Футболът е по-полезен от тичане и фитнес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Футболът е по-полезен от тичане и фитнес

Мнениеот _RoKi_ » 06 фев 2010 16:27

Yanev написа:Еми аз играя също за удоволствие от 3-4 години .. фактът,че преди това бях с наднормено тегло,а сега съм един от най-слабичките сред приятелите ми,говори красноречиво .. Тука в София започнаха да строят някви изкуствени и радващото е,че се запазват вече година .. Аз иначе цъкам за училищния отбор,но смятам да се пробвам лятото в софийския Академик,макар че ми е доста късно .. Така или иначе като завърша,ще бягам към чужбина,така,че нищо няма да загубя,ако се запиша .. ЦАР ФУТБОЛ !

Тези изкуствени игрища почнаха да се строят още преди 2год. някъде,да не и повече...Те са правят с подкрепата и помощта на УЕФА,като те отпуснаха голяма сума за построяването на такива изкуствени игрища в по-големите градове...В Казанлък беше едно от първите направени игрища,но нали сме българин,вече е толкова разбито,все едно съществува от 10год.

За футбола никога не е късно да се пробваш,въпроса е какви са те цилети и в кой тим искаш да играеш...Ся,няма как на 23-24г. например да почнеш да тренираш и да искаш да си в Левски или ЦСКА...Но за отбор от "Б" група няма никакъв проблем да станеш футболист....

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 фев 2010 16:31

_RoKi_ написа:
THE G.A.M.E написа:Че аз......с футбол отслабвам всяко лято, от как съм се уволнил ( зимата на 2000 г. )
Е....по някога в седмицата играем, само по веднъж....но тогава подържам форма с тичане....което също много помага !
В момента съм 90 кг. ......но съм сигурен.....че към края на Май....ще съм в нормата си..... около 82-83 кг. И причината за това....ще е основно футбола....макар и на аматьорско - любителско ниво !

П.П.
За бога братя......спрете тия цигари ! ;)
Играта,колко си висок,защото 90кг. не са малко,трябва да си поне 1.90 сигурно :roll:

П.П.:Как да спрат,като първо не могат и второ-за спорта в нашата държава въобще не се дават пари...И тук подкрепям някои пушачи най-вече,които викат "Еми по-добре в нас на топло пред компа,от колкото навън в студа в и без туй отчайващото състояние на стадионите и поляните,на които играем"...Да не говорим,че няма никакви спортни игрища :|

183 см. съм висок......да определено тия 90 кг. са множко за тоя ръст.... :lol: но аз докато бях футболист подържах 83-85 кг. ....така, че от тая гледна точка ...дори и след 10 г. прекъсване.....пак долу горе съм в норма..... :lol:
Иначе за цигарите......не би трябвало да има оправдание !
Но имам приятели и познати.....които въпреки че се счупват от тичане....почти не отслабват.....според някои лекари.....е заради цигарите !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 06 фев 2010 16:37

THE G.A.M.E написа:
_RoKi_ написа:
THE G.A.M.E написа:Че аз......с футбол отслабвам всяко лято, от как съм се уволнил ( зимата на 2000 г. )
Е....по някога в седмицата играем, само по веднъж....но тогава подържам форма с тичане....което също много помага !
В момента съм 90 кг. ......но съм сигурен.....че към края на Май....ще съм в нормата си..... около 82-83 кг. И причината за това....ще е основно футбола....макар и на аматьорско - любителско ниво !

П.П.
За бога братя......спрете тия цигари ! ;)
Играта,колко си висок,защото 90кг. не са малко,трябва да си поне 1.90 сигурно :roll:

П.П.:Как да спрат,като първо не могат и второ-за спорта в нашата държава въобще не се дават пари...И тук подкрепям някои пушачи най-вече,които викат "Еми по-добре в нас на топло пред компа,от колкото навън в студа в и без туй отчайващото състояние на стадионите и поляните,на които играем"...Да не говорим,че няма никакви спортни игрища :|

183 см. съм висок......да определено тия 90 кг. са множко за тоя ръст.... :lol: но аз докато бях футболист подържах 83-85 кг. ....така, че от тая гледна точка ...дори и след 10 г. прекъсване.....пак долу горе съм в норма..... :lol:
Иначе за цигарите......не би трябвало да има оправдание !
Но имам приятели и познати.....които въпреки че се счупват от тичане....почти не отслабват.....според някои лекари.....е заради цигарите !
Еми това говори,че наистина си поддържал доста добра форма,щом не са ти се отразили годините на състоянието ти...
Аз за цигарите съм чувал друго,което не знам дали е вярно,по простата причина,че дори не съм и близвал цигара през живота си и не откривам нужда да го правя...Та,става въпрос,че имам приятели,които като пушат не усещат нужда да се хранят и така не надебеляват...Тоест пушенето помага затова да не си дебел,аз така го разбирам

