Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2020 09:50

realno написа:
blue avalanche написа:
realno написа:Като искаме да се отървем от модела "бащица" как ще стане без даване?

Аз не познавам отбор в света, който да се издържа само от феновете. А ти?
Фанелките на играчите пак ли ние ще ги купуваме? А бутонките?
Заплатата на Павел Колев? Пак феновете?
Глобите на СЗ пак ли феновете ще ги плащат?
Неустойката на Хубчев и сие феновете ли ще я плащат?

Аз не познавам отбор в света, в който да се издържа само "бащица"? А ти?
Ако феновете са съпричастни с клуба и искат да се част от него ще плащат бутонки, фланелки, заплати, ток, вода, горивото на автобуса, топките, всичко без което клуба не може, включително всякакви видове неустойки, защото те са заварено положение и не е изключено и за в бъдеще да се допускат грешки в трансферите. Но това, което зависи от нас, и което носи глоби, трябва да се прекрати.

Извинявай, да не би да съм се оженил за ПФК Левски, без да разбера? Или да съм го осиновил?
Че да го изхранвам и обличам?
Тая цялата работа не е ли двупосочна?
Значи аз да издържам отбора, а той да ми се "отплаща" с позорни игри, с мафиотски "заигравки", корупция в ДЮШ и т.н. Правилно ли разбрах?
Когато клубът ДОКАЖЕ, че може да се справи с това НЕЩО, което носи глоби и наказания, тогава да иска пари.
От това, което виждам, Сираков не само НЕ ЖЕЛАЕ да се справи със СЗ и другите паразити, а е дупе и гащи с тях.
А, и взима пари от Прасюгата Пеевски. Дето хората на площада искат да разкарат и линчуват.
Айде нема нужда...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2020 09:58

Чета, че Л-ц предложили 600 хил. евро за Иванов.
Папазов да го качва на джипката и да го кара в Разград. Веднага!
ПП. Райнов си тръгва. Най-после един лъч в тоя мрак! :mrgreen:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 юли 2020 11:19

realno написа:
blue avalanche написа:
realno написа:Като искаме да се отървем от модела "бащица" как ще стане без даване?

Ако феновете са съпричастни с клуба и искат да се част от него ще плащат бутонки, фланелки, заплати, ток, вода, горивото на автобуса, топките, всичко без което клуба не може, включително всякакви видове неустойки, защото те са заварено положение и не е изключено и за в бъдеще да се допускат грешки в трансферите. Но това, което зависи от нас, и което носи глоби, трябва да се прекрати.

Реално всеки нормален отбор в света се издържа в някаква степен от феновете, ама не по тоя дърварско-аматьорски начин с дарения, подаяния и просия. Има нещо тотално сбъркано изобщо в мисленето което виждам. Дайте тука да дадета пък ние ще решим как да го похарчим. И винаги тигана е сложен, но рибата я няма.
Апропо Болният Левскар ще идва ли на общото събрание да даде ноу-хауто как Левски се издържа от феновете или ще се развиват пак кухи глупости в бъдеще време със съюза в условно наклонение :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 юли 2020 11:29

Kotooshu написа:Бибочко :mrgreen:

Васил Колев
20 ч. ·
"Даренията на феновете за вноската към НАП секнаха"

Павел Колев, Петър Хубчев, Райнов, Горанов (най-жалкият капитан в историята на Левски сигурно, само си спомнете какви капитани Левски е имал в предишнтие десетилетия), скандалните мачове в плейофите (към 4 коеф. хикса с ЦСКА-София, 4 коеф. победата в Стара Загора, 4 коеф. загубата от Славия, 6 коеф. загубата от Локо Пд, а и при другите залози и по време на мача може и доста по-големи да станат тези коефициенти) и накрая Левски не се класира за Европа, щото ще изградят уникален отбор за 1 година и догодина ще бият наред всички.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 юли 2020 11:35

alexdb написа:
realno написа:
blue avalanche написа:

Реално всеки нормален отбор в света се издържа в някаква степен от феновете, ама не по тоя дърварско-аматьорски начин с дарения, подаяния и просия. Има нещо тотално сбъркано изобщо в мисленето което виждам. Дайте тука да дадета пък ние ще решим как да го похарчим. И винаги тигана е сложен, но рибата я няма.
Апропо Болният Левскар ще идва ли на общото събрание да даде ноу-хауто как Левски се издържа от феновете или ще се развиват пак кухи глупости в бъдеще време със съюза в условно наклонение :lol: :lol: :lol:

