Ла Лига (сезон 2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tapka4a

Re: Ла Лига (сезон 2019-20)

Мнениеот tapka4a » 28 юли 2020 11:50

Аз говоря за писанията по оста Барса - Реал, кой първи е започнал със заяжданията. За Ливърпул както вече споменах аз си ги бъзикам откакто пиша тук от 2013-2014г. и мача от миналата година няма общо. :lol: За другите фенове не знам и не ме интересува, всеки отговаря за себе си. ;)

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 28 юли 2020 16:01

[rimg]https://fotos00.superdeporte.es/2020/07/27/1024x341/externas202007271956551.jpg[/rimg]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 28 юли 2020 19:08

tapka4a написа:Аз говоря за писанията по оста Барса - Реал, кой първи е започнал със заяжданията. За Ливърпул както вече споменах аз си ги бъзикам откакто пиша тук от 2013-2014г. и мача от миналата година няма общо. :lol: За другите фенове не знам и не ме интересува, всеки отговаря за себе си. ;)

Добре де, тънки бъзици са напълно нормални, но провокации с епитети като "лузъри", "докери" и подобни глупости, както и заяждания с това кой от колко време нямал титла, как еди кой си е имал 18 години най-дълга суша, пък оня другия - 12, мен не ме топлят и не са на място просто. Дори тази загуба от Астън Вила, която често споменаваш, и от която очевидно трябва да се срамуваме или едва ли не да закрием отбора, също е тъпа и безсмислена провокация. Извадихме ти факти как отбори като Юнайтед, Реал и дори твоята велика Барселона имат такива резултати през годините, аз лично още чакам да кажеш нещо по въпроса. Заяждания и закачки винаги ще има, особено между фенове на най-големите отбори в дадено първенство, но вашето не знам как да го нарека понякога, сериозно. Не знам защо таите толкова злоба в себе си. :roll:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

tapka4a

Мнениеот tapka4a » 28 юли 2020 20:06

KOPScousers написа:
tapka4a написа:Аз говоря за писанията по оста Барса - Реал, кой първи е започнал със заяжданията. За Ливърпул както вече споменах аз си ги бъзикам откакто пиша тук от 2013-2014г. и мача от миналата година няма общо. :lol: За другите фенове не знам и не ме интересува, всеки отговаря за себе си. ;)

Добре де, тънки бъзици са напълно нормални, но провокации с епитети като "лузъри", "докери" и подобни глупости, както и заяждания с това кой от колко време нямал титла, как еди кой си е имал 18 години най-дълга суша, пък оня другия - 12, мен не ме топлят и не са на място просто. Дори тази загуба от Астън Вила, която често споменаваш, и от която очевидно трябва да се срамуваме или едва ли не да закрием отбора, също е тъпа и безсмислена провокация. Извадихме ти факти как отбори като Юнайтед, Реал и дори твоята велика Барселона имат такива резултати през годините, аз лично още чакам да кажеш нещо по въпроса. Заяждания и закачки винаги ще има, особено между фенове на най-големите отбори в дадено първенство, но вашето не знам как да го нарека понякога, сериозно. Не знам защо таите толкова злоба в себе си. :roll:

Ако си направиш труда да се поразровиш в стотиците постове назад през годините ще видиш, че броя пъти, в който е обиждан отбора на Барселона и в частност феновете е многократно по-голям от този на останалите отбори. И това не е заради мача от миналата година с вас, това ми направи впечатление още през 2013г. когато за първи път писах в тоя форум. Определения и квалификации като - катунци, катакЮнци, каталунски роми/цигани, маври, отцепници (при положение че всички барселонски фенове пишещи тук са българи и не са от каталунския етнос) са многобройни, и една част от изобщо не са изтрити и си стоят. Оправданието на някой модератор - Ми не ми се занимава да изчитам всичко (смях в залата). Ама за другите отбори им се занимава, и всяка обида дори намек за такава бива изтривана до 1-2 часа, докато тези срещу Барса половината да кажем са изтрити, другите си стоят и до днес и плуват като екскременти отгоре на повърхността като доказателство за двойния аршин, който се прилага. Това продължава години наред без да се взимат каквито и да е мерки. И в тази обстановка ти какво очакваш, феновете да не реагират ли ? Да се съгласяват да бъдат обиждани ежедневно само защото са фенове на даден отбор ? Писаното срещу Ливърпул, Реал или др. отбор е нищо в сравнение с помията изливана срещу Барса и феновете й тук в течение на няколко години. Както ти казах достатъчно е да се поразровиш назад, дори само да се ограничиш да изчетеш написаното в 3 теми - Ла Лига, ШЛ и подфорума на Барса за да направиш лесното заключение, че се хули, обижда и принизява отбора и феновете целенасочено. Както казах вече причината е ясна, че няма модератор който да се застъпи за отбора да има баланс, след като има такива фенове на други отбори. Едно човече чистосърдечно си призна на ЛС до мен още преди няколко години (цитирам по памет) - "Ми кво ревеш бе насрано капитанче, ще пишем каквото си искаме за пръца, а и след като никой не ни редактира написаното за вас, значи е вярно и го заслужавате". - След това ЛС ми стана ясно, че си има негласен и неписан двоен аршин и субективни критерии за модериране. Преди това откровение не го вярвах че е възможно и си мислех, че е просто недоглеждане, понеже тогава активността беше много голяма и сигурно модовете не смогват да изчитат и редактират всички постове. Обаче тази тенденция си продължи занапред (няколко години) та до днес и не виждам изгледи за някаква промяна. :roll:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 29 юли 2020 00:33

