Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Kotooshu » 01 авг 2020 21:55

vlong написа:Днес цял ден блъсках.Сега пийвам ракийка,салатка,слушам рок,чета тук-там из спортните сайтове,инякакси съм оптимист.Просто съм настроен позитивно.Само Левски!Пожелавам ви приятна вечер!

И аз съм оптимист .
САМО ЛЕВСКИ
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 авг 2020 00:54

От краткото видео в Спортал мернах Николай Михайлов за малко. Напомни ми за Лилчо Арсов.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 авг 2020 01:55

Serafim написа:От краткото видео в Спортал мернах Николай Михайлов за малко. Напомни ми за Лилчо Арсов.

Лилчо Арсов беше много добър вратар за килограмите си. Дори най-добрия в тая категория, бих казал :) Дано Никито , въпреки телосложението, да е успял да запази уменията си, които демонстрираше преди идването на Хубчев, защото след идването нямаше шанс да демонстрира нищо.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 авг 2020 02:33

Според мен вече е свършил за футбола. Не знам дали не е по-добре да налагаме Петър Иванов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2020 08:03

Никито Михайлов, ако не стоеше толкова близо до полата на мама и тате (за което вероятно и те имат вина), можеше в момента да играе още в някое свестно първенство - Серия Б в Италия, Ере- или Ерстедивизи. Защото той таланта си го имаше, но не го ли развиваш, той закърнява. Без труд нищо не става. Колкото и оня отгоре да ти е сипвал, не се ли поизпотиш, все тая.

Иначе... аз вече мислено се подготвям за "В". Тук сме говорили как трябва да стигнем дъното, за да се оттласнем нагоре. След като копахме пустотото дъно години, явно момента е дошъл. И това трябва да дава оптимизъм, а не да се чертаят апокалипсиси. Тирето е вид апокалипсис, "В" не е.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 02 авг 2020 08:30

Ей, пак опряхте до мен и Ефбет да ви спасявам от фалит...

Тити писка, че не било морално ...Батков ме призова да си оттегля офертата, а онова недоразумение Павел Колев каза, че искал да стане Новия Папа...

Наско Сираков е малко по-хитър и ми виси постоянно в офиса да му стана Генерален спонсор и да спася фалита на Левски. Фалит, който аз като фен на ЦСКА, не желая.

Спасете си вие клуба, обединете се... кво се делите на ултрас, запад, юг ... с разединение няма как да стане.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 авг 2020 10:59

Tsetsochisloto написа:Ей, пак опряхте до мен и Ефбет да ви спасявам от фалит...

Тити писка, че не било морално ...Батков ме призова да си оттегля офертата, а онова недоразумение Павел Колев каза, че искал да стане Новия Папа...

Наско Сираков е малко по-хитър и ми виси постоянно в офиса да му стана Генерален спонсор и да спася фалита на Левски. Фалит, който аз като фен на ЦСКА, не желая.

Спасете си вие клуба, обединете се... кво се делите на ултрас, запад, юг ... с разединение няма как да стане.

С кръвопийци как да се обединиш?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2020 11:31

Serafim написа:

Васко Зара или Русев по-'убави ли бяха? Иначе егаси, ако не е конфликт на интереси спонсорът на ППЛ да е спонсор и на отбор от същата лига. Както е на Лудогорец. А шефа на Лудогорец да държи правата за излъчване на ППЛ и телевизията, която ги излъчва. :lol:

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 02 авг 2020 11:47

Това, което се случва в "Левски" е отражение на това, което се случва в държавата - мутрите крадоха, праха пари, опустошаваха и сега вековният клуб е на ръба на фалит, както е Цялата Държава. Подигравката е, че един изключително прост и примитивен човек - Бойко Методиев Борисов, лично унищожава вековни институции, с арогантност и дебелашки цинизъм. Да, зад него е Делян Пеевски и дс, всеки нормален го осъзна, мутрата е само флагманът на националния фалит.

Но времето му изтича :!: всеки българин и в частност левскар трябва да потърси персонална отговорност от Борисов и Пеевски за унищожаването на клуба и държавността, времето за заобикалки и премълчавания свърши. Изхвърлянето на банкянската мутра от политиката и изправянето му пред съд е въпрос вече на Оцеляване, както за нацията, така и за "Левски". всички на протестите до оставка на бкп-герб :!: Това ще е краят и на платените "фенове", които паразитират дълги години и стоят за измамата, наречена НКП.

Фирми, които са искали да сключат договори с клуба, са мачкани и принуждавани да се откажат. От кого, ако не от ББ и ДП и крадливата им шайка :?: Доказателство, че изхвърлянето им от политиката е въпрос на оцеляване и за "Левски" :idea:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 авг 2020 12:00

metodito написа:
Serafim написа:

Васко Зара или Русев по-'убави ли бяха? Иначе егаси, ако не е конфликт на интереси спонсорът на ППЛ да е спонсор и на отбор от същата лига. Както е на Лудогорец. А шефа на Лудогорец да държи правата за излъчване на ППЛ и телевизията, която ги излъчва. :lol:

Божков и Русев бяха помолени да издържат клуба, като първия инвестира повече пари от всички други след Батков. Организираните имат съвсем друга идея, няма какво да говорим по този въпрос

Върни се в “Левски”