Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tapka4a написа:Аз говоря за писанията по оста Барса - Реал, кой първи е започнал със заяжданията. За Ливърпул както вече споменах аз си ги бъзикам откакто пиша тук от 2013-2014г. и мача от миналата година няма общо.За другите фенове не знам и не ме интересува, всеки отговаря за себе си.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:tapka4a написа:Аз говоря за писанията по оста Барса - Реал, кой първи е започнал със заяжданията. За Ливърпул както вече споменах аз си ги бъзикам откакто пиша тук от 2013-2014г. и мача от миналата година няма общо.За другите фенове не знам и не ме интересува, всеки отговаря за себе си.
Добре де, тънки бъзици са напълно нормални, но провокации с епитети като "лузъри", "докери" и подобни глупости, както и заяждания с това кой от колко време нямал титла, как еди кой си е имал 18 години най-дълга суша, пък оня другия - 12, мен не ме топлят и не са на място просто. Дори тази загуба от Астън Вила, която често споменаваш, и от която очевидно трябва да се срамуваме или едва ли не да закрием отбора, също е тъпа и безсмислена провокация. Извадихме ти факти как отбори като Юнайтед, Реал и дори твоята велика Барселона имат такива резултати през годините, аз лично още чакам да кажеш нещо по въпроса. Заяждания и закачки винаги ще има, особено между фенове на най-големите отбори в дадено първенство, но вашето не знам как да го нарека понякога, сериозно. Не знам защо таите толкова злоба в себе си.
tapka4a написа:KOPScousers написа:tapka4a написа:Аз говоря за писанията по оста Барса - Реал, кой първи е започнал със заяжданията. За Ливърпул както вече споменах аз си ги бъзикам откакто пиша тук от 2013-2014г. и мача от миналата година няма общо.За другите фенове не знам и не ме интересува, всеки отговаря за себе си.
Добре де, тънки бъзици са напълно нормални, но провокации с епитети като "лузъри", "докери" и подобни глупости, както и заяждания с това кой от колко време нямал титла, как еди кой си е имал 18 години най-дълга суша, пък оня другия - 12, мен не ме топлят и не са на място просто. Дори тази загуба от Астън Вила, която често споменаваш, и от която очевидно трябва да се срамуваме или едва ли не да закрием отбора, също е тъпа и безсмислена провокация. Извадихме ти факти как отбори като Юнайтед, Реал и дори твоята велика Барселона имат такива резултати през годините, аз лично още чакам да кажеш нещо по въпроса. Заяждания и закачки винаги ще има, особено между фенове на най-големите отбори в дадено първенство, но вашето не знам как да го нарека понякога, сериозно. Не знам защо таите толкова злоба в себе си.
Ако си направиш труда да се поразровиш в стотиците постове назад през годините ще видиш, че броя пъти, в който е обиждан отбора на Барселона и в частност феновете е многократно по-голям от този на останалите отбори. И това не е заради мача от миналата година с вас, това ми направи впечатление още през 2013г. когато за първи път писах в тоя форум. Определения и квалификации като - катунци, катакЮнци, каталунски роми/цигани, маври, отцепници (при положение че всички барселонски фенове пишещи тук са българи и не са от каталунския етнос) са многобройни, и една част от изобщо не са изтрити и си стоят. Оправданието на някой модератор - Ми не ми се занимава да изчитам всичко (смях в залата). Ама за другите отбори им се занимава, и всяка обида дори намек за такава бива изтривана до 1-2 часа, докато тези срещу Барса половината да кажем са изтрити, другите си стоят и до днес и плуват като екскременти отгоре на повърхността като доказателство за двойния аршин, който се прилага. Това продължава години наред без да се взимат каквито и да е мерки. И в тази обстановка ти какво очакваш, феновете да не реагират ли ? Да се съгласяват да бъдат обиждани ежедневно само защото са фенове на даден отбор ? Писаното срещу Ливърпул, Реал или др. отбор е нищо в сравнение с помията изливана срещу Барса и феновете й тук в течение на няколко години. Както ти казах достатъчно е да се поразровиш назад, дори само да се ограничиш да изчетеш написаното в 3 теми - Ла Лига, ШЛ и подфорума на Барса за да направиш лесното заключение, че се хули, обижда и принизява отбора и феновете целенасочено. Както казах вече причината е ясна, че няма модератор който да се застъпи за отбора да има баланс, след като има такива фенове на други отбори. Едно човече чистосърдечно си призна на ЛС до мен още преди няколко години (цитирам по памет) - "Ми кво ревеш бе насрано капитанче, ще пишем каквото си искаме за пръца, а и след като никой не ни редактира написаното за вас, значи е вярно и го заслужавате". - След това ЛС ми стана ясно, че си има негласен и неписан двоен аршин и субективни критерии за модериране. Преди това откровение не го вярвах че е възможно и си мислех, че е просто недоглеждане, понеже тогава активността беше много голяма и сигурно модовете не смогват да изчитат и редактират всички постове. Обаче тази тенденция си продължи занапред (няколко години) та до днес и не виждам изгледи за някаква промяна.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
tapka4a написа: Навремето ме цитираха от спортала с някакъв скрийншот, малко след инцидента с Михаел Шумахер на ски курорта, че съм пожелал да умре в адски мъки. Ми аз си го мразя, откакто го гледам, заради сумати нечестни победи през годините, изпреварвания с които умишлено изблъскваше противници за да катастрофират, и най-вече 1996г. когато по същия начин прецака Деймън Хил и му отне титлата, а после не го наказаха по видеоповторения (все още тази практика не беше възприета и във футбола и във Формула 1 и др. спортове). След тая случка наистина го намразих
slash1912 написа:tapka4a написа: Навремето ме цитираха от спортала с някакъв скрийншот, малко след инцидента с Михаел Шумахер на ски курорта, че съм пожелал да умре в адски мъки. Ми аз си го мразя, откакто го гледам, заради сумати нечестни победи през годините, изпреварвания с които умишлено изблъскваше противници за да катастрофират, и най-вече 1996г. когато по същия начин прецака Деймън Хил и му отне титлата, а после не го наказаха по видеоповторения (все още тази практика не беше възприета и във футбола и във Формула 1 и др. спортове). След тая случка наистина го намразих
[offtopic]Най -подпирания и надценен пилот.Мнението ми за него съвпада с твоето.[/offtopic]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта