Папазов да го качва на джипката и да го кара в Разград. Веднага!
ПП. Райнов си тръгва. Най-после един лъч в тоя мрак!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:blue avalanche написа:realno написа:Като искаме да се отървем от модела "бащица" как ще стане без даване?
Аз не познавам отбор в света, който да се издържа само от феновете. А ти?
Фанелките на играчите пак ли ние ще ги купуваме? А бутонките?
Заплатата на Павел Колев? Пак феновете?
Глобите на СЗ пак ли феновете ще ги плащат?
Неустойката на Хубчев и сие феновете ли ще я плащат?
Аз не познавам отбор в света, в който да се издържа само "бащица"? А ти?
Ако феновете са съпричастни с клуба и искат да се част от него ще плащат бутонки, фланелки, заплати, ток, вода, горивото на автобуса, топките, всичко без което клуба не може, включително всякакви видове неустойки, защото те са заварено положение и не е изключено и за в бъдеще да се допускат грешки в трансферите. Но това, което зависи от нас, и което носи глоби, трябва да се прекрати.
Kotooshu написа:Бибочко
Васил Колев
20 ч. ·
"Даренията на феновете за вноската към НАП секнаха"
alexdb написа:realno написа:blue avalanche написа:realno написа:Като искаме да се отървем от модела "бащица" как ще стане без даване?
Ако феновете са съпричастни с клуба и искат да се част от него ще плащат бутонки, фланелки, заплати, ток, вода, горивото на автобуса, топките, всичко без което клуба не може, включително всякакви видове неустойки, защото те са заварено положение и не е изключено и за в бъдеще да се допускат грешки в трансферите. Но това, което зависи от нас, и което носи глоби, трябва да се прекрати.
Реално всеки нормален отбор в света се издържа в някаква степен от феновете, ама не по тоя дърварско-аматьорски начин с дарения, подаяния и просия. Има нещо тотално сбъркано изобщо в мисленето което виждам. Дайте тука да дадета пък ние ще решим как да го похарчим. И винаги тигана е сложен, но рибата я няма.
Апропо Болният Левскар ще идва ли на общото събрание да даде ноу-хауто как Левски се издържа от феновете или ще се развиват пак кухи глупости в бъдеще време със съюза в условно наклонение![]()
![]()
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
realno написа:alexdb написа:realno написа:blue avalanche написа:realno написа:Като искаме да се отървем от модела "бащица" как ще стане без даване?
Реално всеки нормален отбор в света се издържа в някаква степен от феновете, ама не по тоя дърварско-аматьорски начин с дарения, подаяния и просия. Има нещо тотално сбъркано изобщо в мисленето което виждам. Дайте тука да дадета пък ние ще решим как да го похарчим. И винаги тигана е сложен, но рибата я няма.
Апропо Болният Левскар ще идва ли на общото събрание да даде ноу-хауто как Левски се издържа от феновете или ще се развиват пак кухи глупости в бъдеще време със съюза в условно наклонение![]()
![]()
Условията са извънредни и се действа по извънреден начин. Не съм казал, че това трябва да бъде дългосрочния модела, но когато няма мачове, финанси от ЕКТ, спонсори, рекламодатели и няма приходи от никъде и то в условията на здравна и икономическа криза, какво друго да се направи? Най - лесно е да си изоставим клуба. Видяхме, че по време на изолациите по света имаше клубове, които се възползваха от тази възможност и продължават да се възползват. Когато нещата се нормализират, ако е рекъл Господ, тогава модела на финансиране няма да бъде по този "дърварско-аматьорски начин с дарения, подаяния и просия".
blue avalanche написа:Чета, че Л-ц предложили 600 хил. евро за Иванов.
Папазов да го качва на джипката и да го кара в Разград. Веднага!
ПП. Райнов си тръгва. Най-после един лъч в тоя мрак!
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 23 госта