Условията са извънредни и се действа по извънреден начин. Не съм казал, че това трябва да бъде дългосрочния модела, но когато няма мачове, финанси от ЕКТ, спонсори, рекламодатели и няма приходи от никъде и то в условията на здравна и икономическа криза, какво друго да се направи? Най - лесно е да си изоставим клуба. Видяхме, че по време на изолациите по света имаше клубове, които се възползваха от тази възможност и продължават да се възползват. Когато нещата се нормализират, ако е рекъл Господ, тогава модела на финансиране няма да бъде по този "дърварско-аматьорски начин с дарения, подаяния и просия".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 16 юли 2020 11:36

Освен продажбата на играчи, нищо друго съществено от Наско Сираков.
Какви са тия тайни срещи с фракции? Тия фракции колко кинти дават в Левски и само от тях лис а даренията, че им се дава таен отчет?
Защо и какво прави тръста с техните 10%? Чакат дивидент; ли????
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 юли 2020 11:42

realno написа:
alexdb написа:
realno написа:
blue avalanche написа:

Условията са извънредни и се действа по извънреден начин. Не съм казал, че това трябва да бъде дългосрочния модела, но когато няма мачове, финанси от ЕКТ, спонсори, рекламодатели и няма приходи от никъде и то в условията на здравна и икономическа криза, какво друго да се направи? Най - лесно е да си изоставим клуба. Видяхме, че по време на изолациите по света имаше клубове, които се възползваха от тази възможност и продължават да се възползват. Когато нещата се нормализират, ако е рекъл Господ, тогава модела на финансиране няма да бъде по този "дърварско-аматьорски начин с дарения, подаяния и просия".

E как да има финанси от ЕКТ като Сираков каза не щем в Европа и тази цел се постигна :lol: .

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 юли 2020 11:47

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JcqlSPW834w[/youtube]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 юли 2020 11:48

Вие - българите, живеещи далече от родния дом, с вашата съпричастност към кампанията Всички за Левски можете да дадете безпрецедентен урок по единство, за да запазим любовта на поколения наши сънародници. Само обединени,всички българи по света, можем да върнем "Левски" към корените му! Помогнете му!
"Левски" е Институция в спорта! "Левски" е начин на живот! "Левски" наистина е отбор на народа и това го показаха нашите фенове, които по безпрецедентен начин доказаха силната си любов към отбора. Левски е преминал през много тежки моменти в историята си, но за първи път се намира в такава ситуация - да се бори за своето оцеляване. Унизителното състояние до което е докаран любимият ни отбор през последните 10 години управление изисква пълна мобилизация и отдаденост, за да успеем да го вдигнем от дъното и да го възкресим! Днес се обръщам към нашите милиони сънародници живеещи по света, далече от дома си. Не само към левскарите в чужбина, а към всички българи със зов за помощ, да спасим една истинска институция в спорта, един Символ на любовта и победата, една вековна славна традиция! Нека дадем един живителен тласък и нужната глътка въздух на "Левски", за да се изправи на крака и нека докажем, че българите, които са далече от Родината имат силата да спасяват и да участват успешно в различни благородни каузи в любимата си България!
Сигурен съм, че всички заедно, обединени тук, в България и по целия свят, ние българите можем днес, чрез помощта си към стогодишната синя светиня, да докажем, че любовта ни може да направи чудото и да даде този толкова нужен мощен тласък на един клуб, носил толкова радост и щастие, да се изправи на крака. Трябва ни само една живителна глътка въздух, за да се изправим на крака и да полетим и дълбоко вярвам, че с общи усилия ще успеем това да се случи.
Скъпи сънародници живеещи по света, далече от България, аз, Наско Сираков, който бях избран от феновете да застана начело на любимия си клуб в този катастрофален момент за него, се обръщам към вас с надежда и вяра, за вашата помощ, за да докажем, че дори и разпръснати по света, заедно можем да вършим чудеса, заедно сме силни и ще успеем!
Благодаря на Цветелин Димитров - продуцент на клипа, на Йордан Георгиев - оператор и на всички участвали в клипа спортисти, артисти, певици, за любовта и подкрепата им към "Левски" в този труден момент!
Обръщам се към всички медии, с молба да публикуват клипа в този тежък момент за “Левски”!
Заедно ще спасим "Левски" и той ще се върне към корените си!

Ваш Наско Сираков
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JcqlSPW834w[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2020 11:54

Чета "Кървавото писмо" на Сираков и направо се представям късащия се от рев Папазов!
Сираков досега не е казал:
Може ли да озапти фракциите и да изреже тумора СЗ? Или ще си върти игричките с тях? С парите на феновете?

Върни се в “Левски”