Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот koisa » 17 авг 2020 12:34

scooool написа:Нали говорим за търпение, не отписвайте Юруков! С други партньори в средата ще изглежда различно.Имайте търпение към младите, така се гради и реноме, в момента всеки млад играч ще предпочете Славия или Ботев...Морето, заради политиката им.

Той вече 3-4 години е част от мъжкия отбор и би трябвало отдавна да е преминал този период на изчакване. Виж негови връстници и по-малки от него как играят със самочувствие в Ботев, онези, Черно море и т.н. Само при нашите се искат 100 години, за да разберем, че не става. Едно време така мъчихме Орачев и още няколко други с надеждата да стане нещо, но... Тодоров правилно каза, че сега е момента да се докажат. Защото после като се вземат други, няма да видят терен.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 17 авг 2020 12:35

Няма шанс Ната да взима "тавана"
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 авг 2020 12:40

Юруков като му видя пораженческата физиономия?Една такава без желание,примиренческа,гледа все надолу,сякаш го карат насила.Найденов сякаш е по-серт на външен вид,ама като игра-нъц.Толкова ли няма високи здрави момчета в тази школа?Ако не друго поне с физика да се борят.Станиславчо и той същият.Антов дървар отвсякъде ,ама с физика,нагъл и решителен,действа със самочувствие,а това е предостатъчно за Бг първенство.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 авг 2020 12:45

Характер не се тренира. Или го имаш или го нямаш. Като си малодушен и нямаш характер за Левски отиваш в Септември.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 17 авг 2020 13:08

mikata написа:
virtualenbg написа:
mikata написа:С Боби Цонев и Уесли Ната халфовата линия ще изглежда различно :roll:

Притесняваме, че имаме остра нужда от добри играчи в дефанза.
Онзи ден, там ни беше трагедията...спешно ни трябва Тиам или някой акто него.
Загадка остава и намерението на Ейлофсон....

Трябва и дефанзивен халф.

Да, затова написах, че ни трябва Тиам.
Не знам даи няма да е добре, ако се върне поне Райнов, щото...положението е натопорчено вече.
Уж програмата ни е лека, но като нямаш отбор...всичко тежи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 авг 2020 14:00

А защо ни е класически стопер като Тиам. Който седи на точката на центъра и бяга и подава единствено настрани и назад? Двама ...box-to-box халфа ще свършат много по-полезна работа. Между другото от това, което съм гледал от Ната, той не е ли баш такъв?

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 17 авг 2020 14:41

koisa написа:
scooool написа:Нали говорим за търпение, не отписвайте Юруков! С други партньори в средата ще изглежда различно.Имайте търпение към младите, така се гради и реноме, в момента всеки млад играч ще предпочете Славия или Ботев...Морето, заради политиката им.

Той вече 3-4 години е част от мъжкия отбор и би трябвало отдавна да е преминал този период на изчакване. Виж негови връстници и по-малки от него как играят със самочувствие в Ботев, онези, Черно море и т.н. Само при нашите се искат 100 години, за да разберем, че не става. Едно време така мъчихме Орачев и още няколко други с надеждата да стане нещо, но... Тодоров правилно каза, че сега е момента да се докажат. Защото после като се вземат други, няма да видят терен.

Затова ви обясниха, че момчето има два мача.от септември..., аз съм Левскар и винаги ще си защитавам играчите! Ако отиде някъде и играе един сезон,.ще викаме няма характер за Левски....същи като Цоневите, а сега ги чакаме като месий.Подкрепа без мрънкане пичове

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 авг 2020 15:04

scooool написа:
koisa написа:

Затова ви обясниха, че момчето има два мача.от септември..., аз съм Левскар и винаги ще си защитавам играчите! Ако отиде някъде и играе един сезон,.ще викаме няма характер за Левски....същи като Цоневите, а сега ги чакаме като месий.Подкрепа без мрънкане пичове

Кой ги чака Цоневите? Аз не чакам нито един от настоящите. На отбора му трябва качество, а не такива, които са съгласни, ама дали могат да помогнат с качествата си на никой не е ясно, дори на хората в клуба.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 авг 2020 15:30

koisa написа:
scooool написа:
koisa написа:

Кой ги чака Цоневите? Аз не чакам нито един от настоящите. На отбора му трябва качество, а не такива, които са съгласни, ама дали могат да помогнат с качествата си на никой не е ясно, дори на хората в клуба.