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 06 фев 2010 16:38

Едва ли е много по-полезен от тичането например. Защото покрай натоварването на много мускули може да се получи някоя травма и така да се лишиш от много други спортове. Така че за мен фитнес, тичане и плуване е най-добрият вариант. Но разбира се и футбол от време на време ;)
Изображение

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 фев 2010 16:47

_RoKi_ написа:Аз за цигарите съм чувал друго,което не знам дали е вярно,по простата причина,че дори не съм и близвал цигара през живота си и не откривам нужда да го правя...Та,става въпрос,че имам приятели,които като пушат не усещат нужда да се хранят и така не надебеляват...Тоест пушенето помага затова да не си дебел,аз така го разбирам

И двата варианта са верни......но и в двата случая, не е добре за пушачите......но те си знаят !
Аз съм се чудил на хората...които хем искат да са добри спортисти....хем пък по минимум кутия на ден.....не им мърда ! ........ :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 06 фев 2010 16:50

shevchenko написа:Едва ли е много по-полезен от тичането например. Защото покрай натоварването на много мускули може да се получи някоя травма и така да се лишиш от много други спортове. Така че за мен фитнес, тичане и плуване е най-добрият вариант. Но разбира се и футбол от време на време ;)

Виж,ако искаш да правиш мускули-бицепс,трицепс и въобще да си с мускули,фитнеса помага много повече,но тук говорим за полезно...Аз не мисля,че фитнеса може да е по-полезен от футбола...Виж,за плуването съм съгласен...Там се натоварва всичко....Тичането помага много,но то е една малко част от футбола,който включва още много неща и съответно е по-полезен

И двата варианта са верни......но и в двата случая, не е добре за пушачите......но те си знаят !
Аз съм се чудил на хората...които хем искат да са добри спортисти....хем пък по минимум кутия на ден.....не им мърда ! ........ :roll:
И аз съм се чудил за тази дилема на пушачите,хем искат да си правят удоволствието да пушат,хем искат да бъдат здравословни и добре изглеждащи...Еми няма как и двете да са съвместими,трябва да се направи избор

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 06 фев 2010 17:07

Естествено, че е полезен. А за едно време не ми напомняйте.. направо ми се реве... Нямаше много добри условия но бяхме много и всеки искаше да играе. Сега обратното... условията се подобряват, но не можеш да намериш с кой да разцъкаш веднъж седмично даже! Всички са мързели или не им се занимава... Не го разбирам това :cry:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 06 фев 2010 19:26

Хм,не съм много съгласен че условията се подобряват,няколко изкуствени игрища за град като София са крайно недостатъчни,вижте в чужбина,на всяка крачка има игрища,открити закрити,естествена изкуствена трева,но пък сте прави и затова че има огромен отлив към спортовете,което е много лошо..Иначе аз съм 1,80-1,82 висок,81 кг бях преди 10 минути и се чувствам добре,въпреки че през лятото съм 75-76,но тогава е разбираемо.Относно това за пушенето и пиенете,аз рядко пия,само на събирания с приятели и никога не прекалявам,може би 2-3 пъти в годината се случва да пийна повече,обикновенно нова година,рожденния ми ден,нещо такова..Цигара не съм опитвал през живота си,надявам се няма и да го направя!Понякога направо се чудя какво удоволствие им доставя на днешните ни "звезди" да се напиват постоянно и да пушат като комини :shock:

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 07 фев 2010 08:19

всеки ден по 3-4 км плуване и после 2-3 пици с биричка :lol: .

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 07 фев 2010 12:36

maximalniq написа:А да не говорим ,че хора като мен и вас останаха малко.Вече не е модерно да играеш футбол,модерно е да си рапе или чаргар и да имаш най-малко две кутии цигари в джоба или да стоиш вкъщи и да играеш фифа. :) Като малки се събирахме 20 човека да играем в близкото училище и имахме резервни скамейки по дълги от на Левски и ЦСКА взети заедно. :lol: Вече няма счупени прозорци ,скъсани топки по улиците,сега има... нищо няма.Скъсани кабели на интернета и това е...

Много си прав в нашия квартал повечето 95-96 набор са някви тъпи рапета дет много ма дразнят като ни видят да ритаме с цялото си нахалство ме питат "Аре да ходя да та уча да пушеш"

Върни се в “Игри и забавления”