vlong написа:Днес цял ден блъсках.Сега пийвам ракийка,салатка,слушам рок,чета тук-там из спортните сайтове,инякакси съм оптимист.Просто съм настроен позитивно.Само Левски!Пожелавам ви приятна вечер!
И аз съм оптимист .
САМО ЛЕВСКИ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:Днес цял ден блъсках.Сега пийвам ракийка,салатка,слушам рок,чета тук-там из спортните сайтове,инякакси съм оптимист.Просто съм настроен позитивно.Само Левски!Пожелавам ви приятна вечер!
Serafim написа:От краткото видео в Спортал мернах Николай Михайлов за малко. Напомни ми за Лилчо Арсов.
Tsetsochisloto написа:Ей, пак опряхте до мен и Ефбет да ви спасявам от фалит...
Тити писка, че не било морално ...Батков ме призова да си оттегля офертата, а онова недоразумение Павел Колев каза, че искал да стане Новия Папа...
Наско Сираков е малко по-хитър и ми виси постоянно в офиса да му стана Генерален спонсор и да спася фалита на Левски. Фалит, който аз като фен на ЦСКА, не желая.
Спасете си вие клуба, обединете се... кво се делите на ултрас, запад, юг ... с разединение няма как да стане.
Serafim написа:Tsetsochisloto написа:Ей, пак опряхте до мен и Ефбет да ви спасявам от фалит...
Тити писка, че не било морално ...Батков ме призова да си оттегля офертата, а онова недоразумение Павел Колев каза, че искал да стане Новия Папа...
Наско Сираков е малко по-хитър и ми виси постоянно в офиса да му стана Генерален спонсор и да спася фалита на Левски. Фалит, който аз като фен на ЦСКА, не желая.
Спасете си вие клуба, обединете се... кво се делите на ултрас, запад, юг ... с разединение няма как да стане.
С кръвопийци как да се обединиш?
metodito написа:Serafim написа:Tsetsochisloto написа:Ей, пак опряхте до мен и Ефбет да ви спасявам от фалит...
С кръвопийци как да се обединиш?
Васко Зара или Русев по-'убави ли бяха? Иначе егаси, ако не е конфликт на интереси спонсорът на ППЛ да е спонсор и на отбор от същата лига. Както е на Лудогорец. А шефа на Лудогорец да държи правата за излъчване на ППЛ и телевизията, която ги излъчва.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта