modor написа:Петър Ганев е пич. Ще го докаже с времето. Ако му позволят.
Той няма бизнес. Кльопа грантове от Сорос
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Петър Ганев е пич. Ще го докаже с времето. Ако му позволят.
filcolins написа:modor написа:Петър Ганев е пич. Ще го докаже с времето. Ако му позволят.
Той няма бизнес. Кльопа грантове от Сорос
alexdb написа:На Титито му липсвал много благодетел.
Е те тоя ще демонтира модела Бащица.
Не съм оптимист.
Eminem написа:Пускам видеото с тити по новатв и само след няколко секунди се пляскам по челото.
Системен нарушител на закона по пътищата, говори за морал. Представяте ли си за каква наглост става въпрос ? Обвинява обществото в недоверие. Да, няма причина да е недоверчиво. Тук няма корупция, всичко е честно. Всичко е цветя и рози тук.
Човек, който цял живот е с мутрите говори за морал. Сериозно ? Фурнаджийска лопата говори за морал. Няма по-нагъл и безсрамен човек от този!
И о, да...само след няколко секунди от този нещастник и вече съм свръх мотивиран да даря пари на клуба. Треперя от мотивация!
Клубът никога не е имал толкова срамни времена, колкото сега с това жалко същество!
"Време е да сложим край на всички спекулации относно прекратения спонсорски договор между Левски и Macron. През последните седмици бяха тиражирани много неистини и направени неверни внушения. Официално и добронамерено каня г-н Константин Папазов на Live среща в медийните канали на Sportal.bg тази седмица, за да направим последен прочит на договора между Левски и Macron. Нека приключи тази срамна и тъжна сага още сега. Ако г-н Папазов наистина държи на прозрачността, честността и има мъжко поведение, то няма да отхвърли тази покана. В публикацията си от събота, той два пъти спомена моето име на фона на седем неистини. Така мога го вържа с един любим рефрен на левскарите: "Седем е добро число, но не и за Тити - 7 неистини в неговото фейсбук изявление от събота.", категоричен бе Георгиев пред Sportal.bg.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds и 17 госта