И аз съм за продажбата на Стаси. Не заради друго, но мисля, че момчето му е време да излезе. Почна да проявява една типична отпуснатост и ако не промени нещо, ще последва хора, като Мариян Огнянов, Курдов и други, които имаха потенциал, но им липсва дисциплина, за да го задържат и развият. Много правилен ход на Тодоров да го остави на пейката. Дано малкия не го е хванала звездоманията, че лошо иначе.
Роби ще ми е интересно да видя какво ще се получи от него. Прекалено е млад, но има физиката и скоростта. Тактически обаче - трябва да натрупа опит. Това идва с годините.
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
metodito написа:...
Роби ще ми е интересно да видя какво ще се получи от него. Прекалено е млад, но има физиката и скоростта. Тактически обаче - трябва да натрупа опит. Това идва с годините.
Роби има 22 участия в различните младежки формации на холандския национален тим, а и момчето е продукт на холандските школи, минал е и през Фейенорд. Тука ли ще трупа тактически опит тепърва - при чичо Гошо и Жиката Миланов?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
Вутов е напуснал Ботев, дали ще има предложение да се върне при нас?
Той слуша жена си, пък и 10к таван на заплатите ще са му малко.
На мястото на Станислав ако дойде ще е екстра.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:metodito написа:...
Роби има 22 участия в различните младежки формации на холандския национален тим, а и момчето е продукт на холандските школи, минал е и през Фейенорд. Тука ли ще трупа тактически опит тепърва - при чичо Гошо и Жиката Миланов?
О, не, надявам се да го продадем. Това момче има голям потенциал. Но в нашето спряло първенство, а и със Студентски град и кифлите, бързо може да последва Гарата.
"Андриан Краев подписа с Левски за една година"
https://topsport.bg/levski/andrian-krae ... odina.html
Успех и да надмине брат си.
https://topsport.bg/levski/andrian-krae ... odina.html
Успех и да надмине брат си.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
TristaNNN написа:metodito написа:...
Той е тук защото е стъклен. Такива футболисти не се котират в нормалните първенства - един мач играе - после месец е контузен. Славчев е същата работа.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Още едно Левскарче в отбора ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]