Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

filcolins
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот filcolins » 20 юли 2020 14:13

modor написа:Петър Ганев е пич. Ще го докаже с времето. Ако му позволят.

Той няма бизнес. Кльопа грантове от Сорос

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 20 юли 2020 14:28

На Титито му липсвал много благодетел.
Е те тоя ще демонтира модела Бащица :lol: .
Не съм оптимист.

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 20 юли 2020 15:34

filcolins написа:
modor написа:Петър Ганев е пич. Ще го докаже с времето. Ако му позволят.

Той няма бизнес. Кльопа грантове от Сорос

Може да го навие да спонсорира отбора, и без това е свикнал да налива пари за глупости :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2020 16:24

След като се спомена името на Сорос в темата, аз възвърнах доверието си във форума на "Гонг" и отново считам, че тук пишат едни безпристрастни и отговорни, рационално мислещи и нямащи никакви задни мисли да пишат това, което пишат, хора. Хвала. Чета и си записвам, попивайки от безмерната мъдрост и инсайдърски капацитет.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2020 16:34

alexdb написа:На Титито му липсвал много благодетел.
Е те тоя ще демонтира модела Бащица :lol: .
Не съм оптимист.

Що бе, ще го замени с изцяло нов - вместо баща, ще си имаме дете-идиот. :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2020 16:43

Пускам видеото с тити по новатв и само след няколко секунди се пляскам по челото.
Системен нарушител на закона по пътищата, говори за морал. Представяте ли си за каква наглост става въпрос ? Обвинява обществото в недоверие. Да, няма причина да е недоверчиво. Тук няма корупция, всичко е честно. Всичко е цветя и рози тук.
Човек, който цял живот е с мутрите говори за морал. Сериозно ? Фурнаджийска лопата говори за морал. Няма по-нагъл и безсрамен човек от този!
И о, да...само след няколко секунди от този нещастник и вече съм свръх мотивиран да даря пари на клуба. Треперя от мотивация!

Клубът никога не е имал толкова срамни времена, колкото сега с това жалко същество!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 юли 2020 17:39

Eminem написа:Пускам видеото с тити по новатв и само след няколко секунди се пляскам по челото.
Системен нарушител на закона по пътищата, говори за морал. Представяте ли си за каква наглост става въпрос ? Обвинява обществото в недоверие. Да, няма причина да е недоверчиво. Тук няма корупция, всичко е честно. Всичко е цветя и рози тук.
Човек, който цял живот е с мутрите говори за морал. Сериозно ? Фурнаджийска лопата говори за морал. Няма по-нагъл и безсрамен човек от този!
И о, да...само след няколко секунди от този нещастник и вече съм свръх мотивиран да даря пари на клуба. Треперя от мотивация!

Клубът никога не е имал толкова срамни времена, колкото сега с това жалко същество!

Представител на Macron: Седем е добро число, но не и за Тити - 7 неистини в неговото фейсбук изявление

"Време е да сложим край на всички спекулации относно прекратения спонсорски договор между Левски и Macron. През последните седмици бяха тиражирани много неистини и направени неверни внушения. Официално и добронамерено каня г-н Константин Папазов на Live среща в медийните канали на Sportal.bg тази седмица, за да направим последен прочит на договора между Левски и Macron. Нека приключи тази срамна и тъжна сага още сега. Ако г-н Папазов наистина държи на прозрачността, честността и има мъжко поведение, то няма да отхвърли тази покана. В публикацията си от събота, той два пъти спомена моето име на фона на седем неистини. Така мога го вържа с един любим рефрен на левскарите: "Седем е добро число, но не и за Тити - 7 неистини в неговото фейсбук изявление от събота.", категоричен бе Георгиев пред Sportal.bg.

https://www.sportal.bg/news.php?news=853678
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2020 19:21

Ами прозрачният моралист е длъжен да приеме.

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 юли 2020 20:27

- „Ние почти цял ден бяхме заедно днес с Наско Сираков и Тити Папазов. Нямането на пари кара всеки един футболист да се дърпа и да се замисля. Призовавам феновете на търпение. Ние съществуваме благодарение на феновете. Призовавам да не се похарчи Сираков за втори път. Сираков трябва да бъде в Левски. Ако се намерят средства и се направи селекция, и Сираков бъде силен в съблекалнята на Левски, Левски ще успее. Иначе Левски загива. Става въпрос за безумни заплати за нашата действителност. В никакъв случай Левски няма да слага тирета и такива неща. Убеден съм, че Левски няма да слага нито тирета, нито запетайки“, каза още Георги Тодоров.

Започвайте да плюете и ,,физкултурника,,
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юли 2020 21:02

Георги Тодоров е последният човек, който трябва да бъде плют в момента :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”