bilyaletdinov написа:Станишев и цар Симеон месиха ли се във футбола, назначаваха ли спонсори на отборите? Натискаха ли Батков да се маха, за да сложат техен човек? Весела Лечева и Лучано раздаваха ли бази търгове, променяха ли ей така първенството? Или пък смениха Славков/Михайлов щото спря да е удобен. Сам можеш да си отговориш що имаше 3 български отбора в УЕФА, защо два излязоха от групите, а ЦСКА отпадна за един гол в края на мача с Монако. Или пък как националите спечелиха 20+ точки в квалификациите за Евро 2008.
Ако Левски е 'свободен' защо не се намира спонсор? Каква по-голяма реклама да се изтъпанеш и в този момент да кажеш "Аз спасих Левски"...само дето някак спонсорите взеха да се отдръпват. Защо ли? Може би защото в държавата цари небивал хаос.
Като фен на Юве мога да ти кажа, че Аньели също се е срещал с фракции като Нуклео, забравих името на другото. Да, но аз не съм видял да се мята бомби и факли по стадиона, фенове да млатят други фенове. Бил съм в т.нар. фенски сектор и никой татуиран полуидиот не ме кара да ставам и да пея.
Същите организирани фенове, не е пееха в поредица от мачове преди 2 сезона, защото Аньели вдигна билетите драстично. Тази година мисля, че пак ще ги вдигнат. Е, и?
Това не е накарало Аньели да почне да даде конференции и да се обяснява на някакви престъпници.
Перез реши проблема с Ултра Сур генерално. Директно си ги изгони от стадиона. Е, и? Да не би на Бернабеу да има бомби, да е празен или тн?
Няма как Левски да бъде изписан като кърлеж от определени организарани безделници и това да не оказва влияние. Ти би ли инвестирал в отбор, чиито организирани фенове се свързват с наркоразпространение, расистки прояви и хулиганство. И това става видно от мачове в последните години. А, на всичкото отгоре искат да им дават и пари под различни форми.
Е, няма да има такива. Докато не се направи дълбока чистка Левски ще вегетира.
Трябва да видим, ако падне Борисов какво ще е. Сираков не е визирал протестите, но може да се получи щастливо съвпадение. Хората само ще стават по-бедни и постепенно младите и усмихнатите могат да бъдат заменени от гневните и изнервените. Когато се застуди ще стане. И Борисов ще падне - временно или не. До Нова година. "Левски" е една от фирмите, през която перат/прекарват пари. Що се отнася до думите на един колега за "потока" и че може да има връзка с нас, не. За Боклука Борисов потока ще е страшен автогол. И за всеки инвеститор - Вашингтон знае.
Това не е накарало Аньели да почне да даде конференции и да се обяснява на някакви престъпници.
И така и трябва.
Няма как Левски да бъде изписан като кърлеж от определени организарани безделници и това да не оказва влияние. Ти би ли инвестирал в отбор, чиито организирани фенове се свързват с наркоразпространение, расистки прояви и хулиганство. И това става видно от мачове в последните години. А, на всичкото отгоре искат да им дават и пари под различни форми.
Не знам това да е спирало спонсори да идват в "Левски". Спомни си 90-те/ранните 00.
Няма как "Левски" да не е замесен по някакъв начин в политиката. А за тези фракции има един лесен начин - махаш тарторите и организацийките им се разпадат.