realno написа:blue avalanche написа:realno написа:Като искаме да се отървем от модела "бащица" как ще стане без даване?
Аз не познавам отбор в света, който да се издържа само от феновете. А ти?
Фанелките на играчите пак ли ние ще ги купуваме? А бутонките?
Заплатата на Павел Колев? Пак феновете?
Глобите на СЗ пак ли феновете ще ги плащат?
Неустойката на Хубчев и сие феновете ли ще я плащат?
Аз не познавам отбор в света, в който да се издържа само "бащица"? А ти?
Ако феновете са съпричастни с клуба и искат да се част от него ще плащат бутонки, фланелки, заплати, ток, вода, горивото на автобуса, топките, всичко без което клуба не може, включително всякакви видове неустойки, защото те са заварено положение и не е изключено и за в бъдеще да се допускат грешки в трансферите. Но това, което зависи от нас, и което носи глоби, трябва да се прекрати.
Извинявай, да не би да съм се оженил за ПФК Левски, без да разбера? Или да съм го осиновил?
Че да го изхранвам и обличам?
Тая цялата работа не е ли двупосочна?
Значи аз да издържам отбора, а той да ми се "отплаща" с позорни игри, с мафиотски "заигравки", корупция в ДЮШ и т.н. Правилно ли разбрах?
Когато клубът ДОКАЖЕ, че може да се справи с това НЕЩО, което носи глоби и наказания, тогава да иска пари.
От това, което виждам, Сираков не само НЕ ЖЕЛАЕ да се справи със СЗ и другите паразити, а е дупе и гащи с тях.
А, и взима пари от Прасюгата Пеевски. Дето хората на площада искат да разкарат и линчуват.
Айде нема нужда...