Yanev написа:Еми аз играя също за удоволствие от 3-4 години .. фактът,че преди това бях с наднормено тегло,а сега съм един от най-слабичките сред приятелите ми,говори красноречиво .. Тука в София започнаха да строят някви изкуствени и радващото е,че се запазват вече година .. Аз иначе цъкам за училищния отбор,но смятам да се пробвам лятото в софийския Академик,макар че ми е доста късно .. Така или иначе като завърша,ще бягам към чужбина,така,че нищо няма да загубя,ако се запиша .. ЦАР ФУТБОЛ !
Тези изкуствени игрища почнаха да се строят още преди 2год. някъде,да не и повече...Те са правят с подкрепата и помощта на УЕФА,като те отпуснаха голяма сума за построяването на такива изкуствени игрища в по-големите градове...В Казанлък беше едно от първите направени игрища,но нали сме българин,вече е толкова разбито,все едно съществува от 10год.
За футбола никога не е късно да се пробваш,въпроса е какви са те цилети и в кой тим искаш да играеш...Ся,няма как на 23-24г. например да почнеш да тренираш и да искаш да си в Левски или ЦСКА...Но за отбор от "Б" група няма никакъв проблем да станеш футболист....