tapka4a написа:
KOPScousers написа:

Ако си направиш труда да се поразровиш в стотиците постове назад през годините ще видиш, че броя пъти, в който е обиждан отбора на Барселона и в частност феновете е многократно по-голям от този на останалите отбори. И това не е заради мача от миналата година с вас, това ми направи впечатление още през 2013г. когато за първи път писах в тоя форум. Определения и квалификации като - катунци, катакЮнци, каталунски роми/цигани, маври, отцепници (при положение че всички барселонски фенове пишещи тук са българи и не са от каталунския етнос) са многобройни, и една част от изобщо не са изтрити и си стоят. Оправданието на някой модератор - Ми не ми се занимава да изчитам всичко (смях в залата). Ама за другите отбори им се занимава, и всяка обида дори намек за такава бива изтривана до 1-2 часа, докато тези срещу Барса половината да кажем са изтрити, другите си стоят и до днес и плуват като екскременти отгоре на повърхността като доказателство за двойния аршин, който се прилага. Това продължава години наред без да се взимат каквито и да е мерки. И в тази обстановка ти какво очакваш, феновете да не реагират ли ? Да се съгласяват да бъдат обиждани ежедневно само защото са фенове на даден отбор ? Писаното срещу Ливърпул, Реал или др. отбор е нищо в сравнение с помията изливана срещу Барса и феновете й тук в течение на няколко години. Както ти казах достатъчно е да се поразровиш назад, дори само да се ограничиш да изчетеш написаното в 3 теми - Ла Лига, ШЛ и подфорума на Барса за да направиш лесното заключение, че се хули, обижда и принизява отбора и феновете целенасочено. Както казах вече причината е ясна, че няма модератор който да се застъпи за отбора да има баланс, след като има такива фенове на други отбори. Едно човече чистосърдечно си призна на ЛС до мен още преди няколко години (цитирам по памет) - "Ми кво ревеш бе насрано капитанче, ще пишем каквото си искаме за пръца, а и след като никой не ни редактира написаното за вас, значи е вярно и го заслужавате". - След това ЛС ми стана ясно, че си има негласен и неписан двоен аршин и субективни критерии за модериране. Преди това откровение не го вярвах че е възможно и си мислех, че е просто недоглеждане, понеже тогава активността беше много голяма и сигурно модовете не смогват да изчитат и редактират всички постове. Обаче тази тенденция си продължи занапред (няколко години) та до днес и не виждам изгледи за някаква промяна. :roll:

Е, стига де, не можеш да се сърдиш за отцепници, след като ни наричаш докери... :lol: То е абсолютно едно към едно и ако за теб едното е обидно, защо използваш другото, когато се обръщаш към нас? Ние също сме българи, Ливърпул е пристанищен град - факт, Каталуня иска да се цепи от Испания - факт. Щом ние сме докери, вие сте отцепници и в това няма нищо обидно или срамно. Виж, за другите глупости съм съгласен, че е тъпо и грозно и не бива да се наричат отборите по този начин. Много често обаче фенове на Барселона, включително и ти, ни наричате лузъри, че някои от вас си позволяват да казват конкретно лузъР на някой от нас, само защото сме фенове на Ливърпул. Изобщо знаете ли какво значи тази дума? А че не е хубаво да наричате с нея хора зад монитора? Ей това ме дразни мен. Съгласен съм, че има помия върху всеки отбор, но като цяло във форума не останахме много активни членове, и докато по-голямата част от нас гледаме да има разбирателство и да поддържаме добрия тон, вашите фенове постоянно се изцепват с някоя глупост. Ще отречеш ли, че напрежението и обидите идват главно от феновете на Барселона в последните години? Още след отпадането от Рома много се озлобихте, а миналата година чашата преля и лошите определения във форума започнаха с бясна скорост. И така до днес...
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 29 юли 2020 00:40

