Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 09 сеп 2020 06:27

bilyaletdinov написа:Кой ще е този луд, който ще си вкарва автогол и ще дава пари за Левски? След Нова Година щяло да е по-добре. Да, то и Наско Сираков идваше със спонсори.
Никой няма да даде една стотинка за Левски, докато е политически зависим. Сиреч Бойко е в играта.
Какви Прохазки и Бардони? Ние сме клуб с проблематична, ама доста проблематична публика, която иска да използва клуба за лични облаги. Политически зависими от Борисов и между другото с около 25 млн. задължения.
Е, прощавайте, че не вярваме в дядо Коледа.

Левски ще тръгне напред когато не политически зависим. Когато забрани достъпа на София Запад до стадиона, когато в клуба започне да се работи професионално. Сиреч няма да е скоро. Тъй, че Наско не го знам какво ще устисква, ама няма да дочака следващия спуснат с парашут от Тиквоча.

По време на синята приказка не бяхме "политически зависими" и всичко беше цветя и рози ли?
Понеже си фен на Ювентус, да те питам. Мислиш ли, че Юве ще се справят с изнудвачите-фенове? Те нямат ли такъв проблем? Нямало ли е случай, в който едни фенове са заявявали в пряк текст как, ако не им предоставят квотата от безплатни билети, ще правят погроми. И то преди един европейски мач мисля, че беше.
Ако Тиквоча ни държеше все още, днес - след махането на Васко Зара - веднага щеше да е назначен нов бащица и днес щяхме да обсъждаме нещо друго - футболно, така, както го правихме по времето на Срас (кьопавият Божка, финтовете на Габи, играта на Мапуку, а реално проблемите на заден фон са били крещящи) или в началото при Зара.
Последна промяна от metodito на 09 сеп 2020 11:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2020 06:31

rane написа:
wilge написа:
rane написа:
LoveAndPeace написа:Кабов изхвърчал.
Изненадан ли си? Леке с талант. Засега надделява първото и е логично да му се посочи вратата!

Той бе даван под наем на Ботев (Враца), Царско село и Витоша (Бистрица). Всички го връщаха защото никъде не успя да се наложи. Факти, нищо лично. Дано на Овча купел успее. На Герена определено не успя. Още по-радостно е, че посочиха вратата и на другото леке (но без талант), който след като бе натирен от "Сливнишки герой" един друг "герой" се опитваше да пробута в Левски. За португалеца не мога да коментирам, но ако не е бил с класа над българите и е искал висока заплата, по-добре че не са го взели. Адмирирам предпочитането на Цонев пред Ната.
Нали не си мислиш, че са предпочели Цонев пред Ната просто ей така. Ната го купиха някакви, а Левски е със скъсани джобове и не може да си позволи да плаща за трансфери. Иначе Цонев на фона на Юруков, Найденов, Дъска, Талпа и останалите тотални бездарници ще ни се стори същински Марадона, но не забравяй, че и той си е некадърник на фона дори на един Спиерингс ;) Просто сега(като се привлекат и още един двама не чак такива бездарници от типа на Цонев) може и да се спасим от изпадане и да кретаме около 7-8 място.

Изображение

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 сеп 2020 08:24

rane написа:
wilge написа:
rane написа:
LoveAndPeace написа:Кабов изхвърчал.
Изненадан ли си? Леке с талант. Засега надделява първото и е логично да му се посочи вратата!

Той бе даван под наем на Ботев (Враца), Царско село и Витоша (Бистрица). Всички го връщаха защото никъде не успя да се наложи. Факти, нищо лично. Дано на Овча купел успее. На Герена определено не успя. Още по-радостно е, че посочиха вратата и на другото леке (но без талант), който след като бе натирен от "Сливнишки герой" един друг "герой" се опитваше да пробута в Левски. За португалеца не мога да коментирам, но ако не е бил с класа над българите и е искал висока заплата, по-добре че не са го взели. Адмирирам предпочитането на Цонев пред Ната.
Нали не си мислиш, че са предпочели Цонев пред Ната просто ей така. Ната го купиха някакви, а Левски е със скъсани джобове и не може да си позволи да плаща за трансфери. Иначе Цонев на фона на Юруков, Найденов, Дъска, Талпа и останалите тотални бездарници ще ни се стори същински Марадона, но не забравяй, че и той си е некадърник на фона дори на един Спиерингс ;) Просто сега(като се привлекат и още един двама не чак такива бездарници от типа на Цонев) може и да се спасим от изпадане и да кретаме около 7-8 място.

