Клоп :lol: - Ти къде си виждал собственик да иска някой треньор и да не може да го докара 5 г :?: И междувременно да карат с по-евтините варианти. Загряваш вече, че за ФСГ говорим, нали :lol: А бе ти забрави ли какви ги бяха надробили лятото на 2015 и как оставиха онзи некадърник, след като счупи всички негативни рекорди за последните 50-60 години? Кой сериозен собственик може да го направи това? Не стига, че го оставиха него, а уволниха помощниците му :lol: те му и дадоха една камара пари за селекция за награда???????? На следващата година на новия и дългосрочно чакан треньор, който стигна 2 финала със заварените баберици му дадоха по-малко пари за селекция! Абе кой малоумник го е правил това в Европа бе, човеко?
Как ще даваш на некадърника да харчи, а на доказания ще му държиш ръцете вързани? Това са пак твоите успешните, никой друг не си е правил такава гавра. Не стига, че ги чакахме 5г да си вземат дългосрочната цел, после ги чакахме 3г да загреят какъв треньор имат, че да му отпуснат повече пари за селекция. Това са 8 години успехи, ако ви питаме вас- ФСГ облъчените. Ти ми кажи, като му наринаха тези пари лятото на 2015 на Роджърс, ако той беше се задържал в топ 4 първите 2 месеца, дали щяха да го уволнят или щяха да си продължат с него и свободния Клоп да цъфне в Челси следващия месец :?: Абе ти не загряваш ли, че тяхната чудовищна глупост, да държат Роджърс и неговата абсолютна некадърност да е на 10то място, се превърна в един луд късмет за феновете на Ливърпул. Мен какво ме интересува, колко са го следели Клоп, при положение, че нямаха на идея как да го докарат докато не се стекоха така обстоятелствата? Нищо попляскай им.
Офтопик:
Ако Клоп е бил дългосрочната цел, хич няма и да те питам как и викат на трибуната? Сигурно е инфинити цел :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 сеп 2020 21:58

Red_Neck написа:
Liverpool_EC написа:
Red_Neck написа:Абе явно най-лесно се харчат чужди пари, май ....

Да де, нали на това ви научиха от ФСГ, първо взимаш парите от другите отбори и тогава харчиш, щото те все пари нямат.

Това вече го дъвкахме. Янките са наляли нето 300М за трансфери или по около 30М средно на сезон. Малко, много, ...явно това им е бюджета. Толкоз!
Liverpool_EC написа:Вайналдум имаха повече от 1г да му оправят договора, не са прави на луд, че сега имат един-два месеца. Въртят го пича и беше готов да си събере багажа онзи ден и КОЙ ходи да го разубеждава? ФСГ ли? Не, нали? Ти да видя Джон Хенри да говори с Вайналдум?

С нетърпение чакам деня, в който ще сипеш на Хенри, че не прави масажи на играчите на полувремето :mrgreen:
Явно нямаш елементарни икономически познания или си в 6-ти клас ;) ФСГ са инвеститори в клуба :!: Клубът си има Борд на директорите, който наема и държи отговорни за резултатите: Главен изпълнителен директор (CEO), Спортен директор, Мениджър.
Liverpool_EC написа: На теб естествено ти пращат факс от съблекалнята с точните събития и факти.

Не и не си позволявам да определям кой е 1-ви, 2-ри и 3-ти избор на Клопо. За това внимателно слушам, когато той говори ;)

Liverpool_EC написа:Ако знаеш колко заплати има да вдигнат любимото ти ФСГ до съдбовната за теб 2023, ще ти се дореве от разходите :lol: Няма проблем, ще ги продадем една година преди изтичането на договора, за да не им даваме големи заплати и ще докараме втория избор с малката заплата и така докато Клоп Клопува. После...Господ да пази Ливърпул!!!!!
Тука стана, като на някакъв конгрес на БКП...ъъъъъ извинявам се на ФСГ, никой не мисли всеки ръкопляска за успешната петилетка и спестените пари.

Поинтересувай се какъв е бюджета за заплати в момента, ще останеш неприятно изненадан, че сме на кантар със Сити и Юнайтед. ;)

Ливърпул го е имало много преди ФСГ и Клоп, ще го има и много след тях!

1. Дъфкахме го, да. Излезе, че за първите им 5 г са дали 200ми нетно, а на Клоп следващите 5г...100 мил нетно. Ти като си ок с това и за теб всичко е точно и за мен ли трябва да е така?
2.Мен ми е пределно ясно, че твоя инвеститор не говори с играчите, защото не е негова работа. Ама на теб ясно ли ти е, че цялата ситуация е за червене и естествено Клоп трябва да се черви. За теб ок ли Вайналдум още да е на тези пари? Кажи в прав текст с Да или Не заслужаваше ли Вайналдум да му се вдигне заплатата? И тъкмо Клоп го убеди да остане, 5 дена по-късно твоите лоуболърс, пак намериха как да го прецакат, като му дават само 3 г, а не 4 и той все пак май ще си тръгне...Сега според теб Клоп пак трябва да ходи да се черви пред него, защото е негова работа да отговаря за л@йната на шефовете си. Според теб, колко време ще ги изтрае тези цигании Клоп?
3. Точно така, само това не сте написали още защитниците на бедните янки, че Вернер не беше №1, а Жота е бил първия избор на Клоп. Давайте, на всичко сте способни за да са най-великите собственици.
4. Пак автоголаджия си намерих. Ти вземи се поинтересувай, като стигнахме Сити и Юнайтед по заплати, дали не почнахме да взимаме купите дето те ги вдигаха. Или викаш Мънибол модела с Асаиди за 3 млн и Стърлинг на 30 000 заплата всичко работеше перфектно и твоите купите само ги миришеха, ама поне спестяваха пари от заплати. Икономисте, икономисте, стига си спестявал, че за коя баберица ще ги харчиш после?
Ти ще се наемеш ли да ми отговориш на въпроса от вчера, какво става с отбора/фирмата ако запишем една година на червено? Много моля, поне един Робин Худ, защитник на бедните янки да ми каже нещо по въпроса? Счетоводителя сгъна тефтера, ако може икономиста да ме светне?

Потребителски аватар
mariqnsym
Контакти:

Мнениеот mariqnsym » 23 сеп 2020 21:59

mariqnsym написа:Аз виждам нещата така на 90% да вземем Тиаго + трансфер тип Фабиньо .

Да не се хваля но май стана точно така . :)

Върни се в “Ливърпул”