scooool написа:Проста математика, преди Божков да дойде се твърдеше че имаме 32-33 милиона задължения,ако не се лъжа. Сега са 24+ едни висящи 7!, и Пак отиваме на 30+.....какво по дяволите са правили този сезон, уж Лотарията наля 24 мил.??????.Защо журналистите не задават такива въпроси!!!, на мен лично цялата история с даренията доста ме надъхваше и смятам да продължа, хареса ми да ни виждам така обединени!, бъдете здрави и не губете кураж...дано не съм заблуден оптимист.....Само Левски
П.с.не искам Ясен за треньор, помня как Гонзо го мачкаше, едвам говореше на интервютата!, ако сте прави за СЗ, не виждам смисъл от треньор българин.
От тези 24 милиона, 3,5 милиона ще си ги плати Спас Русев, 7 милиона от лотарията са с пъдеж до 2023година и 4милиона към строителната фирма Сираков е сключил договор да влязат в сила след 5 години, което реално за момента ни помага! Остават 8 милиона дългове, от които 4,3 милиона са към НАП, а уж ние се заехме с тази издръжка (нали сме велики фенове)! Останалите около 4милиона са комисионни, заплати, всекидневни харчения и подобни! Така, че така раздробени нещата, не изглеждат зле! И аз не съм съгласен със Сираков за 0 година в Европа, защото от отстраняванета на Руженберок взехме около 400хир.евро,което не са малко пари!