Той вярно че като Марадона изглеждаше срещу Витоша Цонев :)

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 09 сеп 2020 10:32

mikata написа:
metodito написа:
mikata написа:

Добре е дошъл. Макар и цесекар, намирах баща му за футболно интелигентен футболист. Дано е прехванал от него.
"Левски" придобива вид, за който мрънкям отдавна. Дано издрапаме до Нова година, когато се вземе нещо по-така (вратар, бек, нов Бардон или Прохи) и само напред и нагоре!

И Сираков това каза,че трябва да устискаме до Нова година :roll:

Четох псоледното интервю на Наско. Накара ме да се замисял, какво пък толкова има става до нова година и...се сетих за тръбата.
Онази прословута газова тръба, дето предният път като "Южен поток" не тръгна. Тогава ни обещаваха реки от злато,но уви.
Пусковият срок, който Тиквата е обещал с клетва на Путяв е 01.12.2020.
Дали пък не сме вързани някак си с това?

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 09 сеп 2020 10:51

Те и Валентин Златев го махнаха от Лукойл. Може да го дадат на Тити. :)

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 сеп 2020 10:55

Не знам за тръвата но най много да се пръкне още една фракция София Юг като София Запад и после С И , СС изатваряме кръга. Ставаме Реал Мадрид на балканите.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 сеп 2020 13:25

Станишев и цар Симеон месиха ли се във футбола, назначаваха ли спонсори на отборите? Натискаха ли Батков да се маха, за да сложат техен човек? Весела Лечева и Лучано раздаваха ли бази търгове, променяха ли ей така първенството? Или пък смениха Славков/Михайлов щото спря да е удобен. Сам можеш да си отговориш що имаше 3 български отбора в УЕФА, защо два излязоха от групите, а ЦСКА отпадна за един гол в края на мача с Монако. Или пък как националите спечелиха 20+ точки в квалификациите за Евро 2008.
Ако Левски е 'свободен' защо не се намира спонсор? Каква по-голяма реклама да се изтъпанеш и в този момент да кажеш "Аз спасих Левски"...само дето някак спонсорите взеха да се отдръпват. Защо ли? Може би защото в държавата цари небивал хаос.

Като фен на Юве мога да ти кажа, че Аньели също се е срещал с фракции като Нуклео, забравих името на другото. Да, но аз не съм видял да се мята бомби и факли по стадиона, фенове да млатят други фенове. Бил съм в т.нар. фенски сектор и никой татуиран полуидиот не ме кара да ставам и да пея.
Същите организирани фенове, не е пееха в поредица от мачове преди 2 сезона, защото Аньели вдигна билетите драстично. Тази година мисля, че пак ще ги вдигнат. Е, и?
Това не е накарало Аньели да почне да даде конференции и да се обяснява на някакви престъпници.
Перез реши проблема с Ултра Сур генерално. Директно си ги изгони от стадиона. Е, и? Да не би на Бернабеу да има бомби, да е празен или тн?
Няма как Левски да бъде изписан като кърлеж от определени организарани безделници и това да не оказва влияние. Ти би ли инвестирал в отбор, чиито организирани фенове се свързват с наркоразпространение, расистки прояви и хулиганство. И това става видно от мачове в последните години. А, на всичкото отгоре искат да им дават и пари под различни форми.
Е, няма да има такива. Докато не се направи дълбока чистка Левски ще вегетира.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 09 сеп 2020 14:51

