Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bilyaletdinov » 19 юли 2020 21:00

mikata написа:Сираков малко се прави на умряла лисица и сега играе със западняците,получили финансирането което му е обещано веднага ще ги нарита и ще ги държи настрани.

От кой ще го получи това финансиране? Щото пак е заложил на слаби карти и ще загуби. Само, че не е заложил свои пари, а съдбата на Левски.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2020 22:26

Минавам да напомня, че благодарение на тръста и цялата им организация покрай дарителската кампания, Левски просъществува през последните месеци. Длъжен съм да го направя, понеже ПК и клуба вдигаха рамене, когато опря ножа до кокала, а синия народ стисна юмрука и рече, че няма да остави Левски да умре като куче и поиска да дарява, и всеки питаше "ама как и къде" да пратя! Правя го, понеже виждам, че пак тръста е виновен за всички бакии в Левски, нали.
За няколко месеца в тоя форум нямаше едно "благодаря" за хората, които се нагърбиха с тази нелека задача, щото, те, нали, си нямат семейства, работа, проблеми в живота и т.н. Едно-едничко признателно изречение и чисточовешко "благодаря" за дарителската кампания и усилията на хората нямаше тука! :( И пак ги нарочиха за гробокопачи ... :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 юли 2020 22:54

Какъв беше смисъла Левски да не играе в ЛЕ? Нали уж след една година ще е по-трудно да се вземе лиценз, т.е. ще трябват пари, но такива още няма.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 юли 2020 23:09

mikata написа:Сираков малко се прави на умряла лисица и сега играе със западняците,получили финансирането което му е обещано веднага ще ги нарита и ще ги държи настрани.

Иска ми се да мисля , че просто си подбира битките , а за тази конкретно още не й е дошло времето.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юли 2020 23:19

Пуснах сълза! Ох...разчувствах се.....
Благодаря на ку*вите на сз!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 юли 2020 23:21

TristaNNN написа:Минавам да напомня, че благодарение на тръста и цялата им организация покрай дарителската кампания, Левски просъществува през последните месеци. Длъжен съм да го направя, понеже ПК и клуба вдигаха рамене, когато опря ножа до кокала, а синия народ стисна юмрука и рече, че няма да остави Левски да умре като куче и поиска да дарява, и всеки питаше "ама как и къде" да пратя! Правя го, понеже виждам, че пак тръста е виновен за всички бакии в Левски, нали.
За няколко месеца в тоя форум нямаше едно "благодаря" за хората, които се нагърбиха с тази нелека задача, щото, те, нали, си нямат семейства, работа, проблеми в живота и т.н. Едно-едничко признателно изречение и чисточовешко "благодаря" за дарителската кампания и усилията на хората нямаше тука! :( И пак ги нарочиха за гробокопачи ... :(

Голям камък хвърли, голяма дума не казвай...

от Kotooshu » 04 мар 2020 19:10
Страшно много неща изнесе от "кухнята" Павел Колев , браво за което !
Браво на Иван и Андрей , така се прави .
Има "стратегия" за бъдещето включваща НАС привържениците , тук за мен е истината .
Според мен като се "освободи" и дано да е час по скоро Иво Ивков ... задължително трябва да се повдигнат обвинения за източване на клуба и умишлен опит за фарит... към лицата Тонев и Русев и ко. !
В момента на "Левски" му трябват хора като "наша" Рали ... дейни и всеотдайни .
За съжаление в своята си злоба към някой или нещо в клуба много от левскарите не "виждат" какво става в момента .
Редно е лично аз да поздравя и Тръст "Синя България" , момчета и момичета за това което правят и направиха .
И по времето на Синия Лупи го писах ... трябва да се радваме , че не спечелихме купата .