Е, като не се чака - постоянно джуркане на футболисти, трансфери до дупка, три отбора за сезон, фалит, чао. И после: "Ами те феновете така искат". :lol:
Единствените доказани като ненекадърници са футбалерите. Те просто нямат време да докажат, че са некадърници. Не им дават. Директори и директорченца, треньори и треньорченца, мъжки секретарки и сие - всичките те обаче получават достатъчно време да докажат некадърността си. Насочвайте хейта си към тях. Много е лесно така да се хвърлят обиди към едни малки деца и футбалерите. Тука няколко човека повтаряте тази лъжа за футболистите НЯКОЛКО СЕЗОНА. НЕ, не са виновни те. Футболистите имат НАЙ-МАЛКАТА ВИНА. Рецептата ви я даде Стоилов преди седмица:
- организация на ниво клуб;
- стройна субординация - всяка жаба си знае гьола и работи;
- всички - от чистачката до най-големия шеф да гледат в една посока;
- постоянство'
- късмет. Без това не може никъде.
Футболът е колективна игра и това трябва да е водещото, когато се говори за футбол. Единиците не играят, когато има колектив. И с "некадърна игра", с червен картон и все едно без бекове, можехме да бием в Кърджали. Лелеле, какви дитирамби щяха да се сипят тук. По-добре, че не бихме. Самият Тодоров го каза: иска си време. За разлика от този отбор, клубът като клуб няма време, за съжаление, и може да не видим докъде може да се развие този колектив. И аз не съм впечатлен от Тодоров, но знам, че няма да го махнат. А и кой знае...?! Може да се лъжа (за Хубчев за съжаление не се излъгах, дано за Г.Тодоров се лъжа поне) за възможностите му. Що не? Бекове нямаме. Това е единственото, за което ще мрънкам. Поне сега ще се види работата на Горанов.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 17 авг 2020 15:52

metodito написа:
koisa написа:
scooool написа:
koisa написа:

Е, като не се чака - постоянно джуркане на футболисти, трансфери до дупка, три отбора за сезон, фалит, чао. И после: "Ами те феновете така искат". :lol:
Единствените доказани като ненекадърници са футбалерите. Те просто нямат време да докажат, че са некадърници. Не им дават. Директори и директорченца, треньори и треньорченца, мъжки секретарки и сие - всичките те обаче получават достатъчно време да докажат некадърността си. Насочвайте хейта си към тях. Много е лесно така да се хвърлят обиди към едни малки деца и футбалерите. Тука няколко човека повтаряте тази лъжа за футболистите НЯКОЛКО СЕЗОНА. НЕ, не са виновни те. Футболистите имат НАЙ-МАЛКАТА ВИНА. Рецептата ви я даде Стоилов преди седмица:
- организация на ниво клуб;
- стройна субординация - всяка жаба си знае гьола и работи;
- всички - от чистачката до най-големия шеф да гледат в една посока;
- постоянство'
- късмет. Без това не може никъде.
Футболът е колективна игра и това трябва да е водещото, когато се говори за футбол. Единиците не играят, когато има колектив. И с "некадърна игра", с червен картон и все едно без бекове, можехме да бием в Кърджали. Лелеле, какви дитирамби щяха да се сипят тук. По-добре, че не бихме. Самият Тодоров го каза: иска си време. За разлика от този отбор, клубът като клуб няма време, за съжаление, и може да не видим докъде може да се развие този колектив. И аз не съм впечатлен от Тодоров, но знам, че няма да го махнат. А и кой знае...?! Може да се лъжа (за Хубчев за съжаление не се излъгах, дано за Г.Тодоров се лъжа поне) за възможностите му. Що не? Бекове нямаме. Това е единственото, за което ще мрънкам. Поне сега ще се види работата на Горанов.

Късмета е за слабите, силните нямат нужда от късмет. Стоилов го е страх да дойде сега в Левски, защото ще го разкрием, в сегашното състояние на отбора резултатите ще са еднакви при всички различни треньори, които и да са те. Докато не започнем да си връщаме дълговете, отбора ще стои на едно място или ще пропада още и още, дълговете тежат и пречат дори и за едно попълнение да се вземе. Защо ни е Ната, да натоварва бюджета първо и второ, как ще го вземем, без пари и следващия му трансфер половината пари ще отидат за Царско село, какви са тия ненормални бедняшки неща, ако има изобщо грам истина в тях. Истината е генерален спонсор, с който да започнем да си погасяваме дълговете, сегашните и дългосрочните, до тогава кой каквото и да си пише, файда никаква, феновете помагаме до някаква степен, но не можем да издържаме отбора на 100 процента всеки месец.

Върни се в “Левски”