bilyaletdinov написа:Станишев и цар Симеон месиха ли се във футбола, назначаваха ли спонсори на отборите? Натискаха ли Батков да се маха, за да сложат техен човек? Весела Лечева и Лучано раздаваха ли бази търгове, променяха ли ей така първенството? Или пък смениха Славков/Михайлов щото спря да е удобен. Сам можеш да си отговориш що имаше 3 български отбора в УЕФА, защо два излязоха от групите, а ЦСКА отпадна за един гол в края на мача с Монако. Или пък как националите спечелиха 20+ точки в квалификациите за Евро 2008.
Ако Левски е 'свободен' защо не се намира спонсор? Каква по-голяма реклама да се изтъпанеш и в този момент да кажеш "Аз спасих Левски"...само дето някак спонсорите взеха да се отдръпват. Защо ли? Може би защото в държавата цари небивал хаос.

Като фен на Юве мога да ти кажа, че Аньели също се е срещал с фракции като Нуклео, забравих името на другото. Да, но аз не съм видял да се мята бомби и факли по стадиона, фенове да млатят други фенове. Бил съм в т.нар. фенски сектор и никой татуиран полуидиот не ме кара да ставам и да пея.
Същите организирани фенове, не е пееха в поредица от мачове преди 2 сезона, защото Аньели вдигна билетите драстично. Тази година мисля, че пак ще ги вдигнат. Е, и?
Това не е накарало Аньели да почне да даде конференции и да се обяснява на някакви престъпници.
Перез реши проблема с Ултра Сур генерално. Директно си ги изгони от стадиона. Е, и? Да не би на Бернабеу да има бомби, да е празен или тн?
Няма как Левски да бъде изписан като кърлеж от определени организарани безделници и това да не оказва влияние. Ти би ли инвестирал в отбор, чиито организирани фенове се свързват с наркоразпространение, расистки прояви и хулиганство. И това става видно от мачове в последните години. А, на всичкото отгоре искат да им дават и пари под различни форми.

Много си прав за това.
Сигурен съм, че в началото си, организираните фенове и НКП-та са имали иделани цени, но според мен някъде по пътя нещата са се изкривили и няма връщане назад.
Лично аз смятам, че ние феновете трябва да сме на стадиона а не по разни канцеларии, кабинети и даващи осмиващи ни интервюта.
Аз лично не искам да ме представляват хора с подобни криминални досиета, заради които на всички ни се лепи срамно клеймо.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2020 16:27

bilyaletdinov написа:Станишев и цар Симеон месиха ли се във футбола, назначаваха ли спонсори на отборите? Натискаха ли Батков да се маха, за да сложат техен човек? Весела Лечева и Лучано раздаваха ли бази търгове, променяха ли ей така първенството? Или пък смениха Славков/Михайлов щото спря да е удобен. Сам можеш да си отговориш що имаше 3 български отбора в УЕФА, защо два излязоха от групите, а ЦСКА отпадна за един гол в края на мача с Монако. Или пък как националите спечелиха 20+ точки в квалификациите за Евро 2008.

Трябва да видим, ако падне Борисов какво ще е. Сираков не е визирал протестите, но може да се получи щастливо съвпадение. Хората само ще стават по-бедни и постепенно младите и усмихнатите могат да бъдат заменени от гневните и изнервените. Когато се застуди ще стане. И Борисов ще падне - временно или не. До Нова година. "Левски" е една от фирмите, през която перат/прекарват пари. Що се отнася до думите на един колега за "потока" и че може да има връзка с нас, не. За Боклука Борисов потока ще е страшен автогол. И за всеки инвеститор - Вашингтон знае. ;)

И така и трябва.

Не знам това да е спирало спонсори да идват в "Левски". Спомни си 90-те/ранните 00.
Няма как "Левски" да не е замесен по някакъв начин в политиката. А за тези фракции има един лесен начин - махаш тарторите и организацийките им се разпадат.

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 сеп 2020 23:12

dedra написа:Те и Валентин Златев го махнаха от Лукойл. Може да го дадат на Тити. :)

Бижутера и Гошо Гинчев са в тотализатора, що пък не... :)

Върни се в “Левски”