п.п. Оранжавите несретници , отвориха шампанското по рано и сега се опитват да ни убедят , че не си заслужавало и всичко било лъжа ... мъка,мъка,мъка

От позицията на член на Тръста ли питаш или просто трябва да ви благодарим всеки ден , на спасителите .... но забравяте едно нещо , всички го забравяте ... Тръст "Синя България" или СЗ-2 наречен от мен , притежава 10% от акциите на "Левски" ... ?!? Тогава бяхте втория по големина акционер на Левски и не беше ли редно да имат най накрая някаква отговорност , отговорност в момент в който клуба на практика не функционираше и имаше един Павел Колев , който и до ден днешен го хейтят хората с право или без , всеки има право на мнение !

И Левски не е оцелял заради СЗ-2 , а зареди хилядите левскари дали и последния си лев , хора като Рали и много други знайни и незнайни сини сърца !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 юли 2020 23:55

Трябва ли да благодарим и на СЗ-1 , на тези търговци на спортни стоки , търговците на дрога , "мъже на честа" , за меморандума , ...... ?
Моля ,някой да напише няколко прочувствени слова на хората с БЕЗВЪЗМЕЗДНАТА помощ оказали на клуба в тези тежки времена !
Благодаря
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юли 2020 00:00

Kotooshu написа:Редно е лично аз да поздравя и Тръст "Синя България" , момчета и момичета за това което правят и направиха .

О, тогава веднага се извинявам, публично и сега!
Явно това изречение ми е убягнало сред тоновете ... айде да не казвам какво. Но все пак е добре, че има поне едно благодатствено мнение по темата с дарителската кампания и дори един човек е оценил и поблагодарил на главите и моторите, които я създадоха и задвижиха. Щото без тая кампания и техническото й изпълнение, вече можеше и да няма Левски.
И това трябва да се запомни, аз поне ще се погрижа да го припомням тук в този форум.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 20 юли 2020 01:43

honda написа:
alexdb написа:
Eminem написа:Някои неща не са ми ясни около канала Левски тв.
Две такси ли трябва да плащаме ? Една за домакинските мачове и една за гостуванията?
А феновете на отборите, които гостуват на Герена и те ли трябва да платят такса, за да гледат мачовете ?

Май много си се вързал на глупостите на Сирака. Правата за първенството принадлежат на Нова Броудкастинг груп, а твоя договор с Диема е на база настоящите канали и настоящата програмна схема. Левски ТВ може да влезе в такъв пакет само безплатно, но това не променя обстоятелството, че първенството с домакинските срещи на Левски ще си се предават по Диемите. Ако някой иска Левски ТВ да е платена това няма да се отрази на цената на Диема, а който иска ще може да си се абонира и да си налива пари на комарджията, клоуна и СЗ. С какво ще пълнят този канал те си знаят. Но не мисля, че ще има много мераклии които ще проявят изобщо интерес да ги спонсорират.

Би ли посочил откъде имаш споделената от теб информация? Или е твоето мнение по въпроса?
Би ли споделил с мен невежата кой е собственик на правата от футболните мачове от нашето първенство? БФС? ПФЛ? Клубовете?
Как се взема решението кой да притежава правата и какво има право да прави притежателят( или този на който правта са преотстъпени) с тях?
Кой има правото на арбитраж при спорове относно тези права?
Благодаря за отговорите?

Има Устав на БФС, правилник за провеждане на първенството и дисциплинарен правилник, както и договор за момента и за първенството 2020/2021 г. Санкциите за неизпълнение са повече от ясни.
Правата са на организатора на първенството (Устав на БФС - Чл. 96. (1) БФС притежава изключителните права за реклама, телевизионно и радиоразпространение на всички състезания по футбол, които са организирани и администрирани от съюза - нещо неясно или да ти тълкувам?). Има и един текст, който ти казва, че правата се продават централизирано от БФС. После идва чл.97 (3) Редът за упражняване от ФК на правата за реклама, телевизионно и радиоразпространение на състезания по футбол, както и разпределението на средствата, получени по договорите за централизирана продажба на тези права, се определят с наредба, която се утвърждава от ИК след съгласуване с ПФЛ (нещо неясно за правата на ФК?). Как се взима решение питаш? Ами като станеш член на БФС и декларираш, че приемаш устава. Малкият проблем е, че ако не си член на БФС няма как да участваш в каквото и да е състезание по футбол. Всеки, който смята, че притежава правата може да се обърне към съд, но ако загуби плаща целия масраф, вкл. и претендирани вреди ако има такива. Много ми е интересно точно какви права ще претендира Левски? Може би авторски? :lol: :lol: :lol:

Или за да съм малко по-ясен - Сираков няма абсолютно никакви права, а глупостта му с Левски ТВ е смешна. Още с подаването на документите за членство в БФС, както и за лицензиране за участие в първенството той декларира, че е запознат и приема всички условия и правила за участие. Като не попълни тази декларация гледа първенството по телевизора. Като си плати на Диема разбира се. За да продаваш нещо то трябва да е твое, а в случая не е. Във всеки случай със смешните си претенции и глупостите си основното което прави е да настройва всички срещу Левски, вкл. и не малка част от привържениците на клуба. Дотук за два месеца три глупости. Нещата вървят към резонния си край. Комарджията и клоуно очевадно бяха натресени в клуба за да го закрият. И то по особено грозен начин. Това което прави с претенциите си за тези права е чисто и просто като дойде момента да пусне кепенците да каже, че тия от БФС са му виновни и той няма никаква вина. Което ще си е поредната лъжа естествено.
Последна промяна от alexdb на 20 юли 2020 02:40, променено общо 10 пъти.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 20 юли 2020 01:50

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:Минавам да напомня, че благодарение на тръста и цялата им организация покрай дарителската кампания, Левски просъществува през последните месеци. Длъжен съм да го направя, понеже ПК и клуба вдигаха рамене, когато опря ножа до кокала, а синия народ стисна юмрука и рече, че няма да остави Левски да умре като куче и поиска да дарява, и всеки питаше "ама как и къде" да пратя! Правя го, понеже виждам, че пак тръста е виновен за всички бакии в Левски, нали.

Голям камък хвърли, голяма дума не казвай...

от Kotooshu » 04 мар 2020 19:10
Страшно много неща изнесе от "кухнята" Павел Колев , браво за което !
Браво на Иван и Андрей , така се прави .
Има "стратегия" за бъдещето включваща НАС привържениците , тук за мен е истината .
Според мен като се "освободи" и дано да е час по скоро Иво Ивков ... задължително трябва да се повдигнат обвинения за източване на клуба и умишлен опит за фарит... към лицата Тонев и Русев и ко. !
В момента на "Левски" му трябват хора като "наша" Рали ... дейни и всеотдайни .
За съжаление в своята си злоба към някой или нещо в клуба много от левскарите не "виждат" какво става в момента .
Редно е лично аз да поздравя и Тръст "Синя България" , момчета и момичета за това което правят и направиха .
И по времето на Синия Лупи го писах ... трябва да се радваме , че не спечелихме купата .

п.п. Оранжавите несретници , отвориха шампанското по рано и сега се опитват да ни убедят , че не си заслужавало и всичко било лъжа ... мъка,мъка,мъка

От позицията на член на Тръста ли питаш или просто трябва да ви благодарим всеки ден , на спасителите .... но забравяте едно нещо , всички го забравяте ... Тръст "Синя България" или СЗ-2 наречен от мен , притежава 10% от акциите на "Левски" ... ?!? Тогава бяхте втория по големина акционер на Левски и не беше ли редно да имат най накрая някаква отговорност , отговорност в момент в който клуба на практика не функционираше и имаше един Павел Колев , който и до ден днешен го хейтят хората с право или без , всеки има право на мнение !

И Левски не е оцелял заради СЗ-2 , а зареди хилядите левскари дали и последния си лев , хора като Рали и много други знайни и незнайни сини сърца !!!

Е, пропуснал си и други дайни лица като дарителят Пеевски и адвоката му ;) Трябва и на тях да им се напишат специални благодарности. А и на оня от Банкя Болният, дет даде акъла как трябва да седят нещата и кой да е собственик и ни прати изпълнители в лицето на Сираков и Папазов. Благодарско и на него.

Върни се в “Левски”