koisa написа:scooool написа:koisa написа:scooool написа:Нали говорим за търпение, не отписвайте Юруков! С други партньори в средата ще изглежда различно.Имайте търпение към младите, така се гради и реноме, в момента всеки млад играч ще предпочете Славия или Ботев...Морето, заради политиката им.
Той вече 3-4 години е част от мъжкия отбор и би трябвало отдавна да е преминал този период на изчакване. Виж негови връстници и по-малки от него как играят със самочувствие в Ботев,
онези, Черно море и т.н. Само при нашите се искат 100 години, за да разберем, че не става. Едно време така мъчихме Орачев и още няколко други с надеждата да стане нещо, но... Тодоров правилно каза, че сега е момента да се докажат. Защото после като се вземат други, няма да видят терен.
Затова ви обясниха, че момчето има два мача.от септември..., аз съм Левскар и винаги ще си защитавам играчите! Ако отиде някъде и играе един сезон,.ще викаме няма характер за Левски....същи като Цоневите, а сега ги чакаме като месий.Подкрепа без мрънкане пичове
Кой ги чака Цоневите? Аз не чакам нито един от настоящите. На отбора му трябва качество, а не такива, които са съгласни, ама дали могат да помогнат с качествата си на никой не е ясно, дори на хората в клуба.
Е, като не се чака - постоянно джуркане на футболисти, трансфери до дупка, три отбора за сезон, фалит, чао. И после: "Ами те феновете така искат".
Единствените доказани като ненекадърници са футбалерите. Те просто нямат време да докажат, че са некадърници. Не им дават. Директори и директорченца, треньори и треньорченца, мъжки секретарки и сие - всичките те обаче получават достатъчно време да докажат некадърността си. Насочвайте хейта си към тях. Много е лесно така да се хвърлят обиди към едни малки деца и футбалерите. Тука няколко човека повтаряте тази лъжа за футболистите НЯКОЛКО СЕЗОНА. НЕ, не са виновни те. Футболистите имат НАЙ-МАЛКАТА ВИНА. Рецептата ви я даде Стоилов преди седмица:
- организация на ниво клуб;
- стройна субординация - всяка жаба си знае гьола и работи;
- всички - от чистачката до най-големия шеф да гледат в една посока;
- постоянство'
- късмет. Без това не може никъде.
Футболът е колективна игра и това трябва да е водещото, когато се говори за футбол. Единиците не играят, когато има колектив. И с "некадърна игра", с червен картон и все едно без бекове, можехме да бием в Кърджали. Лелеле, какви дитирамби щяха да се сипят тук. По-добре, че не бихме. Самият Тодоров го каза: иска си време. За разлика от този отбор, клубът като клуб няма време, за съжаление, и може да не видим докъде може да се развие този колектив. И аз не съм впечатлен от Тодоров, но знам, че няма да го махнат. А и кой знае...?! Може да се лъжа (за Хубчев за съжаление не се излъгах, дано за Г.Тодоров се лъжа поне) за възможностите му. Що не? Бекове нямаме. Това е единственото, за което ще мрънкам. Поне сега ще се види работата на Горанов.