И ето докато ти го напиша, Попеца пак избухва в темата за ВЛ, наричайки фена на Ман Сити "лузър" и "олигофрен". После какво уважение се очаква да имаме към вас, като има ей такива индивиди? Като оня килър ли, милър ли, къв беше, дето си ме редеше все едно е баш каруцар. Тоя заслужено си хвана пътя за селото, ама и Попа май иска да ходи там. Интересно... :roll:

tapka4a

Мнениеот tapka4a » 29 юли 2020 00:50

Има някои фенове които прекаляват разбира се и те са достатъчни 2ма от всеки един лагер за да нажежат обстановката и да стане мазало. Аз нееднократно съм писал в много предходни форуми, където ме знаят че за мен форумите са за разтоварване, разтуха и реално не желая лошото на никой, без значение какво съм писал. Тия които наистина желаят лошото на някого правят вуду магии или клетви без отсрещната страна да разбере. :lol: Навремето ме цитираха от спортала с някакъв скрийншот, малко след инцидента с Михаел Шумахер на ски курорта, че съм пожелал да умре в адски мъки. Ми аз си го мразя, откакто го гледам, заради сумати нечестни победи през годините, изпреварвания с които умишлено изблъскваше противници за да катастрофират, и най-вече 1996г. когато по същия начин прецака Деймън Хил и му отне титлата, а после не го наказаха по видеоповторения (все още тази практика не беше възприета и във футбола и във Формула 1 и др. спортове). След тая случка наистина го намразих и когато падна и си удари главата малко след нова година 2014г. аз подпийнал и в компания наистина оставих този коментар, че си го е заслужил и кармата за всички злини се връща като бумеранг върху главата му в буквален и преносен смисъл. :lol:
Но пак казвам, заявявал съм го многократно и в други форуми - възрприемам форумите като един виртуален свят за забавление и разтуха, да понякога се разгорещявам което си е част от характера ми, но в действителност не желая лошото на никого вкл. и на тези, с които сме се нагрубявали най-сериозно. Това че някои се впрягат повече и вкл. срещу мен и възприемат интернет писането като едва ли не като взаимоотношения от реалния свят си е техен проблем. Та ние изобщо не се познаваме лично 99% от пишещите тук, камоли да имаме някакви по-задълбочени връзки. :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 юли 2020 19:37

tapka4a написа: Навремето ме цитираха от спортала с някакъв скрийншот, малко след инцидента с Михаел Шумахер на ски курорта, че съм пожелал да умре в адски мъки. Ми аз си го мразя, откакто го гледам, заради сумати нечестни победи през годините, изпреварвания с които умишлено изблъскваше противници за да катастрофират, и най-вече 1996г. когато по същия начин прецака Деймън Хил и му отне титлата, а после не го наказаха по видеоповторения (все още тази практика не беше възприета и във футбола и във Формула 1 и др. спортове). След тая случка наистина го намразих

[offtopic]Най -подпирания и надценен пилот.Мнението ми за него съвпада с твоето.[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Tiberius1991

Мнениеот Tiberius1991 » 29 юли 2020 22:06

slash1912 написа:
tapka4a написа: Навремето ме цитираха от спортала с някакъв скрийншот, малко след инцидента с Михаел Шумахер на ски курорта, че съм пожелал да умре в адски мъки. Ми аз си го мразя, откакто го гледам, заради сумати нечестни победи през годините, изпреварвания с които умишлено изблъскваше противници за да катастрофират, и най-вече 1996г. когато по същия начин прецака Деймън Хил и му отне титлата, а после не го наказаха по видеоповторения (все още тази практика не беше възприета и във футбола и във Формула 1 и др. спортове). След тая случка наистина го намразих

[offtopic]Най -подпирания и надценен пилот.Мнението ми за него съвпада с твоето.[/offtopic]

И аз съм съгласен с вас.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 юли 2020 12:48

ЛОЛ :lol:

Шумахер бил най-подпирания и надценен пилот :lol:

#BlackLivesMatter пък сигурно е най-великия пилот, след като ще подобри рекорда на Шуми от победи и титли с очеизвадно доминираща кола в последните 8 сезона :roll:
И се скъса да реве, по едно време след като го наказаха (справедливо) даже по радиото пита "Наказват ме, защото съм черен ли?" :lol: :mrgreen:

Сега е подел някаква си лицемерна кампания за правата на черните и едва ли не кара всички пилоти да коленичат (Макс и Шарл си го отсвирват де), а той си живее в Монако, не плаща данъците в UK, джитка си с частен самолет и т.н. и говори колко били пренебрегвани и как искал равнопоставеност, ае сиктир - да дойде във Факултета да прави кампания :mrgreen: :mrgreen:

LosChe, Хавито не беше ли пред изпадане с ония клетници от английското Банкя - Уотфорд :roll:
Не мисля че ви е особено надграждане и че ще просперирате, но ще видим... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”