fkbl1 написа:Майкъл Едуардс бе възпиран от Роджърс, който се бореше с "трансферния комитет". FSG не се разбираха с него и ако Клоп беше свободен по-рано, щеше да си замине преди октомври 2015. Иън Айър беше човекът, който не можеше да се справи с трансферите.
Не знам защо смяташ, че Жота е докаран против желанието на Клоп. Не знам защо не можеш да разбереш, че 50 милиона на куп при положение, че няма да има никакви приходи от билети е невъзможно. Кой голям отбор освен Сити извади огромни пари накуп през този прозорец?
Ти пак не схващаш, че на най-добрия треньор, който ти изкарва най-големите приходи май му е редно да му се вземе най-доброто което иска, а не нещо по-евтинко, щото той и без туй си се оправя и така. Не съм ти казал, че не го иска, той Клоп с Митко Рангелов се е оправял, ти чакай да се цупи на Диого Жота. Въпросът е, че ако е имал някакви планове за надграждане на отбора с Вернер, сега трябва пак да прави чудеса с по-слаб играч, който му се докарва. Ти ми кажи кой голям отбор освен нас не купи никакви сериозни играчи мин лято, та сега пак се правят на луди и минават тънко твоите? Как да не може да се извадят 50 млн? Ако толкова няма пари, ако вземеш заем- дължиш пари на банката, а сега дължим пари на Уулвърхямптън. Ама вие си вярвате, че всичко е точно. Каква е разликата дали ще ги дължим на банка или на Уулвс? Разликата е в лихвата за банката, ама те и Уулвс си сложиха лихва в цената, те да не са шматки хората да си подаряват играчите ей така, щото ФСГ трябва да продават Мънибол на някои заблудени фенове, които им вярват на басните, че всичко което правят е най-голямата далавера във футбола
Сега това първото което си го написал, кажи ни кой я надроби цялата ей тази каша и как така им благодариш за успешният модел, а пропускаш че 5г се въртяха в собствените си Г*мна американците и чак, като дойде Клоп работите бавничко взеха да се нареждат едно след друго и сега им се пляска за успешния модел на тях? 30 години нямахме титла, ти даваш ли си сметка, че 10 от тях бяха при ФСГ? Ей хора, какъв модел могат да имат тези неориентираните, като при единия треньор се работи без спортен директор, а при другия се назначава такъв? На кое от двете му викате модела на ФСГ?
За дългосрочната им цел Клоп

- Ти къде си виждал собственик да иска някой треньор и да не може да го докара 5 г

И междувременно да карат с по-евтините варианти. Загряваш вече, че за ФСГ говорим, нали

А бе ти забрави ли какви ги бяха надробили лятото на 2015 и как оставиха онзи некадърник, след като счупи всички негативни рекорди за последните 50-60 години? Кой сериозен собственик може да го направи това? Не стига, че го оставиха него, а уволниха помощниците му

те му и дадоха една камара пари за селекция за награда???????? На следващата година на новия и дългосрочно чакан треньор, който стигна 2 финала със заварените баберици му дадоха по-малко пари за селекция! Абе кой малоумник го е правил това в Европа бе, човеко?
Как ще даваш на некадърника да харчи, а на доказания ще му държиш ръцете вързани? Това са пак твоите успешните, никой друг не си е правил такава гавра. Не стига, че ги чакахме 5г да си вземат дългосрочната цел, после ги чакахме 3г да загреят какъв треньор имат, че да му отпуснат повече пари за селекция. Това са 8 години успехи, ако ви питаме вас- ФСГ облъчените. Ти ми кажи, като му наринаха тези пари лятото на 2015 на Роджърс, ако той беше се задържал в топ 4 първите 2 месеца, дали щяха да го уволнят или щяха да си продължат с него и свободния Клоп да цъфне в Челси следващия месец

Абе ти не загряваш ли, че тяхната чудовищна глупост, да държат Роджърс и неговата абсолютна некадърност да е на 10то място, се превърна в един луд късмет за феновете на Ливърпул. Мен какво ме интересува, колко са го следели Клоп, при положение, че нямаха на идея как да го докарат докато не се стекоха така обстоятелствата? Нищо попляскай им.