Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 21 сеп 2020 11:02

И аз съм за продажбата на Стаси. Не заради друго, но мисля, че момчето му е време да излезе. Почна да проявява една типична отпуснатост и ако не промени нещо, ще последва хора, като Мариян Огнянов, Курдов и други, които имаха потенциал, но им липсва дисциплина, за да го задържат и развият. Много правилен ход на Тодоров да го остави на пейката. Дано малкия не го е хванала звездоманията, че лошо иначе.
Роби ще ми е интересно да видя какво ще се получи от него. Прекалено е млад, но има физиката и скоростта. Тактически обаче - трябва да натрупа опит. Това идва с годините.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 сеп 2020 11:46

metodito написа:...
Роби ще ми е интересно да видя какво ще се получи от него. Прекалено е млад, но има физиката и скоростта. Тактически обаче - трябва да натрупа опит. Това идва с годините.

Роби има 22 участия в различните младежки формации на холандския национален тим, а и момчето е продукт на холандските школи, минал е и през Фейенорд. Тука ли ще трупа тактически опит тепърва - при чичо Гошо и Жиката Миланов? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 21 сеп 2020 12:04

Вутов е напуснал Ботев, дали ще има предложение да се върне при нас?

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 21 сеп 2020 12:20

Той слуша жена си, пък и 10к таван на заплатите ще са му малко.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 21 сеп 2020 12:21

На мястото на Станислав ако дойде ще е екстра.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 сеп 2020 12:26

TristaNNN написа:

Роби има 22 участия в различните младежки формации на холандския национален тим, а и момчето е продукт на холандските школи, минал е и през Фейенорд. Тука ли ще трупа тактически опит тепърва - при чичо Гошо и Жиката Миланов? :lol:

О, не, надявам се да го продадем. Това момче има голям потенциал. Но в нашето спряло първенство, а и със Студентски град и кифлите, бързо може да последва Гарата.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 сеп 2020 13:00

"Андриан Краев подписа с Левски за една година"

https://topsport.bg/levski/andrian-krae ... odina.html

Успех и да надмине брат си. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 21 сеп 2020 13:03

TristaNNN написа:

Той е тук защото е стъклен. Такива футболисти не се котират в нормалните първенства - един мач играе - после месец е контузен. Славчев е същата работа.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 сеп 2020 14:26

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 21 сеп 2020 17:35

Още едно Левскарче в отбора ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Левски”