Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Serafim » 12 юни 2020 01:11

rhaegar написа:
Serafim написа:Имам неприятното чувство, че много скоро повечето хора ще са силно отвратени от това в какво състояние ще е и как ще се управлява клуба

Що, сега много весели и щастливи ли изглеждаме? Мисля, че повечето хора с два грама мозък виждат на къде върви клуба и кой се разпорежда в него, доволните надали са много.

Има еуфория заради Сираков

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 юни 2020 01:21

Проста математика, преди Божков да дойде се твърдеше че имаме 32-33 милиона задължения,ако не се лъжа. Сега са 24+ едни висящи 7!, и Пак отиваме на 30+.....какво по дяволите са правили този сезон, уж Лотарията наля 24 мил.??????.Защо журналистите не задават такива въпроси!!!, на мен лично цялата история с даренията доста ме надъхваше и смятам да продължа, хареса ми да ни виждам така обединени!, бъдете здрави и не губете кураж...дано не съм заблуден оптимист.....Само Левски

П.с.не искам Ясен за треньор, помня как Гонзо го мачкаше, едвам говореше на интервютата!, ако сте прави за СЗ, не виждам смисъл от треньор българин.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 12 юни 2020 02:24

scooool написа:Проста математика, преди Божков да дойде се твърдеше че имаме 32-33 милиона задължения,ако не се лъжа. Сега са 24+ едни висящи 7!, и Пак отиваме на 30+.....какво по дяволите са правили този сезон, уж Лотарията наля 24 мил.??????.Защо журналистите не задават такива въпроси!!!, на мен лично цялата история с даренията доста ме надъхваше и смятам да продължа, хареса ми да ни виждам така обединени!, бъдете здрави и не губете кураж...дано не съм заблуден оптимист.....Само Левски

П.с.не искам Ясен за треньор, помня как Гонзо го мачкаше, едвам говореше на интервютата!, ако сте прави за СЗ, не виждам смисъл от треньор българин.

24-те милиона включват висящите 7.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 12 юни 2020 07:51

На мача с Лудогорец на Герена минаваха ли урни по секторите ? И ако да, излезнало ли е някъде инфо за събраната сума, защото аз никъде не видях ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 юни 2020 08:01

Гнусно употребяване на Хубчев :(
Нека платените наркомани и приятелите на Тиквата се радват.
Нищо позитивно не намирам в "промените".
Нямам надежди за бъдещето.
Най-лошото предстои.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 12 юни 2020 08:25

Заплатаджията-менте и темерут Хубчев вече е вън.
Една беда вече в минус.
Гнусно беше употребен Дерменджиев от лъжеца ПК.
За другото - има нещо наречено национални избори, отивате и гласувате, а не се криете и след това 4 години само е***** в интернета. При 60% не гласували тва е положението. И тва далече не е проблем само на Левски, така е
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 юни 2020 08:40

Warped написа:Заплатаджията-менте и темерут Хубчев вече е вън.
Една беда вече в минус.

Може да е всичко, но заплатаджия не бих го нарекъл.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2020 09:10

Corwin написа:24-те милиона включват висящите 7.

С други думи, за около година при похарчени 25 милиона, дълговете са намалели с около 6 милиона? Значи Левски има 20м бюджет? Ибах таз яма бездънна, ние верно сме богати като Лудогорец.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2020 09:12

Serafim написа:Имам неприятното чувство, че много скоро повечето хора ще са силно отвратени от това в какво състояние ще е и как ще се управлява клуба

Ти конференцията гледа ли? "Левски" виждаш ли? Или ти харесват едни високопарни и благозвучни лъжи?
Абе, Иванков върна ли се на работа?

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 12 юни 2020 09:16

scooool написа:Проста математика, преди Божков да дойде се твърдеше че имаме 32-33 милиона задължения,ако не се лъжа. Сега са 24+ едни висящи 7!, и Пак отиваме на 30+.....какво по дяволите са правили този сезон, уж Лотарията наля 24 мил.??????.Защо журналистите не задават такива въпроси!!!, на мен лично цялата история с даренията доста ме надъхваше и смятам да продължа, хареса ми да ни виждам така обединени!, бъдете здрави и не губете кураж...дано не съм заблуден оптимист.....Само Левски

От тези 24 милиона, 3,5 милиона ще си ги плати Спас Русев, 7 милиона от лотарията са с пъдеж до 2023година и 4милиона към строителната фирма Сираков е сключил договор да влязат в сила след 5 години, което реално за момента ни помага! Остават 8 милиона дългове, от които 4,3 милиона са към НАП, а уж ние се заехме с тази издръжка (нали сме велики фенове)! Останалите около 4милиона са комисионни, заплати, всекидневни харчения и подобни! Така, че така раздробени нещата, не изглеждат зле! И аз не съм съгласен със Сираков за 0 година в Европа, защото от отстраняванета на Руженберок взехме около 400хир.евро,което не са малко пари!

Върни се в “Левски”